Yaprak Dökümü - Kanal D

ana öpüşüyorlar ,leyla bır ferhunde ıkı ..

top gibi bir o erkege bır bu erkege .

film başa sardı
nejla leyla kardeşler yine küs
oğuz kirli işlerde
şevket ferhunde tarafından avlanıyor
hizmetçi ruhlu fikret yine evde (benden bir farkı yok)
yer mekan değişiyor konu sabit
dizide ki tüm terziler hayriye nehirhanım nurdan annem fikret aynı
ama cam kuşu sedef yurtdışında tek gelişme sedefin hayatında olmuş

ferhunde zaten adamların hepsine boynuzu hep takdı ama bu kez şevket onu öyle bir oyuna getirecekki gerçi ferhunde bu canı yansada altıda kalmaz ama yinede şevketten umutluyum benkaydirigubbakcemile3 yalan yere öpmüş biliyo ferhundenin ona olan zafını öylelikle evi alacak elinden kel kafalı kocasıda onu kapının önüne koyacak çok fena leyla bu kez çok haklı sinirlenmiş ali rıza beye neclaya kızıp acısını benden çıkarıyosunuz diyo
zaten o evin o hale gelmesindeki en büyük neden hayriye hanımın gözünün herşeyde hep yükseklerde olmasıydı şimdide neclanın yanına sığınmak istedi ama kapının önüne kondular iyi oldu akıllansın kaışmasın her işe olan ali rıza beye oluyor zaten çocukların hepsi bir birinden berbat durumdalar bu bölüm kesin sinirlenicem çünkü neclanın kaynansı yine sapıtıyo uyuz şey :mymeka::mymeka: böyle böyle vuracan böyle kaynanlara hakkını vermiyo kızın pislik :mymeka: neyse yeni fragmanı bende ekledim çünkü arkadaşın verdiğine girdim fragman yarım çıktı

http://www.tr-security.com/yaprak-dokumu-130-bolum-izle-fragman-18-kasim/

mithat çocukk istemişti acaba ferhunde şevketten gebe kalıp çocuğu mitatamı yamayacak ferhundeden korkulur

cevriyeyede bir haller oldu iyilik meleği oldu birdenbire kafasınımı çarptı biryerlere nedir ama cevriyeye herşey yakışıyor

nejlanın kaynanası haklı evladını kaybetmiş. cem tekinleden uzak dursaydı bunlar olmazdı cem öldü hayriye para konut peşinde . ali rıza nın şevketin derdi para değilmiş kızımızn guruyla oynadınız dediler hangi gururne yapıldı ki nejlanın gururu kırılacak . CADIARZUannesi sadece sen ölseydin dedi i bir dilek diledi bence :1closedeyes:
cem parasız pulsuz olasydı nejla evlenirmiydi ki :dilcikar:

aaaa ferhunde şevketin adını ağızından kaçırdı...
şevket her zamanki gibi aptallığını yapacak...

Hayriye hanım beni deli ediyor ya, ne kadar maddiyatçı, Necla güzel verdi cevabını, ne candan önemli olabilirki..

son sahnede ''neydi bu şimdi'' derken ferhundenin burnunu gördünüz mü kızlar ıııııııııııııııııyyyyyyyy akannehir

Geçen bölümde bişey dikkatimi çekmişti..Necla Cemin babasıyla konuşup cemin odasına girmişdi..orda bitmişti o bölüm..sonra yeni bölüm başladı..önceki bölümde masayı komple göstrdiğinde çok farklıydı,ayrıca o ikisinin fotoğrafının olduğu çerçeve yoktu,yeni bölüm başladığına hooopp masanın üzeri değişti ve resim geldi şaka gibi :1shok:

hayriye neclaya çok güvenmişti şu delikten bizi kurtarır derken necla kovmaktan beter etti onları,bide hayriye alirızanın kırdığı kristale sanki bişey olmuş gibi meşhur lafı Allah ım sen bizi koru dedikten sonra adama yapmadığını bırakmadı necla önemli değil dedikçe,gerçekten hayriyeye illet oluyorum..şevket bakalım şimdilik doğru yolda ama leyla uyarmasaydı ceydanın tuzağına düşecekti sonradan aklı başına geldi,valla bende mithatla ferhundenin annesini acaip yakıştırıyorum ikiside ne uyumlular öyle adam onu boşayıp annesini alsın daha mutlu olur bence

Ferhunde çok doyumsuz bir kadın, her şeye birden sahip olmak istiyor, hiç bir şeyle yetinmiyor, para olsun, aşk olsun, tutku olsun, şefkat olsun, onu koruyacak güçlü bir kişiliği olsun, ama aynı zamanda da özgürlüğüne müdahale etmesin, kibar olsun, janti olsun, ooooh olsun babam olsun, bulursan bana da gönder...Gerçi eski patronunda bulmuştu hemen hemen hepsini ama o da ona yar olmadı...

Benim dikkatimi çeken ise :1shok:
Günlerden pazar ve pazar günü şevket çalışıyor

Bir yandan pazar günü :) fikret muaynanesi açık dr bulup muayne olmaya gidicekti kaydirigubbakcemile3

Sonrada leyla takvimi kopartıp.Neclanın evlilik tarihi olduğunu gördü...Tamam da kaydirigubbakcemile3Günlerden salıyı gösteriyor :1shok:

Bir taraftan pazxar bir taraftan salı..Biraz DıKKAT EDıN ALLAH Aşkına yaa biraz daha inandırıcı yazın..Pazarmı salımı bir karar verin :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…