- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ay kesinlikle Asmalı Konakta bi efsane ben kucuktum annem çok izledi ben de onunla birlikte izlerdim.Bu sene Bodrum Masalı güzel diğerleri pek sarmadı beni.Eskilerden en sevdiğim dizi Aşkı Memnu oldu.Hala özetlerine rastlarsam izliyorum.Nasıl sahiciler.Müziği, yaşadıkları ev, yağmurlu boğaz manzarası beni benden alıyor.
Matmazelin zarifliği ,Bihterin asil kibar kocası çok etkileyici filimde tutku ,aşk ne ararsan var.
Birde zamanında Asmalı konak çok etkilemişti beni. Deli dolu Baharla Seymenin tutkulu aşkı
Kaç kez başladım ,sorma söyleyememmm
Sene 2024, değişen pek bir şey yok.Kaç kez başladım ,sorma söylemeyememmm
Test sorularını çözmeyi unutma.Bu konuyu youtube dan yaprak dökümü özel sahneler videosunu izlerken okumama 100 puan veriyorum :))
Ben de Avrupa Yakası'nı her gün izliyorum, binlerce kez izlemiş olabilirimYa kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Aaa bende yeniden başladım 6377727333 kez izlemişimdir bütün replikleri ezbere biliyorum, bir aşkı memnu bir de yaprak dökümü.Ya kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Ben de tv2den onu ve aşkı memnuyu izliyorum düzenli. İzlemesem de açıktır dinlerin yani.
İşin kötüsü ikisini de ilk oynadığı zamanlar işlemedim, sonra sardım.
Kabullendi gitsin.
Ben de Avrupa yakasına sarmistim üç yıl sürdüYa kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?