ya kzlar bana bi özet geçin seyredemedim. en son ferhunde hapisten çıkıyordu.şevket ne istedi.
nurdan hanım triko makinesini satıp şevkete para götürdü, şevket parayı kabul etti, inşaatı devam ettiriyor ama nurdan hanıma ferhunde evi mithata geri verirse davamdan vazgeçerim dedi. ferhundeyi ikna etti annesi ve avukata kağıtları imzaladı ferhunde çıktı hapisten..
yanlız ferhudeye koptum ya :roflol:
kadın hapistekilere bile rest çekiyo pişman ederim seni diyo :roflol::roflol:
ne kadın ya şeytan gibi
:hooray:sonunda ferhunde hapisten çıktı kaydirigubbakcemile2 tahmin etmiştim zaten çıkacağını ama evi mithata vermek zorunda kaldı.hiç anlamı kalmadı mithatla evlenmenin boşuna çekti o adamı ferhunde:umursamaz:
Kim kimden cekti aceba? :1shok:
Yazik Mithat'a valla.. Sevket vicdanini rahatlamatmak icin istedi o kosku geri zaten..
mithatda bu kadar aptal olmasaydı banane:dilcikar:tekin ailesini sevmiyorum.hayriyenin çok konuşmasından ve paragöz olmasından,ali rızanın gururundan büyük konuşmasından ve vurdumduymaz olmasından,neclanın noldum delisi olmasından,ailesinden artık utanmasından,leylanın kararsızlığından aptallığından,sürekli kendini haklı bulmasından dolayı gıcık oluyorum.önce kendilerinin hatalarını görseler,millete laf yetiştireceklerine önce kendilerine baksınlar.ayrıca çokta sinsiler.böyle aileyede böyle ferhunde gibi dişli bi gelin lazım.
Evet canım, duydular sesimiziaklinialirimsmileferhunde evi başkasının üstüne yapıp aynı kişiden tekrar kendi üstüne almış evi. bu bölümde açıklaması yapıldı a.s
ayrıca ali rıza beyin yattığı hastanenin anlaşmalı olduğunu söyledi hayriye hanım. pahalı bir özel hastanede yatması saçma oluyordu, buda açıklığa kavuşturulmuş senaristler tarafındanyerimseniben
bu ferhunde ne ferhundeymiş ya sempatiksalakcinni
locacım o aileyi o hale getiren ferhunde değil mi kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?