Yaprak Dökümü - Kanal D

Fragmanı daha şimdi izleyebildim.Çok heyecanlı bir bölüme benziyor.Ferhunda ayvayı yedi gibi bir hali var artık nasıl kıvırır bilemiyorum, veya kıvırabilir mi :hulya:

Kıvırır canım o kıvırır. Bulur gene bi yolunu kandırır saf adamı. Çatlıycam vallahi. Şimdi iki saat de özet koyarlar iyice ifrit olurum. klava:

yazık sahilde şevketin ayakkabılarına bak çamur içinde...uyyy salak...

ferhundenin saçları yakıyor yine....

bu arada şevket oyun yaptığını sana dursun ev ferhundenin üstüne boş oynuyorsun şevkoooooo

ayse yatmadan once karpuz yemis heraldeee
iyi sulamis kendini
:roflol::roflol::roflol:

ayy görüyormusun herşeyin başı şevket....
eğer şevket bu ferhundeye kanmasaydı evde dururdu herşeyde olurdu....gitti koca ev ..üffff

ne bu ya daha 40 ı yeni çıktı cem in hemen neclaya yeni bi aşk mı yazacaklar?

ali rızanın sildim artık onu tamamen teranesi sıktı artık.Sildinde bişey oldu sanki klava: birde silmeden dene bakalım belki düzelir herşey :uhm:

ferhundenin mor elbisesi felaket güzeeelll:asigim: zevkli kadın vesselam

şevketle olduğu sıralar giyimi değişiyor daha bir güzel oluyor son zamanlar kendini bırakmıştı
şevkete şevket akannehirakannehir yüzünde aynı ifade var öpüşürken intikam alırken ağlarken gülerken hep aynıııııııııııı yasakkelime
kabız olmuş gibi

dejavu yaşıyorum ben bu sahneleri aliş amcamın çemkirmesini 1100 kere izledimmm
:hulya::hulya:
birtek ''bir babanın çocuklara bırakacağı en güzel miras namusudur ''demedi dedi de ben mi kaçırdımaklinialirimsmile

evet aynen öyle sünepe tipi var adamda ya..
eskisi ne iyiydi
bu role yakışmıyor yeni şevket

yorumlarına koptum meldam sositososito
aliş amca nedir yaaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…