Yaprak Dökümü - Kanal D

evden neden atılmışlar orayı anşamadım neyse seyredinc anlarız artık ama kötü oldu ali rıza beye darbe üztüne darbe bide şevket salağı ferhundeye kaçar tam olurrr

o hımbıl şevketten bi şey olmaz ferhunde yine kandırır götürür amerikaya ordan devam eder inşaata artık mithat karada öyle arkada baka kalır evde gitti bittin sen mithat

Yaprak Dökümü dizisinin yüzü bir türlü gülmeyen Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır gerçek hayatta da zor günler geçiriyor. Bahadır'ın Yeşilçam'ın ünlü aktörü Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile yaşadığı örnek aşka nazar değdi.

Habertürk'ün haberine göre Sunal geçen cumartesi sabaha karşı 04.00’te ünlü gecekulübü Etiler Şamdan’da yapımcı Elif Dağdeviren’le birlikteydi. Tanıkların ifadesine göre ikili kulüptekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan dakikalarda öpüştü.
Ali Sunal ile Elif Dağdeviren kimselere aldırmadan sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlendi. ıkili başka arkadaşlarıyla geldikleri Şamdan’dan birlikte ayrıldı. Gökçe Bahadır’ ın üç yıldır birlikte olduğu ve askerdeyken aylarca yolunu beklediği sevgilisi Sunal’ın ihaneti karşısında ne yapacağı ise merak ediliyor.

Alintidir hürriyet.com.tr'den

vay vay vay büyükler zaten yolsuz ,acaba Ayşe ne olacak,:hulya:boynuz kulağı geçermi dersinizeyvahedigeldismileonun derdi beni gerdiiiiiiakannehir

allahım şevket kuş kadar aklıyla intikam alıyor ferhundeden akannehir
ali rıza amcam yine aynı şeyleri tekrara edior be senin konuşmama proplemin yok muydu oha de çüşşş de yorma kendini aklinialirimsmileaklinialirimsmile
şevkette bir rolünü hakkını vermedi dümdüz duruyor öpüşürkennnnn :umursamaz:

üzüldüm bu hebere.
Ali Sunal a yakıştıramadım doğrusu.

Ferhunde yusuf yusufffeyvahedigeldismile
Gerçi o bulur bi yolunu işin içinden sıyrılmak için

Kesin orda da biter ondan sonra bekle bir hafta daha ne olacak diye... bilmiyorumkismile

Şu hırhır Nejla karakterinede acayip gıcığım hem ilk bölümlerde esmer diilmiydi bu suratına yoğurt sürmüş gibi bembeyaz artıkın:roflol: Hele arsız anasına:d

inşallah öyledir. çünkü ikisini çok yakıştırıyorum ve ayrılırlarsa üzülürüm.
inşallah rahmetli babası gibi güzel bir evlilik yapar.
:asigim:

Amin canim insallahopuyorumnanaktan

bende gökce'ye üzülürdüm böyle birsey olsaydi..kiz asker yolu beklemis,evden disariya cikmamis..

mutlumesut olsunlar,kiskananlarda catlasinkaydirigubbakcemile3

Ferhunde'nin o şaşkın suratını görmek için sabırsızlanıyorum. Akşam olsun artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…