Yaprak Dökümü - Kanal D

yuuuuuuuuuuuuh yani kim tekrar istiyorki onlardan ,yeni bölümü koksalarya
kesin Ali rıza felç olmuştur sabah Leylayı göremeyince.......

yuuuuuuuuuuuuh yani kim tekrar istiyorki onlardan ,yeni bölümü koksalarya
kesin Ali rıza felç olmuştur sabah Leylayı göremeyince.......

Leyla'ya uzuluyorum, aciyorum... ama cok dengesiz

Ne istedigini hic bilmiyor.. oyle karanlikta koru korune yuruyor..

Oguz'da batacak boynuna kadar, cikamayacak.. Leyla'da tam sorup arastirmiyor ne isiymis bu diye..

bu ay çoğu dizinin tekrarı olur zaten kızlar, reklamverenlerin bütçe ayarlamaları oluyor bu ay. o yüzden dizilerede doğal olarak ara veriliyor.

ya kızlar neden yok ya
yeni bölümün fragmanı dönüp duruyordu
bi heves açtım film koymuşlar
offfffffffffff
alsanaalsanasmile

bende sinir oldum.işlerimi ona göre ayarlamıştım.alsanaalsanasmile

kabadayıda ne ola.
hafta içi yaprak dökümü fragmanı izlememişmiydik yanlışmı hatırladım acaba.
şimdi niye koymadılar diziyi yaaaa.yaprak dökümü böle yapmazdı ama...

offff çok sıkıcı yaparak dökümü olamdan zamn geçmiyormuş aklinialirimsmile
ne güzl konuyu uzatıyorlardı nerden çıktı bu aksaklık:hulyaysa fikret bebeği 10 dk emzirse,hayriye 10 dk tf konuşsa,alirıza10 dk elinin uyuşukluğuna baksa leyla kaçmak için 10 dk da ayyakabısını giyse ferhunde mithatla 10 dk birbirini yese şimdi diziyi izlior olurduk

Kızlar nette okudum.Galiba yaprak dökümü ve aşkı memnu gibi diziler marta kadar çıkamayacakmış.Eski bölümleri vereceklermiş.ınşallah doğru bir haber değildir.

Kızlar nette okudum.Galiba yaprak dökümü ve aşkı memnu gibi diziler marta kadar çıkamayacakmış.Eski bölümleri vereceklermiş.İnşallah doğru bir haber değildir.

aaaaa o niyeki gerçi geçen yılda öyle demişlerdi ama 4 hafta sonra yeni bölümleri çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…