Yaprak Dökümü - Kanal D

ferhunde yine çıktı hapisten yaaa olmadı şöyle bi koğuş ağasıyla saç başa girmeli,yüzünde bi kaç çizik attırmalıydı yıılaaan yine kurtuldu

Diziyi incelersek herkesin olumlu veya olumsuz yonlerini ortaya cikarabiliriz, Hayriye’nin bile kaydirigubbakcemile3

Dikkat edersen Nejla, Leyla ayri ayri ozentilere girdiler.. Babalarinin bagli oldugu kadar, prensiplere bagli olmadilar. Ferhunde Sevket’le tanistiginda evliydi, hangi baba olsa karsi cikardi. Neyse kabullendi, ama Ali-Riza’nin tek hatasi kizlari gibi Ferhunde’ye baglanmamak, sahiplenmemek. Hos, Ferhunde zaten isteselerde bunu zorlastirdi hep olaylari, zaten yapamadilar...alsanaalsanasmile

Nejla ve Leyla genc kizlardi, tabi erkek arkadas edineceklerdi, ama bunu destekleyen Ferhunde oldu. Hatirlarsaniz Nejla Cemde heyecan bulamiyorum, opusurken bile kardes gibiyiz, Oguz’da ki gibi olmuyor demi diye Nejla’nin aklina hep Oguzu soktu. alsanaalsanasmile
Herkesi zayif noktasindan vurarak guclendi. guclubacismile Kocasi hapishanedeyken (malum neden orda oldugu, yine Ferhunde yuzunden) Ferhunde Levent ile birlikte olmustu, ve kendi yataklarinda (!) Levent’le gecirdikleri atesli dakikalari hayal edip duruyordu. akannehir Ondan caldi, bundan cirpti yukseldi. Ahlaksizlik ve hirsizligin adi bence mucadele olamaz. En azindan annesinden ornek alsaydi, hayatla oyle mucade etseydi. Sevket’in kiymetini bilseydi ilk evliliginden sonra.. Birazcik zora gelince sykyldim artik bu evlilikten diyip duruyordu Gulsen’e.. Ne koca kiymeti bildi, ne de aile kiymeti. Bilseydi bunlar olmazdi…

Bunun gibi bi cok ornek var Ferhunde’yle ilgili…

ha bende onu sorcaktim , dizinin basindan beri o ne makinesi diye düsünüp duruyom ne ise yariyor o zimbirti ?? bilmiyorumkismile

tamamda ferhundenin bi ailesi yoktu.baba ölmüş üvey baba gelmiş.anne hafiste yurtta büyümüş,hep itilip kakılmış,aç kalmış,sonra yurttan kaçmış belli bi yuvası yok ta çocukluğundan beri bu yaşa kadar sürünmüş.onun para hırsıda bu yüzden .ferhundenin düşüncesi şu:zaten çocukluktan beri maddi manevi sıkıntı çektim,artık çekmek istemiyorum zengin,güvenilir,sevgi dolu bi yuva istiyorum.ama bunu ilk eşindende şevkettende bulamadı.ferhunde şevketle ilk evlendiği zaman baktım.onu kabullenmediler boşanmış diye hor gördüler.onu başta ali rıza olmak üzere yok saydılar.düşünün bi kahvesini bile içmediler.onun bu hırçın tavırları bu yüzdendir.

Karistirdigi haltlarin hic birisinin mudafasi degil bu.

Baskalarinin hayati onunkinden daha kolay oldu diye, onlarin canini yakmaya hakki yok lmaz:
Yaktigi canlarin sucu gunahi yok onun yasadiklari kendine..

Zamaninda guzel bi psikolog bulsaydi, tedavisini olsaydi

ahanda oğuz köşkü alıyor
necla sarpelle yatıyo sanırım ağlıyo
alllahhhhh
gel çarşamba gelll
:teytey: :teytey:

akannehirakannehir

Nejla napiyor oyle ya..
Iyice dagitti kendini..

