Benim anlamadığım sadece tuğladan oluşan kaba inşaata o yangın nasıl yayılacak akannehir
ailenin evine dönmüşsün ailen ve kardeşin tarafından hor görülüyorsun
üstüne bide hamilesin sevdigin adamadan.sen leylanın yerinde olsan ne yaparsın?
bence dogru olanı yaptı.tabiki arıyacak annesini.
cocuklar herzaman hata yapar anneleri affeder.gercektede bu böledir
ama hayriyee o olgunlugu gösteremiyor maalesef.
Orasını ben de anlamadım.
ama benzini bütün inşaata sıvaması gerekir
Arkadaşlar merhaba.
Aranızda bu konuya daha önce değinildi mi bilmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum.
Ferhunde genel vekaletle eşinin üzerine olan tapuyu kendi üzerine aynı gün kaydettirdi. Böyle birşeyin olamayacağını düşünüyorum. Bir kişi vekaleti ancak 3.kişilere satmak için alabilir. Direkt kendi adına alamaz. 3. kişiye verip ertesi gün kendi üzerine alsa dahi eşi buna itiraz edip ortada oyun olduğu anlaşılabilir. Böylece ev tekrar eski sahibinin üzerine geçer diye düşünüyorum. Yani dizideki bu olay mantık dışı oluyor.
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Kafama takıldı yazmak istedim.
Arkadaşlar merhaba.
Aranızda bu konuya daha önce değinildi mi bilmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum.
Ferhunde genel vekaletle eşinin üzerine olan tapuyu kendi üzerine aynı gün kaydettirdi. Böyle birşeyin olamayacağını düşünüyorum. Bir kişi vekaleti ancak 3.kişilere satmak için alabilir. Direkt kendi adına alamaz. 3. kişiye verip ertesi gün kendi üzerine alsa dahi eşi buna itiraz edip ortada oyun olduğu anlaşılabilir. Böylece ev tekrar eski sahibinin üzerine geçer diye düşünüyorum. Yani dizideki bu olay mantık dışı oluyor.
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Kafama takıldı yazmak istedim.
Kesınlıkle size katılıyorum vekalet 3. kişilere satmak içindir ama film gereği kanunları da değiştirmişlerdir...
Dizi bu sezon başlarken bir şey dikkatımı çekmişti Ali Rıza Bey tekerlekli sandalyedeydı ve arabayı da o sevmediği hakaretler ettiği Oğuz itiyordu artık evsizde kaldılar sanırım sonunda Leyla onlara evını acacak ve Oğuz da yaptıgı kotuluklerın bedelını odemek ıcın onlara kucak açacaktır...
Dizi bu sezon başlarken bir şey dikkatımı çekmişti Ali Rıza Bey tekerlekli sandalyedeydı ve arabayı da o sevmediği hakaretler ettiği Oğuz itiyordu artık evsizde kaldılar sanırım sonunda Leyla onlara evını acacak ve Oğuz da yaptıgı kotuluklerın bedelını odemek ıcın onlara kucak açacaktır...
Nejla'nın ödü koptu yanında kalacaklar diye. Aslında ibret alınacak bir dizi.
O aile sırf Nejla üniversiteyi kazandı diye İstanbul'a geldi. Onu okutmak için var güçleriyle çalıştılar. Şimdi evlatlarının yaptığına bak.
Çoğunuz Leyla'nın ailesini çok üzdüğünden sözetmişsiniz. Kızın tek yaptığı eski kocasıyla birlikte olmak. Oysa ağabeyi banka soydu, kızkardeşi kocasıyla kaçtı. Bence Leyla içlerinde en iyisi.
Evet, ibret alinacak bir dizi. O yuzden ciddiye alip yorum yapiyorum.
Ben Leyla'ya kizmadim cunki onu zorla evlendirdiler Oguz'la, fakat kendi bastan hata yapti. Necla'nin eski sevgilisiyle yatti, hatta hamile kaldi. Evlendikten sonra zenginlik icinde gorgusuzluk yapti Necla ya karsi. Onu kiskandi. Necla da kacti zaten Oguz'la malum, ama kendini aklamasini bildi. Daha sonra da hata yapmadi ailesine karsi, simdi sahip cikmiyor o baska hikaye zaten. O nankorluk resmen.
Leyla kendini aklayamadi bi turlu.. Karanliktan cikmaya calistikca batti hep. Bi siginacak liman aradi.. Sevilmek istedi, sevmek istedi.. ama kotu secimler yapti hep.
Simdi ki yaptigi gibi. Yaptiginin nereye varacagini bilemiyor, kestiremiyor. Boylelikle herkesi yipratiyor..
En cok ta Ayse'ye aciyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?