aslında fikret biraz haklı.tahsin onca zaman gitmedi eğlenmeye ne zaman fikret lohusa oldu o zaman gitti.o yüzden haklıyken haksız duruma düştü,kaldıki fikret nereye gittiğini bilmiyo pavyon olduğunu bilse neler olur.tahsin hatalı burda sen onca zaman gitme eğlenme.karısının lohusa haldeyken git olmadı böyle dikkat çekti.
Yeni bölümde pek kayda değer bir şey yok sanırım.
Fikret ve Tahsin arasındaki gerginlik sürüyor.
Ayşe'nin Fikret'te kalması konusu babaya açılıyor ve adamcağız da haklı olarak tepki veriyor.
Necla yeni bir aşka yelken açıyor.
Oğuz, kabul görme derdinde.
Leyla boş hayaller kurmaya devam ediyor.
Hep aynı şeyler yani...[/QUOTE
Evet bence de geçiştirilmiş bir bölüm olmuş.
aslında fikret biraz haklı.tahsin onca zaman gitmedi eğlenmeye ne zaman fikret lohusa oldu o zaman gitti.o yüzden haklıyken haksız duruma düştü,kaldıki fikret nereye gittiğini bilmiyo pavyon olduğunu bilse neler olur.tahsin hatalı burda sen onca zaman gitme eğlenme.karısının lohusa haldeyken git olmadı böyle dikkat çekti.
Tahsin'in o kadar iyi niyetine karşılık bir gece eğlenmek istedi diye Fikret'in tafralık yapması hiç yakışmadı.:umursamaz:
Ben mi anlamadım yoksa dizi uzadıkça senaristler mi saçmaladı? Şevket'e Nurdan Hanım bi ton para verdi. Yine hiç almamış gibi sürünüyor. Hem zararını karşılayacak parayı almadan neden affetti ki? Ali Rıza bey yaralandı ölümden döndü. Hiçbir şey olmamış gibi dava kapandı.
Necla'nın da kahkaha atar gibi ağlaması iyice komik hale geldi..
Canim zaten bebegi kutlamaya gittiler, oylesine gitmediler ki.
Ben Tahsin'i hakli buluyorum bu durumda.
Canim zaten bebegi kutlamaya gittiler, oylesine gitmediler ki.
Ben Tahsin'i hakli buluyorum bu durumda.
Ferhunde sinsi degilse, ne? Saf mi?
Ferhunde sinsilik konusunda sinif atlamis biri..
Yani sinsilik uzmani olmus bence
Digerleri sutten cikma ak kasik demiyorum, ama Ferhunde'ye kocaman bir PES demek lazim bence.. kötükedihüso
Sevebilirsiniz, adaminiz olabilir.. Belki huyu, suyu birseyi yakin geliyordur..
Ama boyle insanlar benden uzak dursun.. alsanaalsanasmile
Ahlaksizlik, hirsizlik, yalancilik... Ne ararsan var yani..
ben senin zannettiğin kadar ciddi bakmıyorum olaya..
ferhunde tuzu biberi o dizinin, diğerleri mıymıymıy çekilmez tipler..
ferhundeyi izlemek keyifli olyor.. elbetteki kabul ediyorum az değil ferhunde,bir türlü iflah olmuyor bir de..
birşeyi yakın geiyordur,seviyorumdur belki... siyah çizmeleri olabılır.. cok begenıyorum. bulsam alcam ama göremiyorum ortalıkta zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?