Yaprak Dökümü - Kanal D

necla kansız kansız ailesinden kurtulmuş e parayıda buldu kocadanda kurtuldu binevi hayatını yaşayıp ailesinden gerekli uzaklıkta olmak istiyor haspamalsanaalsanasmile

valla ferhundenin bunu yapacağını tahmin ediyordum çünkü baktı leyla işinden bişey çıkmıyo şevkete zarar verebileceği tek yolda bu kalmıştı onuda yaptı sonunda acaba şevket bu kadını öldürüp hapse filanmı düşecekki,ama sonunda bu kadın kesin birilerinin elinde kalır keşke mithat boğarken şevket kurtarmasaydı,ali rızada yaptı yine yapacağını her zamanki gibi küstü bütün ev halkına çocuk gibi sinir oluyorum bu adamın kaprislerine

başka arkadaşlarımada gönderdim linki
herkese ayşe cıktı:))
bana fikret cıktı.nasıl cevaplar verdiysem artık-tatlicadiarzu-

kızlar bence ferhunde evi ustune alsada yeni kanuna göre yarısı mithatın ya evin onlar o evi satmaya karavercek evide oğuz alcak..leyylada anessinle babasını o eve alcak bence öle olcak olabilir yani..

kızlar bence ferhunde evi ustune alsada yeni kanuna göre yarısı mithatın ya evin onlar o evi satmaya karavercek evide oğuz alcak..leyylada anessinle babasını o eve alcak bence öle olcak olabilir yani..

mantıklı bi yorum
ama boşanma oldugunda mallar paylaşılıyor evet.o zaman mithatın tüm mal varlıgının yarısı ferhundenin olacak.mithat buna müsede etmez.
evide dayak yoluyla alırr

dizi ferhundenin sayesinde gerilim filmine döndü ..
sonunda biri tarafından (çünkü daha çok canlar yakar o)feci şekilde öldürülecek heralde korku filmlerinde kötü kadın gözü açık şekilde ölür hani aynen öle olcak benceeyvahedigeldismile

mantıklı bi yorum
ama boşanma oldugunda mallar paylaşılıyor evet.o zaman mithatın tüm mal varlıgının yarısı ferhundenin olacak.mithat buna müsede etmez.
evide dayak yoluyla alırr

evlilik öncesi edinilen mallar için geçerli dğil bu.Hatta dizide avukat da söyledi

yazık ya şimdi şevket o kadar borcun altından nasıl kalkcak?hele o necla ne terbiyesiz çıktı .dediğim gibi necla kitapta zengin sandığı bi çulsuzla evleniyo inş o ali sarperle evlenir o da çulsuzun teki çıkar beter olur .necla leyla gibi salak değil gerçi de.koca ev bi annesini babasını barındıramıyor.babası inşaatta kalıyor adamı inşaattan getircekler diye bile ödü patlıyo gelmez gelmez o diyor

Ha birde Leyla hangi yuzle evi aradi onu da anlamadim...

Zaten geri donmesinde bile bir kararsizlik vardi.. Gercekten ne yaptigini bilmiyor..

Daha karakteri oturmamis.. Bakiyosun bazen guzel laflar ediyor, ama kendisine faydasi yok :umursamaz:

ferhunde inşaatı yaktı bakalım:lepi:. şevket kaliteli mal kullandım deyip duruyordu kaliteli mi değilmi anlarız haftaya yerimseniben
sedef sahnesi çok gereksiz bilmem kaç para verdin geldin annemi özledim die
geçtin yine cam kenarına röntgenlemek için mi geldin onca yolu:roflol::roflol:

Ha birde Leyla hangi yuzle evi aradi onu da anlamadim...

Zaten geri donmesinde bile bir kararsizlik vardi.. Gercekten ne yaptigini bilmiyor..

Daha karakteri oturmamis.. Bakiyosun bazen guzel laflar ediyor, ama kendisine faydasi yok :umursamaz:

ailenin evine dönmüşsün ailen ve kardeşin tarafından hor görülüyorsun
üstüne bide hamilesin sevdigin adamadan.sen leylanın yerinde olsan ne yaparsın?
bence dogru olanı yaptı.tabiki arıyacak annesini.
cocuklar herzaman hata yapar anneleri affeder.gercektede bu böledir
ama hayriyee o olgunlugu gösteremiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…