Yaprak Dökümü - Kanal D

bu ferhunde insan olmayı beceremeyecek:umursamaz: anne kurtar beni diye bağırıyordu, özgürlüğüne kavuşunca annesinin yüzüne bile bakmadıkaydirigubbakcemile

ya kzlar bana bi özet geçin seyredemedim. en son ferhunde hapisten çıkıyordu.şevket ne istedi.

nurdan hanım triko makinesini satıp şevkete para götürdü, şevket parayı kabul etti, inşaatı devam ettiriyor ama nurdan hanıma ferhunde evi mithata geri verirse davamdan vazgeçerim dedi. ferhundeyi ikna etti annesi ve avukata kağıtları imzaladı ferhunde çıktı hapisten..

allahım sen şu şevket kuluna accık akıl nasip et yarabbii:mymeka: kendi eliyle kendi kuyusunu kazıyo yaa.Al işte çıktı ferhunde sayende,şimdi nasıl korucan kendini bakalım onun gazabından.ınsanda biraz beyin olur yaa,sinir ediyo bu herif beniklava:

teşekkür ederim canım

yanlız ferhudeye koptum ya :roflol:
kadın hapistekilere bile rest çekiyo pişman ederim seni diyo :roflol::roflol:
ne kadın ya şeytan gibi

yanlız ferhudeye koptum ya :roflol:
kadın hapistekilere bile rest çekiyo pişman ederim seni diyo :roflol::roflol:
ne kadın ya şeytan gibi

nezarethanedeyken kadına 'sana kim olduğumu söylersem dudağın uçuklar' dedi kaydirigubbakcemile3

:hooray:sonunda ferhunde hapisten çıktı kaydirigubbakcemile2 tahmin etmiştim zaten çıkacağını ama evi mithata vermek zorunda kaldı.hiç anlamı kalmadı mithatla evlenmenin boşuna çekti o adamı ferhunde:umursamaz:

Kim kimden cekti aceba? :1shok:

Yazik Mithat'a valla.. Sevket vicdanini rahatlamatmak icin istedi o kosku geri zaten..

mithatda bu kadar aptal olmasaydı banane:dilcikar:tekin ailesini sevmiyorum.hayriyenin çok konuşmasından ve paragöz olmasından,ali rızanın gururundan büyük konuşmasından ve vurdumduymaz olmasından,neclanın noldum delisi olmasından,ailesinden artık utanmasından,leylanın kararsızlığından aptallığından,sürekli kendini haklı bulmasından dolayı gıcık oluyorum.önce kendilerinin hatalarını görseler,millete laf yetiştireceklerine önce kendilerine baksınlar.ayrıca çokta sinsiler.böyle aileyede böyle ferhunde gibi dişli bi gelin lazım.

bence mithat aptal degil...iyi niyetli saf..
iyi herkes birer ferhunde olsun ozaman.... gerizekali birde annesine tavir yapiyo cikinca.. kalsaydi o delikte bence asil aptal sevket bu dizide, mitat davayla nasil olsa alirdi evi geri.. curuseydi ferhunde icerde

bu ferhunde ne ferhundeymiş ya sempatiksalakcinni

locacım o aileyi o hale getiren ferhunde değil mi kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kesinlikle hemfikiriz.
Necla'nın sütten çıkmış ak kaşık gibi saçma sapan konuşması,ukalalığı, ailesine değer vermemesi tam bir gıcıklık abidesi Çok üzgünüm çoook
Ferhunde tamam şeytan gibi ama zaaflerının kurbanı, şevkete olan zaafı onu bu hale getirdi. Halen güçlü ve dik durmaya çalışıyor taktir etmiyor değilim hanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ferhunde şevkete aşıktı
yapmaması gereken şeyler yaptı tamam ama o kadarını olmasa da bizler de kötü şeyler yapabilirdik belki
mesela ben de neclaya ferhundeden daha çok kızıyorum ve sevmiyorum

Evet canım, duydular sesimiziaklinialirimsmile
Ben bu bölüm hakkında kısa konuşucam; Gülşen'İn kocasını tebrik etmek istiyorum, gerçek bir koca gibi davrandı :lepi:

ferhundenin annesi de şevkete çıkışıyo
sen yaptın senin yüzünden oldu bunlar diye,
kendi kızı melek sanki:mymeka:

necla cok hayirsiz bir evlat..durumu okadar iyi oldugu halde ailesine biraz olsun yardim etmiyo..evinde kalmalarindan bile rahatsiz oluyo.....leylaya kizarken neclanin tavirlarini hic farketmiyorlarmi aceba..

bu ferhunde ne ferhundeymiş ya sempatiksalakcinni

locacım o aileyi o hale getiren ferhunde değil mi kaydirigubbakcemile

leyla ve necla para düşkünleri ve eğlenceye düşkün ama alirıza sert disiplinli karekter olunca bunları yapamadılar.ortamları yoktu.ferhunde geldi ondan yüz buldular.zaten onların içlerinde vardı ferhunde gelince ona suç buldular.yoldan çıkardı kızları diye.ferhunde şevketi çok sevdi tek güvendiği kişi oydu zaten.başına ne geldiyse şevkete olan sevgisinden,zaafından geldi.ferhunde çok güçlü kadın ta çocukluktan beri hayatla mücadele ediyor,o yönünüde seviyorum hiç yılmadı.boshayallersmile

mithat kendi kasindi ya alsanaalsanasmile
o kadar uyardilar onu,dahada tersledi.. hadi Tekin Ailesini dinlemedin,Ahmet Beyi niye dinlemedi ?? alsanaalsanasmile
Neclayi hicmi hic sevmiyorum, cok uyuz.. iyiki bir isin basina gecti.. Alide bi güzel kafasini karistiriyor aklinialirimsmile
Leylaya acidim dogrusu,oguzu seviyor, ve hamile kalmasina ne kadar kizsamda, o en azindan ailesine yardimci olmaya calisiyor..
En komigi ama Fikretin Kaynanasi süper kadin yaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…