Evet cem oluyor kizlarr,olan o adamcagiza oldu yazik, bokdan bi nejlaya kapilip, anayi babayi uuzup, vefat edecek mafoldumben, en durust iyi adami oldurduler iyi mi !!!!:
nerden biliyon öldügünü canim?? :1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cem oluyor kizlarr,olan o adamcagiza oldu yazik, bokdan bi nejlaya kapilip, anayi babayi uuzup, vefat edecek mafoldumben, en durust iyi adami oldurduler iyi mi !!!!:
bence nejla baba evine dönmeyecek cemin ölümünden ailesini sorumlu tutacak ali rıza felç olunca neden leyla baksın ozamn
fragmanı izledim mithat beyi takdir ettim sonunda akıllanmaya başladı ferhundeye söyledi ben öbür kocalarına benzemem diye aferin ona leyla sanırım oğuza dönecek neclaya çok üzüldüm cem ölmesin tam neclayla güzel anlaşıyolardı bu dizide zaten iyilere yer yok kötü olacaksın birde fark ettinizmi arkadaşlar başlarken çıkan çınar ağacının yaprakları dökülmüş ağaç kuruyo yakında keserler ağacı
ondan önce ya sedef, ya nurdan hanim,yada ayse kapar oguzu :roflol: :roflol: :roflol:
bide bakmissin mithat beyle oguz evleniyormus :roflol: :roflol:
-tatlicadiarzu-
Oguz varken Cem niye ölür anlamıs degilim :sinifsinif:
Ferhunde sonunda bunada sebep oldu, o ilan yüzünden Cem ölüyor galiba, kalbi dayanmıyor o habere :sinifsinif:
:sinifsinif:
yok ya cem ölmez bence,yani ölmemeli :sinifsinif:
ama romani okumadim ben,okuyan arkadaslar yazmis roman icabi ölüyor diye,yanlis hatirlamiyorsam a.s
oguzdan önce daha ferhunde var ya![]()
Ölüyor canım, sezon baslamadan tanıtımlar dönerken Neclanın mezar basındaki fragmanı vardı, o Cem'in mezarı, bende sete giden arkadaslardan almıstım o zaman haberi. :sinifsinif:
Bu arada olaylar hızlı ilerlemeye basladı, gercekten aralıkta bitecekmi merak ediyorum CADIARZU
nayiiiiirrrrrr nolamaaaaaaaaaaaazzzzz :gitme:
höfff.. ee cem ölünce necla o evde kaliyormu?? akannehir
e necla nolucak :hulya:dizi başlarken Ali Rıza Bey tekerlekli iskemle de ve iskemleyi de Oğuz itiyordu sanırım dizinin sonunu romanın orjinaline bağlı kalarak bitirecekler Leyla Oğuz a geri donuyor ve anne ve babasını da yanına aldırıyor....
valla onu bilmiyorum canım, ama sezon tanıtımlarında Leyla ve annesinin kokos halleri vardı ya, acaba Neclayla barısıp ta Cemin paralarını mı yiyorlar? Oguzla barısmadı ki Leyla CADIARZU ee barısmadıysa ama Oguz Ali Rıza'ya bakıyordu tanıtımlarda CADIARZU
cıkamadım bu isin icinden akannehir
valla onu bilmiyorum canım, ama sezon tanıtımlarında Leyla ve annesinin kokos halleri vardı ya, acaba Neclayla barısıp ta Cemin paralarını mı yiyorlar? Oguzla barısmadı ki Leyla CADIARZU ee barısmadıysa ama Oguz Ali Rıza'ya bakıyordu tanıtımlarda CADIARZU
cıkamadım bu isin icinden akannehir
ben cözdüm,
ali riza bey ve oguz evleniyor, ali riza felc gecirince oguz ona bakiyor tabi :1closedeyes:
necla,leyla ve annesi sedefi öldürüp parasini yiyor
sevket cemin ölümüne dayanamayip ferhundeyle kendini öldürüyor :1closedeyes:
neyyir hanim kendine harem kurarak mithat beyide aliyor eve şakkıdı
mithat bey evi nurdan anneye hediye ediyor,ama o kizi öldügü icin dayanamayip evi yakiyor :a015:
sonra kendide izmire gidip kavak yellerinde oynuyor :roflol:
iste bu senaryo yaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
ben cözdüm,
ali riza bey ve oguz evleniyor, ali riza felc gecirince oguz ona bakiyor tabi :1closedeyes:
necla,leyla ve annesi sedefi öldürüp parasini yiyor
sevket cemin ölümüne dayanamayip ferhundeyle kendini öldürüyor :1closedeyes:
neyyir hanim kendine harem kurarak mithat beyide aliyor eve şakkıdı
mithat bey evi nurdan anneye hediye ediyor,ama o kizi öldügü icin dayanamayip evi yakiyor :a015:
sonra kendide izmire gidip kavak yellerinde oynuyor :roflol:
iste bu senaryo yaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-