Daha yeni kocasi oldu :umursamaz:

Hayriye kosa kosa Leyla'nin yanina gider, kosku duyunca kaydirigubbakcemile3

FRAGMANI İZLEDİM.NECLA NAPIYO ÖYLE YAAakannehirLEYLANIN SEVİNDİĞİ HABER NEKİ ACABAfisfisfis

Özel kanalda izlediğim tek dizi. Bir kere başladık artık devam ediyoruz.
Sanırım mayısta bitiyor.
Sohbeti koyulaştırmışsınız hanımlarkaydirigubbakcemile3
Gelecek bölümlerden haberler, kritikler hepsi burda.
Ben de katılırım artık zaman zaman.
Bana da bu aralar Necla çok itici geliyor

aynen bende gcık oluorum neclaya Çok üzgünüm çoook

shariye katılıyorum mesela leyla o dr la nişamlandığında tamam leyla saklamıştı bazı şeyleri ama ferhunde gitti o dr çocukla buluştu olayları abarttı aileyi kötüledi beni evden döverek kovdular dedi. halbuki kendi başkasıyla aldatıyodu.ondan bundan para tırtıkladı kocası hapisanedeydi o paralarla kurtarabilirdi hani çok seviyordu şevketi.ilk bölümlerini belki izlememişsindir ferhunde ilk kocasınada karılık yapmıyordu adam bi yemek yap falan diyordu ilk bölümleri bunlar kendine zarar verdi bile bile şevkete gitti kocam beni dövdü benimle evlenmek zorundasın dedi. ferhundenin hiç bir savunulacak yanı yok. oğuzdan dayak yediktenten sonra başta ali rıza bütün aile ona kucak açtı ii davrandı ama ferhunda bunun da kıymetini bilmedi .konuşamalrı densizdi bi bölümde fikrete babasının yanında internetten koca bulsana dedi .altın günü olmuştu fikreti altınlarını çalmakla suçladı daha neler.hee diğerlerinin hiç mi hatası yok tabi ki var.

ha bende onu sorcaktim , dizinin basindan beri o ne makinesi diye düsünüp duruyom ne ise yariyor o zimbirti ?? bilmiyorumkismile
sanirim kazak yelek örme makinasi..benim tanidigim bi teyzeninde vardi aynisi...ayarlayip güzel örnekli-nakisli yelekler kazaklar örüyordu kisa zamanda evinde..sonra satiyordu..

hayret benim gibi bir ferhunde hayranı daha :)
adamım ferhunde..
şimdi o sümüklü şevketin façasını aşşşaaaa almazsa.. şurayada yazıyorum izlememo diziyi sempatiksalakcinni

Rıza Bey derin bir yara daha alıyor

Oğuz’un hiç beklemediği bir anda kendisine sunulan teklifi değerlendirmesiyle, Ali Rıza Bey derin bir yara daha alıyor. Ferhunde, özgürlüğüne giden yolda Şevket’e bir kez daha yenilmiş olmanın hırsıyla, Mithat Kara’ya köşkünü geri verir. Hayriye Hanım bir an önce yeni bir eve taşınmak isterken, bu isteğin yakın zamanda gerçekleşme ihtimali zor görünmektedir.
Ferhunde’nin başlattığı yangının etkileri Şevket’in hayatında artarak sürmektedir. Tahsin’den istediği yardımı göremeyen Şevket’in umutları giderek tükenir. Hayriye Hanım, hem Şevket, hem ailesi için umutlarını Necla’nın üzerine kurmaya devam eder.
Ali Rıza Bey’in ailesinde yaşananları hüzünlü gözlerle izlemekten başka çaresi yoktur.
Necla yoğun iş temposu içinde aile sorunlarına beklenen yakınlığı gösteremez.
Ali Sarper’le yolları bir kez daha kesişen Necla büyük bir çelişki yaşamaktadır.
Güvendiği kapılar birer birer yüzüne kapanan Ferhunde, beklemediği darbelerle sarsılırken, Mithat Kara da geçmişiyle olan son bağını koparmak için harekete geçer.
Hayriye Hanım’ın sorunlara bulduğu çözümler, Ali Rıza Bey’i yaralamaya devam ederken, Ali Rıza Bey hayatlarının kontrolünden çıktığının farkındadır.
Oğuz’un hiç beklemediği bir anda kendisine sunulan teklifi değerlendirmesiyle, Ali Rıza Bey derin bir yara daha alacaktır

bence o aileyi oğuzla leyla kurtaracak baksanıza necla dağıttı iyice,Ali rızada denize düşen yılana sarılır misali bi süre sonra leylayla oğuzu kabul edecek
anacığım bu dizi dallasıda geçti,kimin şeyi kimin şeyinde belli değildelikafadulden

Oğuz evi alıyor galiba. Leyla da ondan seviniyor ve Şevketi arıyor.

Hayriye de hala Necladan medet umuyor. sinir oluyorum şu kıza yaa.. tabi Ali Sarperle kırıştırmak varken ailesini niye düşünsün. Bari kocasını kaybedeli bir yıl bari olsaydı edepsiz şey!! klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…