Yaprak Dökümü - Kanal D

Sakin olun kızlar ferhunde yine kılıfına uygun bi yalan uydurur Mithat'da inanır.

nasıl oldu ya şevket daha önce adamı aradığını gösterdimi tv
bnm bebeğim vrda kçırdım biri bna anlysn ltfen

ferhunde bu sefer kesin ayvayı yedi adamın gözlerinden ateş çıkıyodu vallaeyvahedigeldismile

şevket ferhundenin telefonunu kapatmadan evvel mithat ın numarasını aldı herhalde.. ferhunde inşaata gelip şevketin aşağı inmesini beklerken şevket yukarda birisyle telde konuşuyordu ya, herhalde o esnada mithatı arıyordu..

ferhundenin arayıpda bulamadığı zaten tiksiniyodu mithattan evide aldı ohh rahata kondu gene. ben neclanın sonunu merak ediyorum kitapta zengin ii sandığı bi adamal evleniyor ama adam parasız pulsuz çıkıyır. acaba bu adı neydi hatırlamıyom oadamla evlencekde aradığınmı bulamıcak acaba. leyla nie bu kadar salak yazık değilmi babasına .necla akıllı:1closedeyes:

ferhundecik bunu nasıl kıvırcan bakalım sonun geldi mithat kara seni haşlicak..ya bu arada evide üstüne yapmıştı dimi bu kadın..

Kızlar ya sonuna bakamadım reklamdan sonra noldu

cnm ferhunde kapıyı açtı 'ama bu çalışıyor ŞEVKET diyerekeyvahedigeldismile

mithat karada ateş saçan gözlerle kapıda ona bakıyordubilmiyorumkismile

o sırada fikretin arka fondan can yakan sözleri geldi ve bittizemuszemus

Ohhhhh bütün yağlarım eridiiii, beter ol Ferhundeee sırnaşık şey

nolcak ki evi de aldı zaten
istediği de zaten bu heriften ayrılmak tı
ferhunde yine yırtıyo bence

sinir hem mithati begenmiyor bir yandan da cebinde tutuyor,hemde sevkete kacalim diyo.bakalim sevket nasil kivircak.?neclanin da leyla yine ne yapti demesi beni sinir ediyor.zegin biriyle evlenmese bu guveni ve ailesini bulacak miydi acaba..bitsede kurtulsak artik

sonuna bayıldım harikaydı ama ferhunde bu iştende karlı çıktı evi üzerine aldı nasılsa

sonu gerçekten güzeldi şevket güzel aldı intikamını zemuszemus suratı suratlıktan çıktı ferhuşun ohhhhaklinialirimsmile...yalnız ali rıza beye çok üzüldüm yazık adama sanki gerçek gibi üzülüyorum adamcağıza sonunu çok merak ediyorum bu dizinin birde eski sahneleri gösterdiler bir ara herkes git gide şişiyor bu dizide hayriye hn bile çok kilo almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…