Yaprak Dökümü - Kanal D

artık bitsin yoksa ayşede sonunda bir çetenin eline yada uyuşturucuya başlayacak iyi bir hayat yaşayan ayşeyle fikret bakalım onların başına ne çoraplar örecekler

Yeni fragmanda Ferhunde tapuyu üzerine geçirmiş. Oğuz Ferhunde'yi Şevket'le konuşurken sobeliyor. Yani Ferhunde'nin bir zamanlar Oğuz ile Leyla'yı beraberken yakalamasının intikamını alıyor.

Son düzenleme:
fikretin kocası sanki ilk defa baba olmuş gibi davranıyor adamın üç tane çocuğu var fikret bu bizimmi diyor ilginç

fikret fırangmanın başında sanki hayatımda hep varmış gibi benim o benim bebeğim diyor frangmanın sonunda kocası bizimmi diyor öyle galiba diyor odaakannehir

ay kızlar ne fenasınız yaa:)))sevindiler ne yapsınlar bebekleri olunca insan ilk günler sapıtıyor gerçekten:))))
ayrıca hiloşum sagol tatlım

mithat kara oldumu kapkara puhahaha lülülülülülü ama geldğinde bunun oyun olduğu cıkıcak ve ferhunde bu sefer kapkara olucak buyrunnnnnnnnn
oğuzun ferhundeyi basmasıda süper olmusyaaaaa alkisalkisalkis
tahsin-bu şimdi bizim mi fikret?
fikret-hayır ananın :roflol:

ya kızlar uzun zamandır bebekleri olmuyorduya uğraşmışlardı baya sevinçten ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini şaşırmış olabilirler ,çok fenasınız dicem bende kızmayın bana

"Yaprak Dökümü"nün yeni bölümünde yine heyecandorukta. Kanal D’nin sevilen dizisi "Yaprak Dökümü"nde Ferhunde ve Oğuz'un tehlikeli karşılaşmaları ekrana geliyor. Yeni bölümün özeti şöyle:

Ferhunde, Şevket’e doğru önemli bir adım atmaya hazırlanırken, hiç ummadığı bir anda Oğuz’un eline evliliğini ve geleceğini tehlikeye atacak çok büyük bir koz veriyor. Umut bebeğin aralarına katılmasınınsevinç ve coşkusuyla bütün aile bir araya gelir.
Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım ilk torunlarını kucaklamanın sevincini yaşarken, Fikret ve Tahsin de çok mutludurlar. Herkes bu mutlu olayın, Leyla ve Necla’nın da aralarındaki buzları eriteceğini ümit etmektedir. Necla ve Leyla ise, birbirlerini affetmelerinin imkansız olduğunun farkındadırlar. Ancak ikisi de birbirlerine karşı daha ılımlı olmaya çalışırlar. Cevriye Hanım, kardeşlerin arasını düzeltmek için kendince yöntemlere başvurur.

Ferhunde, Şevket’e doğru önemli bir adım atmaya hazırlanırken, hiç ummadığı bir anda Oğuz’un elineevliliğini ve geleceğini tehlikeye atacak çok büyük bir koz verir. Oğuz bu koza sahip olmanın keyfini sürerken, Ferhunde içine düştüğü zor duruma kendince çözümler aramaya başlar.

Necla, Cem’in projesini hayata geçirmek için büyük çaba sarf etmektedir. Bu sırada Ali’nin hayatının perde arkasındaki acı ve hüzünle de tanışır. Oğuz’un Ferhunde’yi köşeye sıkıştırmak istemesiyle, Şevket de Leyla ve Oğuz’un yeniden görüşmeyebaşladıklarını öğrenir. Leyla ve Şevket’in arasındaki gerginlik giderek artarken Ferhunde de Oğuz tehlikesine karşı kendini güvenceye almanın planlarını yapmaya başlar. Dizinin yeni bölümü 16 Aralık Çarşamba günü 20:15'te ekranda olacak

dizi mayıs ayına uzatıldı şevketin ferhundeden alacağı intikam diziye renk katmadığından oğuz devreye girdi seslerini tf kaydediyorda dizi canlanıyor.:dance: mithat bunu duyunca ferhundeye tekme atamaz ferhunde tapuyu üzerine yaptıysa o tekmeler mithatı :roflol::roflol:diyorum mithata bol kebablı bir dizi lazım bu diziye gitmiyorrrrrrr :dilcikar:

134. Bölüm Özet

Ferhunde, Oğuz’un eline koz veriyor

Ferhunde, Şevket’e doğru önemli bir adım atmaya hazırlanırken, hiç ummadığı bir anda Oğuz’un eline evliliğini ve geleceğini tehlikeye atacak çok büyük bir koz veriyor.
Umut bebeğin aralarına katılmasının sevinç ve coşkusuyla bütün aile bir araya gelir. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım ilk torunlarını kucaklamanın sevincini yaşarken, Fikret ve Tahsin de çok mutludurlar. Herkes bu mutlu olayın, Leyla ve Necla’nın da aralarındaki buzları eriteceğini ümit etmektedir.
Necla ve Leyla ise, birbirlerini affetmelerinin imkansız olduğunun farkındadırlar. Ancak ikisi de birbirlerine karşı daha ılımlı olmaya çalışırlar. Cevriye Hanım, kardeşlerin arasını düzeltmek için kendince yöntemlere başvurur.
Ferhunde, Şevket’e doğru önemli bir adım atmaya hazırlanırken, hiç ummadığı bir anda Oğuz’un eline evliliğini ve geleceğini tehlikeye atacak çok büyük bir koz verir. Oğuz bu koza sahip olmanın keyfini sürerken, Ferhunde içine düştüğü zor duruma kendince çözümler aramaya başlar.
Necla, Cem’in projesini hayata geçirmek için büyük çaba sarf etmektedir. Bu sırada Ali’nin hayatının perde arkasındaki acı ve hüzünle de tanışır.
Oğuz’un Ferhunde’yi köşeye sıkıştırmak istemesiyle, Şevket de Leyla ve Oğuz’un yeniden görüşmeye başladıklarını öğrenir. Leyla ve Şevket’in arasındaki gerginlik giderek artarken Ferhunde de Oğuz tehlikesine karşı kendini güvenceye almanın planlarını yapmaya başlar.

Back
X