Yaprak Dökümü - Kanal D

yav o hayriye hanımın ağzıda ki dakka durmuyor gıcık oldum onaaa
habire bişe söylüyor zavallı ali rıza bey, adamın ömürünü yedi kadın yaaa:olmaz:
eğer varya cem ölür necla eve geri döner oğuzla yine başlarsa afadersiniz ama pokunu çıkartırlarr benneyaptımki

monapisa o kdr zor bişey istiyosunki aslında..
oğuzla ilk tanışan sedefti...sonra nejla ile takılmaya başladılar çıktılar nejla ile oğuz ayrıldı leyla ile cıktılar leyla hamile kaldı tabi oğuz bu arada ceyadyıda goturuyodu leyaal bunu öğrenınce merdıvenden yuvarlandı ve cocugu düştü...ailesi duyunca leylayı zorla oğuzla evlendırdı....sonra gel-git zaman necla ile oğuz arasındaki eski aşk depreşti filan bunlar kaçtılar beraber....tabi necla bu arada cemle nişanlı...neyse bunlar kactılar amm yapamadı ayrıldılar son durum necla cemle barıştı evlendi...leylada oğuzla barısmıstı gerı ayrıldılar..

necla oğuzun sevgilisiydi
sonra leyla oğuzla sevgili oldu
sonrada leylayı hamile bıraktı evlendiler zorunlu
ama oğuz neclayı seviyodu
neclada oğuzu seviyodu ama cemle nişanlıydı
oğuz leylayla evliyken nejla cemle nişanlıyken ikisi yurtdısına kaçıyolardı yakalandılar :delphin:
sonra ayrıldılar
nejla cemle evlendi
oğuzda ceydayla zorunlu evlendi ceydayı da hamile bırakmıştı -tatlicadiarzu-
şimdi ceydayla henüz boşanamadılar ama leyla oğuza geri dönmüştü
sonra evine döndü

ben yazarken bile anlamadım sen hiç anlamayabilirsin :kedi:

kafamçokkarıştı
Oyyyy....
Şöyle 5-10 kere bi okuyayım anca anlarım kaydirigubbakcemile3
Oğuz da ne Oğuzmuş birader adamın el atmadığı kimse kalmamış dizide maşallah.
Teşekkür ederim kızlar valla yazması bile zormuş evet :roflol:

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

Mezarlıklar mÜdürlüğündemi çalışıyor

zincirlikuyu için mi izin istemişler??

gerçekten cem mi ölüyor acaba

yoksa sonunda Ali Rıza bi zahmet kalpten gidicekmi bu kadar olaylar karşısında kaydirigubbakcemile2

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

kızlar cem ölecek mi sizce?
çok üzüldüm ya :gitme:

yav o hayriye hanımın ağzıda ki dakka durmuyor gıcık oldum onaaa
habire bişe söylüyor zavallı ali rıza bey, adamın ömürünü yedi kadın yaaa:olmaz:
eğer varya cem ölür necla eve geri döner oğuzla yine başlarsa afadersiniz ama pokunu çıkartırlarr benneyaptımki

cem ölecek sanırım necla konaktan ayrılacak ama baba evine gitmeyecek bir barda barmenlik yaparken annesi ve layla göreceklar sanırım çünkü film yeni sezonu başlamadan frağmanında gösrettiyorlardı
ali rıza bey felç gecirecek oguz bakacak sanırım
merakla izlemekteyim haftaya ne olacak acaba

cem ölecek sanırım necla konaktan ayrılacak ama baba evine gitmeyecek bir barda barmenlik yaparken annesi ve layla göreceklar sanırım çünkü film yeni sezonu başlamadan frağmanında gösrettiyorlardı
ali rıza bey felç gecirecek oguz bakacak sanırım
merakla izlemekteyim haftaya ne olacak acaba

ya o eski fragman deilmiydi

ayrıca necla barda oğuzla kaçtığı dönemler barmenlik yapmamışmıydı?

ayrıca kapı gibi iç mimar oldu niye barmenlik yapsın kiiiiii :utangac:

ya o eski fragman deilmiydi

ayrıca necla barda oğuzla kaçtığı dönemler barmenlik yapmamışmıydı?

