leyla ve necla para düşkünleri ve eğlenceye düşkün ama alirıza sert disiplinli karekter olunca bunları yapamadılar.ortamları yoktu.ferhunde geldi ondan yüz buldular.zaten onların içlerinde vardı ferhunde gelince ona suç buldular.yoldan çıkardı kızları diye.ferhunde şevketi çok sevdi tek güvendiği kişi oydu zaten.başına ne geldiyse şevkete olan sevgisinden,zaafından geldi.ferhunde çok güçlü kadın ta çocukluktan beri hayatla mücadele ediyor,o yönünüde seviyorum hiç yılmadı.boshayallersmile
nurdan hanım triko makinesini satıp şevkete para götürdü, şevket parayı kabul etti, inşaatı devam ettiriyor ama nurdan hanıma ferhunde evi mithata geri verirse davamdan vazgeçerim dedi. ferhundeyi ikna etti annesi ve avukata kağıtları imzaladı ferhunde çıktı hapisten..
Diziyi incelersek herkesin olumlu veya olumsuz yonlerini ortaya cikarabiliriz, Hayriye’nin bile kaydirigubbakcemile3
Dikkat edersen Nejla, Leyla ayri ayri ozentilere girdiler.. Babalarinin bagli oldugu kadar, prensiplere bagli olmadilar. Ferhunde Sevket’le tanistiginda evliydi, hangi baba olsa karsi cikardi. Neyse kabullendi, ama Ali-Riza’nin tek hatasi kizlari gibi Ferhunde’ye baglanmamak, sahiplenmemek. Hos, Ferhunde zaten isteselerde bunu zorlastirdi hep olaylari, zaten yapamadilar...alsanaalsanasmile
Nejla ve Leyla genc kizlardi, tabi erkek arkadas edineceklerdi, ama bunu destekleyen Ferhunde oldu. Hatirlarsaniz Nejla Cemde heyecan bulamiyorum, opusurken bile kardes gibiyiz, Oguz’da ki gibi olmuyor demi diye Nejla’nin aklina hep Oguzu soktu. alsanaalsanasmile
Herkesi zayif noktasindan vurarak guclendi. guclubacismile Kocasi hapishanedeyken (malum neden orda oldugu, yine Ferhunde yuzunden) Ferhunde Levent ile birlikte olmustu, ve kendi yataklarinda (!) Levent’le gecirdikleri atesli dakikalari hayal edip duruyordu. akannehir Ondan caldi, bundan cirpti yukseldi. Ahlaksizlik ve hirsizligin adi bence mucadele olamaz. En azindan annesinden ornek alsaydi, hayatla oyle mucade etseydi. Sevket’in kiymetini bilseydi ilk evliliginden sonra.. Birazcik zora gelince sykyldim artik bu evlilikten diyip duruyordu Gulsen’e.. Ne koca kiymeti bildi, ne de aile kiymeti. Bilseydi bunlar olmazdi…
Bunun gibi bi cok ornek var Ferhunde’yle ilgili…
tamamda ferhundenin bi ailesi yoktu.baba ölmüş üvey baba gelmiş.anne hafiste yurtta büyümüş,hep itilip kakılmış,aç kalmış,sonra yurttan kaçmış belli bi yuvası yok ta çocukluğundan beri bu yaşa kadar sürünmüş.onun para hırsıda bu yüzden .ferhundenin düşüncesi şu:zaten çocukluktan beri maddi manevi sıkıntı çektim,artık çekmek istemiyorum zengin,güvenilir,sevgi dolu bi yuva istiyorum.ama bunu ilk eşindende şevkettende bulamadı.ferhunde şevketle ilk evlendiği zaman baktım.onu kabullenmediler boşanmış diye hor gördüler.onu başta ali rıza olmak üzere yok saydılar.düşünün bi kahvesini bile içmediler.onun bu hırçın tavırları bu yüzdendir.
ahanda oğuz köşkü alıyor
necla sarpelle yatıyo sanırım ağlıyo
alllahhhhh
gel çarşamba gelll :teytey: :teytey:
FRAGMANI İZLEDİM.NECLA NAPIYO ÖYLE YAAakannehirLEYLANIN SEVİNDİĞİ HABER NEKİ ACABAfisfisfis
Özel kanalda izlediğim tek dizi. Bir kere başladık artık devam ediyoruz.
Sanırım mayısta bitiyor.
Sohbeti koyulaştırmışsınız hanımlarkaydirigubbakcemile3
Gelecek bölümlerden haberler, kritikler hepsi burda.
Ben de katılırım artık zaman zaman.
Bana da bu aralar Necla çok itici geliyor
tamamda ferhundenin bi ailesi yoktu.baba ölmüş üvey baba gelmiş.anne hafiste yurtta büyümüş,hep itilip kakılmış,aç kalmış,sonra yurttan kaçmış belli bi yuvası yok ta çocukluğundan beri bu yaşa kadar sürünmüş.onun para hırsıda bu yüzden .ferhundenin düşüncesi şu:zaten çocukluktan beri maddi manevi sıkıntı çektim,artık çekmek istemiyorum zengin,güvenilir,sevgi dolu bi yuva istiyorum.ama bunu ilk eşindende şevkettende bulamadı.ferhunde şevketle ilk evlendiği zaman baktım.onu kabullenmediler boşanmış diye hor gördüler.onu başta ali rıza olmak üzere yok saydılar.düşünün bi kahvesini bile içmediler.onun bu hırçın tavırları bu yüzdendir.
sanirim kazak yelek örme makinasi..benim tanidigim bi teyzeninde vardi aynisi...ayarlayip güzel örnekli-nakisli yelekler kazaklar örüyordu kisa zamanda evinde..sonra satiyordu..ha bende onu sorcaktim , dizinin basindan beri o ne makinesi diye düsünüp duruyom ne ise yariyor o zimbirti ?? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?