hayret benim gibi bir ferhunde hayranı daha :)
adamım ferhunde..
şimdi o sümüklü şevketin façasını aşşşaaaa almazsa.. şurayada yazıyorum izlememo diziyi sempatiksalakcinni
mızmırık leylaya,
görmemiş neclaya,
o cazgır analarına,
sümsük şevkete,
mıy mıy alirızaya,
ağlak ayşeye
çok bilmiş fikrete,
iblis ferhundeye
gıcıkk oluom ama yinede izliom yaaaaaaaaaa...
olumunekankayizsmilevereliniortak kim ne derse desin ben ferhundeyi seviyorum.tekin ailesi gibi sinsi değil.onlar birbirlerinin arkasından iş çeviriyo ferhunde ortaya çıkarınca kötü oluyor.ferhundenin başına ne geliyosa bu dobralıktan geliyo
mızmırık leylaya,
görmemiş neclaya,
o cazgır analarına,
sümsük şevkete,
mıy mıy alirızaya,
ağlak ayşeye
çok bilmiş fikrete,
iblis ferhundeye
gıcıkk oluom ama yinede izliom yaaaaaaaaaa...
Ahlaksızlık,yalancılık,hırsızlık tekin ailesinde fazlaca mevcut neyse
Ali Rıza Bey çok prensipli dürüst olmaya çalışıyor ama etrafındakiler bir türlü bırakmıyor.
pes etmek istemiyor ama dayanmak mümkün değil bir yerde.
Ben dizide en çok Neyir hanımın dostluk anlayışına hayranım. Çıkarsız, art niyetsiz böyle dostluklar kaldı mı artık.:gitme:
Kimsenin kimseye güveni kalmadığı bir dünyadayız.
Adam napsin prensipleri ogretmeye calistikca, olaylar baltalayip durdu.. Sarsildi adam iyice.. Eve haciz geldigi bolumu hatirliyorum.. Son anda kurtariyorlar ama adam artik pes ediyor esyalari alip yere vuruyor, ve 'Bunlar icin mi..? Bu esyalar icin mi serefimizi, gururumuzu ayaklar altina aldik?" diye yakiniyor.. Hic unutmam..
Nehir hanimin dostluguna bende hayranim.. Eside her ise, her yardima kosuyor. Kadini da el ustunde tutuyor ne guzel..
Ferhunde attığı tokatlara bakmadan sağlısollu tokat yiyorum diyo yaa, ay ne bencil ve hasta bi kadın bu gııırrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?