Yaprak Dökümü - Kanal D

yazık neclaya ama gözünün önünde ölüyo Allah korusun
bence necla yine rahat olur cemden bikaç bişey kalır kalmasada okumuş sonuçta
neclayı başlarda seviyodum ama sonradan çok fesat oldu insanın başına ne gelirse fesatlıktan kötülükten gelir hazır oğuz akıllandı bu seferde leyla bıraktı adamı oda ayrı salak ona işe yaramaz adam lazım demekki Allah kimseyede hayriye gibi anne vermesin kendi hırsı kızlarına vurdu midesiz gurursuz kadın

aman neyse biz Türk milleti pek bi kaptırıyoruz kendimizi dizilere kaydirigubbakcemile3
eskiden kötü jönleri sokakta gördüklerinde yüzlerine tükürüyolarmış sırnaşık şey

fragmanı izledim mithat beyi takdir ettim sonunda akıllanmaya başladı ferhundeye söyledi ben öbür kocalarına benzemem diye aferin ona leyla sanırım oğuza dönecek neclaya çok üzüldüm cem ölmesin tam neclayla güzel anlaşıyolardı bu dizide zaten iyilere yer yok kötü olacaksın birde fark ettinizmi arkadaşlar başlarken çıkan çınar ağacının yaprakları dökülmüş ağaç kuruyo yakında keserler ağacı

Güzel bir tespit.Bu bölümde dikkat edicem..

dizi başlarken Ali Rıza Bey tekerlekli iskemle de ve iskemleyi de Oğuz itiyordu sanırım dizinin sonunu romanın orjinaline bağlı kalarak bitirecekler Leyla Oğuz a geri donuyor ve anne ve babasını da yanına aldırıyor....

Oguz varken Cem niye ölür anlamıs degilim :sinifsinif:
Ferhunde sonunda bunada sebep oldu, o ilan yüzünden Cem ölüyor galiba, kalbi dayanmıyor o habere :sinifsinif:

Oguz varken Cem niye ölür anlamıs degilim :sinifsinif:
Ferhunde sonunda bunada sebep oldu, o ilan yüzünden Cem ölüyor galiba, kalbi dayanmıyor o habere :sinifsinif:

:sinifsinif:
yok ya cem ölmez bence,yani ölmemeli :sinifsinif:
ama romani okumadim ben,okuyan arkadaslar yazmis roman icabi ölüyor diye,yanlis hatirlamiyorsam a.s
oguzdan önce daha ferhunde var ya :delphin:

:sinifsinif:
yok ya cem ölmez bence,yani ölmemeli :sinifsinif:
ama romani okumadim ben,okuyan arkadaslar yazmis roman icabi ölüyor diye,yanlis hatirlamiyorsam a.s
oguzdan önce daha ferhunde var ya :delphin:

Ölüyor canım, sezon baslamadan tanıtımlar dönerken Neclanın mezar basındaki fragmanı vardı, o Cem'in mezarı, bende sete giden arkadaslardan almıstım o zaman haberi. :sinifsinif:

Bu arada olaylar hızlı ilerlemeye basladı, gercekten aralıkta bitecekmi merak ediyorum CADIARZU

Ölüyor canım, sezon baslamadan tanıtımlar dönerken Neclanın mezar basındaki fragmanı vardı, o Cem'in mezarı, bende sete giden arkadaslardan almıstım o zaman haberi. :sinifsinif:

Bu arada olaylar hızlı ilerlemeye basladı, gercekten aralıkta bitecekmi merak ediyorum CADIARZU

nayiiiiirrrrrr nolamaaaaaaaaaaaazzzzz :gitme:
höfff.. ee cem ölünce necla o evde kaliyormu?? akannehir

Oğuz başından beri etmediğini bırakmadı. Bunlara rağmen oğuzu melek yapıp diziyi bitirmezler inş :olmaz:
En başta verilen fragmanlarda baba felç olmuş oğuz onu tekerlekli sandalye ile gezdiriodu. Yane millet oguzun eline düşecek, oguzda hepsine güllük gülistanlık bakacak. Böle saçma bişide anca senaryo gereği olur :umursamaz:

nayiiiiirrrrrr nolamaaaaaaaaaaaazzzzz :gitme:
höfff.. ee cem ölünce necla o evde kaliyormu?? akannehir

valla onu bilmiyorum canım, ama sezon tanıtımlarında Leyla ve annesinin kokos halleri vardı ya, acaba Neclayla barısıp ta Cemin paralarını mı yiyorlar? Oguzla barısmadı ki Leyla CADIARZU ee barısmadıysa ama Oguz Ali Rıza'ya bakıyordu tanıtımlarda CADIARZU
cıkamadım bu isin icinden akannehir

cem ölecek
sevketin isleri cok kötüye gidecek satin alanlarda geri teslim edecek,
leyla oguza dönecek,
sedefle sevket ayrilacak,
neyla baba evine dönecek,

dizi başlarken Ali Rıza Bey tekerlekli iskemle de ve iskemleyi de Oğuz itiyordu sanırım dizinin sonunu romanın orjinaline bağlı kalarak bitirecekler Leyla Oğuz a geri donuyor ve anne ve babasını da yanına aldırıyor....
e necla nolucak :hulya:
adam felçmi geçircek vay bee CADIARZU
hiç sevmediği insanın ocağınamı düşücek alirıza :bbo:

valla onu bilmiyorum canım, ama sezon tanıtımlarında Leyla ve annesinin kokos halleri vardı ya, acaba Neclayla barısıp ta Cemin paralarını mı yiyorlar? Oguzla barısmadı ki Leyla CADIARZU ee barısmadıysa ama Oguz Ali Rıza'ya bakıyordu tanıtımlarda CADIARZU

evet canım evin midesiz annesi hayriye neclanın yanında ali rıza beyde laylanın yanında kalıcakmış
anne gibi kızlarının arkasında durmadı ki kadın kızlarından daha hırslıydı :mymeka:

dizide tek bi yigit karekter vardi

onuda öldürerek icine etcekler yha :mymeka:

kiyamam ceme yha senağlama , halbuki aralari ne de iyiye gidiyordu neclayla :gitme:

ben cözdüm,
ali riza bey ve oguz evleniyor, ali riza felc gecirince oguz ona bakiyor tabi :1closedeyes:
necla,leyla ve annesi sedefi öldürüp parasini yiyor :delphin:
sevket cemin ölümüne dayanamayip ferhundeyle kendini öldürüyor :1closedeyes:
neyyir hanim kendine harem kurarak mithat beyide aliyor eve şakkıdı
mithat bey evi nurdan anneye hediye ediyor,ama o kizi öldügü icin dayanamayip evi yakiyor :a015:
sonra kendide izmire gidip kavak yellerinde oynuyor :roflol:

iste bu senaryo yaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

ben cözdüm,
ali riza bey ve oguz evleniyor, ali riza felc gecirince oguz ona bakiyor tabi :1closedeyes:
mithat bey evi nurdan anneye hediye ediyor,ama o kizi öldügü icin dayanamayip evi yakiyor :a015:

:uhm::uhm:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben cözdüm,

:roflol::roflol::roflol:
fikretti unuttun ama

Back
X