Yaprak Dökümü - Kanal D

mızmırık leylaya,
görmemiş neclaya,
o cazgır analarına,
sümsük şevkete,
mıy mıy alirızaya,
ağlak ayşeye
çok bilmiş fikrete,
iblis ferhundeye
gıcıkk oluom ama yinede izliom yaaaaaaaaaa...

hayret benim gibi bir ferhunde hayranı daha :)
adamım ferhunde..
şimdi o sümüklü şevketin façasını aşşşaaaa almazsa.. şurayada yazıyorum izlememo diziyi sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmilevereliniortak kim ne derse desin ben ferhundeyi seviyorum.tekin ailesi gibi sinsi değil.onlar birbirlerinin arkasından iş çeviriyo ferhunde ortaya çıkarınca kötü oluyor.ferhundenin başına ne geliyosa bu dobralıktan geliyo

delikafadulden delikafadulden delikafadulden harikasın walla aynen katılıyorum

Ferhunde sinsi degilse, ne? Saf mi?

Ferhunde sinsilik konusunda sinif atlamis biri..

Yani sinsilik uzmani olmus bence

Digerleri sutten cikma ak kasik demiyorum, ama Ferhunde'ye kocaman bir PES demek lazim bence.. kötükedihüso

Sevebilirsiniz, adaminiz olabilir.. Belki huyu, suyu birseyi yakin geliyordur..
Ama boyle insanlar benden uzak dursun.. alsanaalsanasmile

Ahlaksizlik, hirsizlik, yalancilik... Ne ararsan var yani..

kızlar fikretin eşi bara gidiyor
acaba oda eşini aldatmayamı başlıycak bilmiyorumkismile
en iyi koca koca adayıydı beyfendi oda sapıttı galibaalsanaalsanasmile

Ahlaksızlık,yalancılık,hırsızlık tekin ailesinde fazlaca mevcut neyse

SEYLÜL evet bende fragmanda gördüm şok oldum tahsin ve barakannehir şaşırdım yani

Fragmandan anladığıma göre Ferhunde evi geri veriyor. Mithat da o evde kalamam diye Oğuz a satıyor. Oğuz leylaya hediye ediyor o da ailesinin oturmasını istiyor.

Ali Rıza Bey çok prensipli dürüst olmaya çalışıyor ama etrafındakiler bir türlü bırakmıyor.
pes etmek istemiyor ama dayanmak mümkün değil bir yerde.

Ben dizide en çok Neyir hanımın dostluk anlayışına hayranım. Çıkarsız, art niyetsiz böyle dostluklar kaldı mı artık.:gitme:
Kimsenin kimseye güveni kalmadığı bir dünyadayız.

Ahlaksızlık,yalancılık,hırsızlık tekin ailesinde fazlaca mevcut neyse

Tekin ailesinde Ferhunde'den once ve Ferhunde'den sonra olan bir devir mevcuttur.
Tabii bu sifatlardan nasiplendi Tekin aileside..

Ama kimse ahlaksizlik, yalancilik ve hirsizlik konusunda eline su dokemez.

Gozyaslariyla susler, hikayeler anlatir, yine elde eder edecegini..

Adam napsin prensipleri ogretmeye calistikca, olaylar baltalayip durdu.. Sarsildi adam iyice.. Eve haciz geldigi bolumu hatirliyorum.. Son anda kurtariyorlar ama adam artik pes ediyor esyalari alip yere vuruyor, ve 'Bunlar icin mi..? Bu esyalar icin mi serefimizi, gururumuzu ayaklar altina aldik?" diye yakiniyor.. Hic unutmam..

Nehir hanimin dostluguna bende hayranim.. Eside her ise, her yardima kosuyor. Kadini da el ustunde tutuyor ne guzel..

Ferhunde konusunda katılıyorum. Tuttuğu dalı kuruttu mübarek. Bir de herkese duygu sömürüsü yapması. Öyle bir kişi aman evlerden uzak:umursamaz:

Ali Rıza beyin o sahnesini ben de unutamam. Hatta özetleri pek izlemem onun için özeti de tekrar izledim. Gerçekten çok etkileyici idi.:sinifsinif:

beyinsiz şevket elindeki fırsatı kaçırdı şimdi ondanbundan para dileniyo utanmazalsanaalsanasmile Eline geçmiş bi koz Ferhundeden bütün zararının parasını alsana artık.Aptal çıkattı kadını hapisten,iyilik yaptı yine.
Fikrette kocası parayı veremem dediğinde neden tavır,surat yaptıki?fisfisfis Adam illallah dedi dertten tasadan

Ferhunde attığı tokatlara bakmadan sağlısollu tokat yiyorum diyo yaa, ay ne bencil ve hasta bi kadın bu gııırrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…