Yaprak Dökümü - Kanal D

yoksa alirıza bu yanıgında kalıp felcmi olacak yaw.
sezon başlarken felc oluyordu oguz gezdiriyordu onu

ayy cok uzuldum ya.iyiki filimmis.gercegi kim bilir ne kadar :sinifsinif:korkunc olur.
evlerin paralarinida pesin aldilar.necla cadisi da yardim etmez.
uff icim daraldi.kabus gibi

Yaprak Dökümü :') Günün komiği Mithat Kara; kafasına her vurduğunda şap şup ses gelio yanındakilerde şaşırıo

Ya bir sürü işim vardı yarımyamalak izleyebildim başını da sonunu da kaçırdım :gitme:

hayır maalesef
park ,bahce işleri yerine ev işleri yapıyorumkaydirigubbakcemile3

şevket şimdi ayvayı yedi ferhunde anasını ağlatacak tüm ailenin filmin asıl entrika aksiyon sahneleri şimdi başlıyorr

mithat soyadı gibi gözü kara bi adam
ferhundeye o evi bırakmazz
ferhundeden alıp alirızaya verse ne güzel olur dimiiboshayallersmile

mithat o evi alır alır bence ferhunde de ondan korksun o adam ferhundenin şimdiye kadar karşısına çıkan aptallar gibi değil aptallığını farkedince kaba korkutan bi adam olacak bilmiyorumkismile

ayy cok uzuldum ya.iyiki filimmis.gercegi kim bilir ne kadar :sinifsinif:korkunc olur.
evlerin paralarinida pesin aldilar.necla cadisi da yardim etmez.
uff icim daraldi.kabus gibi

aynen valla gitti inşaat çökecekler madid olarak batışın resmidir bubilmiyorumkismile

bende buraya takıldım ağız ucuyla burda kalabilirsiniz dedi annesine.evli olsa derim eşiyle başbaşa kalmak istiyo ama koca evde tek üstelik hizmetçiler bile yok yani.istedikleri kadar kalmalı hatta ben olsam hep kalmalarını isterim zaten durum ortada heryerden kovuluyolar.para yok dursunlar işte hem evede bakar yani.destek olur ama nerdeeeealsanaalsanasmilekafasız necla

nejla uyuz zaten zengin oldu kalktı bi tarafı insan slesne böyle yapar mı
begenmediği leylanın eline kalcaklar

bende ayşe çıktım yawww =))))

Ayşe
Hep babanızın küçük kızı olarak kalacaksınız. Sizi o kadar seviyor ki büyümenize gönlü el vermiyor. Sizinle ilgili beklentileri, etrafınızda büyük bir savunma duvarı örmesine neden olmuş. Siz de onu o kadar seviyorsunuz ki üzmeye gönlünüz el vermiyor. Bir gün ona büyüdüğünüzü hatırlatmak zorunda kaldığınızda işiniz gerçekten zor olacak bu yüzden. Çünkü ne bunu söylemek sizin hoşunuza gidecek, ne o buna kolaylıkla alışabilecek. Şimdiden büyüme evrelerinizi babanızla paylaşın, hem siz de direnmeyin zamana bu kadar. Sonsuza kadar saf ve masum kalan tek bir kız çocuğu bile varolmadı dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…