Yaprak Dökümü - Kanal D

ne ayıp ya sanki ali rıza oğuzun nasıl para kazandığını bilmiyo. utanmadan evi üstüne aldı beni adam yerine koyar artık diyo sen adammısın ki?giti ceyda evliyken ceyda neclayı leylayı sonra yine leyleyı .asıl aptal ama hep leyla hep o aileyi bu duruma düşüren .ama o bu değilde bu dizi bitsin artık geçen sene bitiyodu bitmedi ocakda bitiyodu bitmedi martta dediler gene uzadı yeter boğuyor.çarşambalarıda alışmışız boş boş seyrediyoz işte.

ay bu Ali ne yapışık ya...
rahat bırak bi beni..
gitmek zorunda değilsin miş..
sana ne be gitcem iştek klava:

ali nini sülüklüğünden,hayriyenin yapıkşıklığından nejla fırça yiyecek babasından...
çenesini tutsa bari..
ben asıl ali rızanın nerde felç geçireceğini merak ediyorum hangi noktada....

Necla: Istemiyorum yan cebime koy : ))

Bir adama yüz vermek istemiyorsan vermezsin, ne o öyle: lütfen, rica ederim, tamam oldu : ))

Ali Sarperde deliginden cikmis yilan gibi, resmen zamanin ne önemi var diyor, iyi ozaman her dul kadin 40 gün icinde yeni bir koca bulsun kendine, daha cok beklemeye ne gerek var, yazik degilmi bos gecen zamana : )

Yazik Ali Riza bey´de hep kizlarinin ayiplarina seyirci kaliyor : ( Gerci oda normal degilde neyse : )

Ay bilmiyorum, hepsi bir gicik, heleki suratsiz Ayse´de kaynananin dedigi kadari var.
Ve Fikret´in de gercek yüzü cikiyor simdi ortaya, adami dinlemeden anlamadan konusuyor ancak, adam gecenin 3 üne kadari pavyona gitmis, senin kardeslerin neler yapmisti, hic agzini actimi simdiye kadari?
Bir kerede sen hos gör, birdaha yaparsa ondansonra bin adamin tepesine.

Keske Oguz Leylanin üzerine yapsaydi evi, ama maalesef oda sadece intikam alma derdinde : (
Bu dizide bir adam akilli insan yok, ya gereginden fazla iyiler yada cok fazla kötü, tzzzzzz

Ayşe'ye çok üzülüyorum ben. o yaşta yaşadıkları hiçte kolay şeyler değil. yüzü nasıl gülsünki. Cevriye hanımın ailesi için söylediklerini duyup ablasının yaşadıklarına şahit oluyor. ailesini de özlüyor.

Fikret'te Cevriye hanımın söylediklerinden etkileniyor bence.

Hayriye'yle Cevriye'yi aynı odaya kilitleyip, odanın anahtarını kırıp denize atmak istiyorum benneyaptımki Dizideki herkesi çürüttüler
yeter be :mymeka:

ali nini sülüklüğünden,hayriyenin yapıkşıklığından nejla fırça yiyecek babasından...
çenesini tutsa bari..
ben asıl ali rızanın nerde felç geçireceğini merak ediyorum hangi noktada....

doğrusu bende merak ediyorum ne zaman felç geçirecek ali rıza CADIARZU

Uyumuş kalmışım akşam, izleyemedim.
Neyse, bir sinir harbinden kurtulmuş oldum.

Oda fazla iyiydi lmaz: O neclayi affetti, ama necla onun ölümünden sonra bir ay icinde kendine yeni sevgili buldu masallah. Keske annesini dinleseydi mafoldumben

ay evet yaa domuz necla sinir oluyorum şu kıza bi de cemin resmini almış eline ağlıyo özür dilerim diye nankör sonradan görme cemin annesinin dediği kadar var
ooof ne dolmuşum yaa sempatiksalakcinni

bu dizide bi tane ii karakter yokk..
ama bence oğuzun evi almasına fazla tepki verdiler..
ne olursa olsun onların kızına gitti o ev yinede...

oğuz leylanın üstüne almalıydı bence evi o zaman iyi biri olduguna inanırdım ama o kendi üstüne aldı bana boyun eğiceksiniz dedi hatta kendi kendine
ferhunde ne fena annesinin bileziklerinide aldı bide kadına sen gidebilirsin diyo.allah kimsenin başına böyle evlat vermesinakannehir

Bende sasirdim.. Ferhunde annesini daha cok arar..
Isi dustugunde, sevgiye muhtac kaldiginda annesini arardi, 'anne beni seviyormusun' diye sorardi, aglardi.. O gunleri unutmus tabii. boshayallersmile

Bilezikleri de aldi valla ohaoldumsmile

ferhunde kendinden başka kimseyi düşünmeyen karakter annesinide o zamanlar kendisi için aradı yalnız kaldıgı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…