ayrıca kapı gibi iç mimar oldu niye barmenlik yapsın kiiiiii :utangac:

yok eski değil ya yeni bölüm özetlerin de gördüm film daha yeni sezona girmeden gözterdiler

Mezarlıklar mÜdürlüğündemi çalışıyor

zincirlikuyu için mi izin istemişler??

gerçekten cem mi ölüyor acaba

yoksa sonunda Ali Rıza bi zahmet kalpten gidicekmi bu kadar olaylar karşısında kaydirigubbakcemile2
mezarlıklar müdürlüğü değil kafamçokkarıştı
çekim için izin istediler basın yayında :delphin:

Son düzenleme:
evet tanıtımda necla mezarlıkta çok üzüldüm yediler cemin başınıda asıl ölmesi gereken hayriye bence para gösteriş hırsından çocukları mahvoldu neclaya ne diye yalvarıyo cem desteğini çekmesin hiç utanmıyor ver ben konuşacam diyor necla dediğini kabul etmeyince hepiniz babanıza benzediniz burnunuzdan kıl aldırmıyosunuz diyor babanın dediklerini dinleselerdi bütün bunlar başlarına gelmezdi sedefede pes dorusu evliyken şevketin peşinde koştu koştu herşeye göz yumdu sarhoşken söylediklerine dayanamadı yani leyla oğuza dönecek gibi fragmana bakılırsaleylayla hayriye hanım alışverişte kocası felç olmuş o keyfince alışveriş yapıyor alirıza beyide oğuz gezdiriyor yani pes hayriyeye

ya bu eklenen fragman yenimi...eylülde kanal d de filan yazıyo...

yeni bölüm fragmanı yokmu kızlar..

alllah kimseye böyle ani ölüm yasatmasın en çok o aileye yazık..
bide cem neden öldü. midem agrıyo dedi ..
mide agrısı öldürmez felç olmuş gibiydi. sanki..

evet tanıtımda necla mezarlıkta çok üzüldüm yediler cemin başınıda asıl ölmesi gereken hayriye bence para gösteriş hırsından çocukları mahvoldu neclaya ne diye yalvarıyo cem desteğini çekmesin hiç utanmıyor ver ben konuşacam diyor necla dediğini kabul etmeyince hepiniz babanıza benzediniz burnunuzdan kıl aldırmıyosunuz diyor babanın dediklerini dinleselerdi bütün bunlar başlarına gelmezdi sedefede pes dorusu evliyken şevketin peşinde koştu koştu herşeye göz yumdu sarhoşken söylediklerine dayanamadı yani leyla oğuza dönecek gibi fragmana bakılırsaleylayla hayriye hanım alışverişte kocası felç olmuş o keyfince alışveriş yapıyor alirıza beyide oğuz gezdiriyor yani pes hayriyeye
hayrıyeye çok gıcığım çok benneyaptımki
ceme çok üzüldüm ne olur ya ona bişey olmasın
ölecek :gitme:
yeni bölüm fragmanı yokmu kızlar..

alllah kimseye böyle ani ölüm yasatmasın en çok o aileye yazık..
bide cem neden öldü. midem agrıyo dedi ..
mide agrısı öldürmez felç olmuş gibiydi. sanki..

diziden sonra önümüzdeki haftanın bölümünün fragmanını göstermediler :bbo:
kalp krizi ya kafamçokkarıştı değil mi:kedi:

şu hayriye hanıma sinir oluyorum.ali rıza nekadar adamsa kadın o kadar yüzsüz..
mithat ferhundeyi tırstırdı.ama ferhunde bunun rövanşını kötü alır..
ceme yazık yaf.yediler çocuğun başını..

Dün akşam uykuma yenik düştüm ilk defa erkenden uyumuşum,
seyredemedim ama yazılanlara göre Cem öldü mü,ölecek mi,
yani Cem'in ölmesi Oğuz ve Necla olayını yeniden alevlendirecek mi yoksa,
amannn arap saçına döndürdüler güzelim diziyi,
zaten kitapla alakası kalmadı,bakalım Dallas'a dönmese bari...

Back
X