Yaprak Dökümü - Kanal D

süper olmuş
kaydirigubbakcemile5

Süpermisssss:roflol::roflol::roflol:

bu hafta yeni bölümü var kızlar ben de fragmanı görmedim ama dün kanal d yi izlerken altta çok az gösterdi kaydirigubbakcemile5

varmıs.benm eşim denk gelmiş reklamına :s hep ona denk gelio yaaa :S o garipte isimleri unutuo leylaya aslı fikrete nesrin şevkete fevzi dio bilmiyorumkismile

varmıs.benm eşim denk gelmiş reklamına :s hep ona denk gelio yaaa :S o garipte isimleri unutuo leylaya aslı fikrete nesrin şevkete fevzi dio bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay nasil güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende youtube da ariyorum kac gündür ama yüklenmemis hala..

Birinin cani fena sIkILmis kac tane video hazirlamis insanlari yaniltmak icin..
:mymeka::mymeka:klava:

buraya mesaj yazildigini görünce öyle bi heycanla aciyorum ki sanki biri kizlar yeni fragman cikti diyecekmis gibimafoldumben

son bölümde ali rıza beye üzüldüm ya, sonu kötüye varacak zavallımın

Sanırım Ali Rıza Bey felç olacak. Bu zor günlerinde en büyük desteği de Oğuz verecek ona.

Gördüm gördüm yeni fragmanı gördüm. Bu hafta tabiri caizse dananın kuyruğu kopacak kızlar amma heyecanlı yaa... Hele o Ferhunde'nin kocasını karşısında görünce yüz ifadesi yok mu... OOff hemen gelsin çarşamba ohaoldumsmile

ben göremedim nette bakındım ama bulamadım cnm 138.bölüm fragmanı yok sen tv demi gördün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…