Yaprak Dökümü - Kanal D

Ferhunde burnunu karıştırmayı unutmuş kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $profilepic51388_5.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 36
en çok mithata üzüldüm insan eşinin doğum gününü bilmezmi erken gelmiş yemek yapmış ferhunde ev çok kötü kokmuş diyince adam bi hoş oldu hele gecelik yokmu incecik bacaklara

Ben dun sinemaya gittim sagolsun kardesim goturdu, nefes filmine harika filmdi ya neyse, diziye bakamadim yani, simdi izliyorum bakalim neler olmus .

dün küçük ayşe beni deli etii
hewr lafın içinde küçük hayriye yasakkelimeyasakkelime
allah ali rızaya sabır versinnn

oh olsun o beleşçi hayriye ve sümsük oğlu necladan aldı payını
kimse sırtını bana dayamasın diye
ne biçim kadın o ya neclaya kendini yamamak için leylanın kalbini kırıyor
ayrıca ferhundenin dünkü sac modeli hiç güzel değildi 80 yılların serpil çakmaklısı gibi ne o öyle
deli karılar gibi birde yüzü çökmeye başalamış daha bu yaşta
ve o şevkete gıcık oluyorum bu kadar sümsük uyuz bi tipi nerden bulupta koymuşlar o diziye
yolda görsem yolarım yani o kadar gıcık bi tip

dün küçük ayşe beni deli etii
hewr lafın içinde küçük hayriye yasakkelimeyasakkelime
allah ali rızaya sabır versinnn

Aynen vallaha ya, anasına bak kızını al hesabı..

Aaaa aksine ben de dün Ferhunde'nin saçını çok beğendim, değişik geldi gözüme..
Mithat garibime üzüldüm ya, hem doğumgünü hatırlanmadı, hem de Ferhuş yanlışlıkla "Şevket" dedi :gitme:

o sedef bücürününde sac modeli aynı kafasında yumurta kabuğuyla gezen civciv
kalimero gibi kaderleride aynı o civcivinde yüzü gülmezdi
hep ama haksızlık bu öyle değil mi derdi

evet ferhundenın burnunda gogoŞ vardı.
AyŞe ve anasına ıyıcee gıcık olmaya baŞladım.resmen benı gerıyorlar.ayŞenınde her moka karıŞmasına bıŞıde demıyorlar yaa ıyıce sınırlenıyorum.
Zaten senarıste ıyıce gıcıklaŞtırdı onları.ondan sonra cuma,Şevketle o gogoŞlu ferhunde neden ÖpÜŞtÜ Şımdı.Şevken hayatımda bır tek kadını sevdım derken bence sedefı kasdetıyor.ferhunde de ÜstÜne alındı yapıŞtı herÜfÜn dudaklarına.
Neclada son zamanlar bıryerlerı kalktı yaa hala ınemedı onada uyuz oluyorum.allhım ben nıye ızler dururum bu dızıyı hıÇ kaÇırmadan.ÇoĞu oyunculara gıcık oluyorum ıŞtee.ferhunde nın kocasınında aĞız yapısı benı ÖldÜrÜyor.

ay hani necla mutfaga giripte hizmetçiye kapat şu telefonu dediya..
neclaya helal olsun valla dedim yaaaa..
ne güzel kovdu o lafçı hizmetçileri...

fikret ne cici anne öyle normal bi cici ane olsa bukadar olma maşallah çocuklarla arası pek iyi

Ferhundeee google amcamda yaprak dökümü diye arama yapsana :))) hadiiii bak burnunda hap vardı gördük :)

:1shok:kız nuray amma dolmuşun yani iyi bi boşalttın kendini galiba

nejla kendi ayakları üzerinde duracakmış ailesini yanında istemzmiş miş miş miş oğuzla kaçtığı günler babasına ben otel köşelrind esürünmek istemiyorum dedi dersimi aldım dedi evine döndü.a.s ozamn ailesinin yanıda olmasını istiyordu uyanık nejla buldu parayı babasını tanımıyor şimdi :dilcikar::dilcikar:nejla oğuzla kaçtığı dönemde romandaki rolü bitmişti dizide şimdi üzerinden seneryo yazıyorlar çokta komik oluyor akannehir
yeni fragman çıkmış

nejla şantiyeleri gezecem falan dedi oralarda oğuzla karşılaşıp yine beraber olmasınlar ortalık iyice karışır artık dallas dökümü olacak yoksa bu dizi

o sedef bücürününde sac modeli aynı kafasında yumurta kabuğuyla gezen civciv
kalimero gibi kaderleride aynı o civcivinde yüzü gülmezdi
hep ama haksızlık bu öyle değil mi derdi

:roflol: ayyy eveeet,kesinlikle katılıyorum. Aynı ona benziyomuş harbiden.İlahi pofidisırnaşık şey

nejla dün çok komikti kardeşlerim en büyük kötülüğü yaptı diyor namussuz kadının kocasıyla kaçan sendin ne yapacaktı leyla al yakışır kocam sanamı diyecekti.

demek ferhunde iğrenç bir görüntü verdi allahıma şükürler olsun erkenden uyudumda görmedim çok üzülmüştüm dizinin yarısına kaçırdığıma iyki kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…