Yaprak Dökümü - Kanal D

aynen ya sıktılar
hep aynı konu üzerinde dönüyor

leylaya ne demeli aile ahlakını da bozuyor
nikahlı gibi adam özledim seni diyor
gidiyor,bide çocuk

ferhunde desen evli ama eski eşine aşık

necla desen eşinin kırkı çıkmadan yeni aşklara yelken açıyor

gerçekten çok sıktı

dün bende en çok şu umut bebek olayına sinir oldum..
fikret olsun kocası olsun herkese aman bebegibşını tut aman başını tut falan diolarya gıcık oldum resmen..
bunu dedikleride 3-4 çocuk doğrup büyütmüş kadınlar yani..
işte görmemişin oğlu olmuş hesabı..

Ulen ben de hep seyredicem seyredicem diyorum ama her hafta uyuyakalıyorum, vazgeçtim artık ben de seyretmicem :roflol:

Dizi de Cem'in kırkını 2 ay sonra okutuyorlar heralde.28 Ekimdeki bölümde oldu, 40ı anca geldi..
Dün Sedef yılbaşı kartı atınca Leyla'ya annem de şöyle dedi ; "Kızım bunlar 40ını geç okutuyorlar, yılbaşını erken kutluyorlar"..Eeee hak vermedim değil kaydirigubbakcemile2

neclanın çiçeği almasına ve gülümsemesine şaşırdım.
ama telefonda kahvaltıya red cevabı verip. mezara gideceğini ve çiçekleri de gerçek sahibine vereceğini söyledi. bence yeşil ışık yakmadı.
leylanın hamile haberini babası duyup felç olacak galiba.
şu dizinin sonunu merak ediyorum.

aili rıza bey iyibir baba oldu ama iyi eğitememiş çocuklarını demekki artık yavaş yavaş felç olur cevriye hanım herzamanki gibi süperdi onların hakkından ancak cevriye geliyor mithat beyede acıdım sen çocuk doğur evi üstüne yapacam altına boğacam araba son model ne kıymetliymiş ferhunde çocuk doğurması için yalvarıyor adam resmen bilse ferhundenin yaptıklarını bence ondan çocuk yapmak şöyle dursun yüzünü bile görmek istemezdi heralde

neclaya kendi gibi bir soğuk nevale bulmuşlar tam olmuş yani..
başarılı bir oyuncu seçimi.!!

leyla ne kadarda salak değil mi ?
hem evimden onurumla gururumla, babamın rızasıyla çıkayım diye bekliyor, tekrar baş eğdirmemek için
hemde gidiyor o gay kılıklı herifle yatıp, kalkıp hamile kalıyor
ee hani onur gurur bunun neresinde?[

şevketim benim, su katılmamış salağım
sünepem
sen kimmm ferhundeyi alt atmek kim
yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler ya o hesap galiba!!

ali rızada artık ölsün istiyorum..
şu durumdaki baba eceliyle ölmesede, intihar ederdi
adamda tık yok
habire yiyoo habire yiyoo
120 kilo oldu !!!!!

ayy klava:

nejladan bebek haberi beklerken bombayı leyla patlattı

adamla gizli gizli buluşuyorsun hiçmi korunmadan haberin yok

Valla bu leyla adamın yüreğine indircek Ali Rıza'ya önmüzdeki bölüm kesin felç iner :1no2:
Abisine diyo bide ama kendide o kadar şey yaşadı hala akıllanmadı kardeşinin artığıyla uğraşıyo :1closedeyes:

Bide söylemeden geçemiycem annesi küçükkken herşeyinizi paylaşırdınız dedi ya aklıma ne geldi şimdide paylaşıyolar kocalarını sevgililerini bile paylaşıyolar bi o alıyo bi öbürü kaydirigubbakcemile3

leyla annesine telde hamile olduğunu söyledi o anda babası içeri girdi anlamlı anlamlı bakıştılar(ama ben bişey anlamadım)-tatlicadiarzu- ve bittiyerimseniben

bende neclanın hamıle olmasını umut ediyordum ama 40 gün geçti leyla nasıl anladı hemencecik oda anlardı,ben umudumu kestim hamile değildir o....

ya ben bişeyi merak ediyorum,fikretin evi gerçekten adapazarındamı yani o çekimler için taa oraya gerçekten gidiyorlarmı???bilen varmı

ay inanmıyorum ya sonunu kacırmıstım neler olmus yaaaa leyla hamıle demek çok şaşırdım hiç beklemiyodum gerçi bu dızıde şaşıck bısey yok hersey oluyor kesın alırıza felç olacak .bu bölümde zaten uyuşmaya baslamıstı kolu falan hala leylaya şoktayım ya çok öenemli bi anı kacırmısım

Suprensesi evin gerçekten Adapazarında olduğunu sanmıyorum ama bir iki kez gerçekten Adapazarı garında çekim yapmışlardı.Bir de telefondan aradıkları zaman Adapazarının kodu çıkıyordu. Leyla da adamla kırk yılda bir beraber oluyor ve hemen hamile kaldı... Neyse bence bir daha çocuğu aldırmaz, bu sefer bir şekilde Oğuz ile vuslata erer diye umuyorum.

canım adapazarını biliyormusun bilmiyorumda,bu eczaneye felan gidiyorlardıya ben gerçekten benzetmiştim,otogarın arkasındaki evlerin olduğu yerlere,tel.kodu işi basit birine söylerler ara şu numarayı arar,ondan basit bişey yok...
ya hamile kalmak zor bişey değilki bu neden önlemini almadı onu anlamadım,neclanın bile olmadı bebeği bunun oluyor ilginç....
ay bide şu mithat meselesi sıktı iyice,bu kadarmı saf olur bir insan,öğrensin artık sabredemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…