Yaprak Dökümü - Kanal D

Katiliyorum..
Yani arada iletisim kopuklugu ve yanlis zamanlama var..
Sanki baska yer yokmus gibi nereye gidiyorlar icmeye..

Hersey Fikret'in ustune, ustelik dogum yaptiktan sonra..

Yeni bölümde pek kayda değer bir şey yok sanırım.
Fikret ve Tahsin arasındaki gerginlik sürüyor.
Ayşe'nin Fikret'te kalması konusu babaya açılıyor ve adamcağız da haklı olarak tepki veriyor.
Necla yeni bir aşka yelken açıyor.
Oğuz, kabul görme derdinde.
Leyla boş hayaller kurmaya devam ediyor.
Hep aynı şeyler yani...

bence bu dizinin tadi kacti
bastan izleyip sonunuda birakamiyorsun
sacmalamaya basladilar senarist bi final yazsada bitse bu iskence artik yeter....

Canim zaten bebegi kutlamaya gittiler, oylesine gitmediler ki.
Ben Tahsin'i hakli buluyorum bu durumda.

Ay iste burada sinir oldum.Nejla aglarken önce hic anlayamadim.Acaba diyorum,hosuna gitti kahkahami atiyor,yoksa zoruna gittide agliyormu.Önce öööyyle bakakaldim,sonra anca anlayabildim.Ne bicim aglama sekli bu yaa.Hayret bisey.

Kesinlikle artık mantık dışı şeyler olmaya başladı. Saçmaladılar. Aslında geçen sezon bitseydi keşke, çok uzadı.
Bir de rahatsızdım pek izleyemedim, Necla'yla Ali Sarper ne yaptılar? bilmiyorumkismile

Tahsin´in acisindan bakarsak, Tahsin hakli..

Fikret´in acisindan bakarsak, Fikret hakli

Ben Fikret´den yanayim acikcasi.. Kendimizi bi onun yerine koyalim.. O haldesiniz ve esiniz felekten bi gece caliyor, nereye gittigini bilmiyorsunuz.. Bekliyorsunuz, ve gece saat 3'te geliyor. Sarhos ustelik.

Ben kabul etmezdim valla..

bebeği kutlamaya gitmiş gibi bi halleri yoktu.işin tadı kaçtı.pavyonda bebek falanmı kutlanırmış canım.gece 3 te geldiler üstelik.çok abartıldı.

ben senin zannettiğin kadar ciddi bakmıyorum olaya..
ferhunde tuzu biberi o dizinin, diğerleri mıymıymıy çekilmez tipler..
ferhundeyi izlemek keyifli olyor.. elbetteki kabul ediyorum az değil ferhunde,bir türlü iflah olmuyor bir de..
birşeyi yakın geiyordur,seviyorumdur belki... siyah çizmeleri olabılır.. cok begenıyorum. bulsam alcam ama göremiyorum ortalıkta zemuszemus

aklinialirimsmile
bebeği sanki arkadasları doğurdu..
bebek kutlanacaksa , fikretle gitselerdi, sarkıcı bahara fikret gönderseydi 50 lirayı..
fikret pavyonda bir dansözle göbek atıp,dansözün memelerinin arasına sıkıştırsaydı bır 20lik
.. o zaman olurdu
erkeklrin manyaklaşmk için bebeği alet etmelerine ayar oldum

bu hafta pek bi heyecan yok gibi,necla o adamla kesin yatar ali sarper kendini haklı çıkarmaya çalışıyor aman bide ortada bırakırsa ...

ay bu oğuz evi niye kendi üstüne yaptı, bu oturdukları evi Leylanın üstüne yaptığı gibi bunuda yapsaydı ya
Ceyda kesin boşanmada hak idda edecek

Benim ciddi yorum yapmam bu dizi de gecen olaylarin hayatin ta kendisi olmasindan dolayi..

Olaya 'sadece dizi' diye bakarsak tabii Ferhunde'siz 'aceba nolacak, napacak' diyemezdik kaydirigubbakcemile3

dizi artık banada cazip gelmemeye başladı baydı yani izleyesim gelmiyor artık başka kanallarda bişey bulamayınca bakıyorum ne yalan söylim :umursamaz:

142. Bölüm Özet

Ali Rıza Bey’lere ev sahibi baskısı

Ev sahibinin, Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Leyla, baba evine sahip olmanın buruk sevincini yaşarken, doğup büyüdüğü köşkü Oğuz’un satın aldığını öğrenen Ali Rıza Bey ise derin bir yara daha almıştır. Ev sahiplerinin Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden olur. Oturdukları evde hiç huzur kalmadığını söyleyen Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’in bütün itirazlarına rağmen, yeni bir ev bulana kadar Necla’nın evinde kalmaya karar verir. Ali Sarper’le yakınlaştığını hisseden Necla suçluluk duygusuyla ıstanbul’a dönerken, hem Ali Sarper’den hem de kendi duygularından kaçmaktadır.
Ancak Ali Sarper’in kararlı ve ısrarlı tutumu karşısında direnci kırılmaya başlar. Tattığı yenilgilerle hırsı daha da bilenen Ferhunde; hayatını düzene koymak ve intikamını almak için harekete geçer. Şevket, Necla’nın yardımıyla keskin bir virajı daha atlatırken, hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır. Şevket zorlu bir dönemeçte, büyük bir ikilem yaşamaktadır.
Oğuz’un sürpriziyle gerçekleşmesi imkansız tatlı hayallere dalan Leyla, hayatındaki sorunları kısa bir süreliğine unutur. Fikret ile Tahsin arasındaki gerginlik şüpheler eşliğinde büyümeye devam etmekte, Fikret artık çok yorulduğunu hissetmektedir. Yaşananların yükü altında giderek gücünü kaybettiğini düşünen Ali Rıza Bey, kırgınlıklarıyla baş başa, artık kendini olayların akışına bırakmaya karar verirken, yaklaşmakta olan yeni bir fırtınanın kokusunu alır.

tahsin de durdu durdu ne işlere bulaştı. git adam gibi bi yerde ağzınızla için gelin madem.
yani tabi sıkılmış, dışarı çıkmak istemiş olabilir ama bunun da bi sınırı vardır saat 3 e kadar gelmedi be! ben o adamı almazdım eve !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…