Yaprak Dökümü - Kanal D

Bende dun Fikrete sinir oldum, hakkatten 40 yilin basinda birkere adam
kendisi icin birsey yapti, hemen binbir surat yapti Fikret.
Her defasinda Fikreti istanbul'a yetistirirken iyidi, bir defa eglendi kotu oldu. :mymeka:

Her defasinda Fikreti istanbul'a yetistirirken iyidi, bir defa eglendi kotu oldu. :mymeka:

bunların hepsi bi tuhaf anacım :roflol:

Adam kendisi icin birsey yapsin, yapsin da...
Tuhaf arkadaslarla ne oldugu belirsiz bir pavyon da, icip cosup solistle hasir nesir olmak mi eglenmek..? Fikret daha yeni dogum yapti, basindan hic eksik olmayan, firsat buldukca iliskilerine karisan bir kaynana, ve 4 cocugun yaninda birde kardesi var..
Gergin olmasinda napsin.. Kolay degil..

Evli adam gece saat 3'te geliyor
Bence normal degil..

Bence haksızlık ediyosun tahsine canım,adam kendi yapsaydı o hareketleri evet derdim haklısın..Ama arkadaşı yaptı ki oda naapdın die kızdı ama iş işten geçmişdi..
Bence tahsinin aklından bile geçmedi o kadın için bişe..Ama bu kadr gözümüze soktuklarına göre kesin bişe olucak..

fikret ve tahsinin evliliği güzel gidiyordu ben diordum bu dizide terslik var neyse araları bozulduda ters durum halledildi :dilcikar:
fikrette damarını basılınca aksi huysuz bir kadın olup çıkıyor tahsin peşine düşüp istanbullara gelince iyiydi yasakkelime
kardeşlerinin yanlışlarını düzeltmeye çalışırkende iyiydi bu adam:1closedeyes: ne var bu kadar sinirlenecek anlamadımyasakkelime

aşkitom 85 teşekkür ederim.Bu akşam da aşk ı memnu var. Ondan sonra yaprak dökümünü izlerim. Yarında işe uyuyarak giderim artık

Tahsin'in o kadar iyi niyetine karşılık bir gece eğlenmek istedi diye Fikret'in tafralık yapması hiç yakışmadı.:umursamaz:

Ben mi anlamadım yoksa dizi uzadıkça senaristler mi saçmaladı? Şevket'e Nurdan Hanım bi ton para verdi. Yine hiç almamış gibi sürünüyor. Hem zararını karşılayacak parayı almadan neden affetti ki? Ali Rıza bey yaralandı ölümden döndü. Hiçbir şey olmamış gibi dava kapandı.

Necla'nın da kahkaha atar gibi ağlaması iyice komik hale geldi..

Zaten ahlaksizligi Tahsin yapmadi, ve durust oldu Fikret' e..
Yalniz zamanlama yanlis..
Fikret tam gergin olunacak bir ortamda.. kostur babam kostur..
Ustelik hic kimse o kaynanaya tehammul etmezdi.
Olmus hanimina saygi duydu, cocuklari kendi cocuklariymis gibi benimsedi..

Iyi yonleri ve kotu yonlerini tartmak, ona gore yorum yapmak lazim bence.

katılıyorum hayır birde oğuz üstüne yapmış evi insan demezmi babamın evini hayatta en nefret ettiği adam aldı.umrundamı sanki leylanın .babasını en çok hayal kırıklığına uğtan leyla oldu .daha en başlarında oğuzla yattı bebek düşürdü gene aynı şeyler ki oğuz leylaya evlendiklerinde daha önce ne kadar kötü davranıyordu .dizi işte .neclayı neden bu kadar kötüleştirdiler onuda anlayamıyorum aslında o da senaryo icabı necla maddi olarak yardım etse tabi aile rahatlıcak dizi yürümez

Ya Leyla'ya babasi az destek olmadi olanlara ragmen..
Tedaviler, ustune titremeler.. ama cik...
Yine Leyla ruhunda, aklinda cozemedigi sebeplerden dolayi, ailesine sirtini dondu..
Aslinda kirilma noktasi Nazmi olayiydi.. Sonra toparlayamadi kendisini..
Leyla'nin kisiligi tam oturmamis hala. Bi bakiyorsun akilli akilli laflar ediyor, bi bakiyorsun mal gibi bakiyor Oguz'un gozlerine, inanmak istedigine inaniyor.. Kendini kandiriyor..

Bence herseye ragmen Leyla Necla'dan daha yakin ailesine.
Abisine, para buluruz, biseyler yapariz demesinden belli.
Necla yardim etmeyi birak, teselli bile etmedi..

Canim Fikret butun bunlari bile bile gelmedi mi Tahsin'e?
Tahsin yine merhametli cikti da Fikretin her istediginde onu ailesinin yanina yetistirdi.
Her erkek bunu yapmaz, ayrica Fikretin haberi bile yok palyona gittiklerinden
ne yaptiklarindan ona ragmen oyle bes karis surat yapti.
Bak 2/3 defa olmus olsa neyse ama hemen ilkinde bence coook fazla abarti
lohusa olsun olmasin anasi, cocuklari olsun kendi kardesi olsun olmasin,
hakkatten kirk yilin basinda gitti adam.

Fikret ve Tahsin; ikiside cok iyi niyetli
Birbirlerine saygilari var..
Saat 3te gelmesi benim icin uygun degil - ayda yilda olsa bile
Tabii sahsi fikrim
Bence aralarinda net bi sekilde konussalardi, yeri, saati
Sorun olmazdi

gecen seferki bölümü hiiiç beğenmedim yaaa resmen hayalkırıklığı yaşadım,sonunuda izleyemedim zaten leyla şevkete oğuz bizim evimizi almış dedi araya reklam girdi kaçırdım sonrasını yaaa

aslında fikret biraz haklı.tahsin onca zaman gitmedi eğlenmeye ne zaman fikret lohusa oldu o zaman gitti.o yüzden haklıyken haksız duruma düştü,kaldıki fikret nereye gittiğini bilmiyo pavyon olduğunu bilse neler olur.tahsin hatalı burda sen onca zaman gitme eğlenme.karısının lohusa haldeyken git olmadı böyle dikkat çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…