Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla nejla küser barışır şevket evli kadın ferhunde ile birlikte olur,oğuz ferhundeyi tehdit eder akannehirakannehirakannehirakannehir hep aynı aynı
derken leyla yine hamiledir leyla çocuk düşürüp zorla oğuzla mı evlendirilir :bbo::bbo:

ali rıza bey kolunu tutuyordu felç olacakya yavaş yavaş adamın vucudu uyuşmaya başladı heralde bu kadar sabretmesi mucize zaten

tarih yine tekerrür eder yani dimiCADIARZU

Çok uzattılar bu diziyi,artık suyu çıktı..
izlemiyorum :S

135. Bölüm Özet

Evde bayram havası esiyor

Umut bebekle Fikret’in hastaneden eve gelişleriyle birlikte, evde bayram havası esmeye başlıyor. Umut bebekle Fikret’in hastaneden eve gelişleriyle birlikte, evde bayram havası esmeye başlar. Ancak Cevriye Hanım bir sürpriz ile karşılaşır ve yine aksiliği tutar. Necla’nın azmi ve Cem’in projesini yaşatma çabası yavaş yavaş Aydınoğlu Ailesi tarafından takdir görmeye başlar.
Ferhunde, Şevket’in hayatında yeniden kendine bir yer açmaya çalışmaktadır. Hayallerinin gerçeğe dönüşmesini engelleyecek her şeyle başa çıkmaya kararlıdır.
Ali Rıza Bey ciddi sağlık sorunlarının ilk belirtilerini fark eder. Vücudunun verdiği sinyaller tedirgin edicidir. Ali Rıza Bey önlemini alırken, endişelerini kimseyle paylaşmaz. Leyla’nın aklını kurcalayan şüpheler ise yine zor bir dönemece girildiğinin habercisidir.

şevket,in konuşmasına hala alışamadım.:1no2:

birinci sınıflara fiş okur gibi.yasakkelime

be-ni ara-ma fer-hun-de.kesik,kesika.s

birde her telefonuna mesaj geldiğinde millet pür dikkatCADIARZU

ona odaklanıyor,gerçi leyla,nın telefonu çalıncada aynısı oluyor.

bir sessize alamadılar.fisfisfis

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya hakkatten niye şu Şevket'i erkek gibi oynatmıyolar ya
10 yaşında oğlan gibi saçma sapan konuşuyor.
hiç ısınamadım. Caner Kurtaran daha dam gibiydi bu sünepe

ya hakkatten niye şu Şevket'i erkek gibi oynatmıyolar ya
10 yaşında oğlan gibi saçma sapan konuşuyor.
hiç ısınamadım. Caner Kurtaran daha dam gibiydi bu sünepe

Aynen katılıyorum!! Ben hala gözümde eski şevketi canlandırmaya çalışıyorum o konuştukça. Çok aramışlar mı acaba? klava:

leyla niye demiyor ki "benimde canımı en çok yakan sendin"diye neclaya.
oh necla sıraladı leylaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…