yaprak dökümü psikopatligim

Ay kesinlikle Asmalı Konakta bi efsane ben kucuktum annem çok izledi ben de onunla birlikte izlerdim.

Ben de buaralar hayat bilgisini izliyorum internetten birde arada sırada çocuklar duymasın.Eski diziler daha güzeldi.Ben çocukken yılan hikayesi,deliyürek,mahallenin muhtarları,böylemi olacaktı,serseri vs vardı.

Birde pembe diziler vardı onlarda çok güzeldi.
Türk filmlerinden en çok kemal sunalın filmlerini seyrederim hiç bıkmam.

Ya kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Ben de Avrupa Yakası'nı her gün izliyorum, binlerce kez izlemiş olabilirim

maalesef ben de aynıyım ve hiçbir şey bu dizilerin tadını vermiyor
bu yüzden moduma göre açıp izliyorum
-aşkı memnu
-kuzey güney
-yaprak dökümü
-fatmagülün suçu ne
-ikinci bahar
-asmalı konak
-kurtlar vadisi
-ezel

İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Aaa bende yeniden başladım 6377727333 kez izlemişimdir bütün replikleri ezbere biliyorum, bir aşkı memnu bir de yaprak dökümü.
Ali Rıza beyin triplerini sinirimi bozuyor ama her akşam işten gelir gelmez açıyorum yemek yaparken ws hep açıktır.

Ben de tv2den onu ve aşkı memnuyu izliyorum düzenli. İzlemesem de açıktır dinlerin yani.
İşin kötüsü ikisini de ilk oynadığı zamanlar işlemedim, sonra sardım.
Kabullendi gitsin.

Daha iki hafta önceye kadar hala izliyordum.
Bu mesajdan sonra iki bebe doğurdum, yani beben olunca izlemezsin kısmı yalan haberiniz olsun ajsjajsjaj

bi dönem bende de vardı bu :)
ben böyle oturup izlerdim bazen sadece arkada ses olsun diye açardım
bazen uyumadan önce açardım onunla uykuya dalardım :)
bunun tadı ayrı bence .

Ben de Avrupa yakasına sarmistim üç yıl sürdü sonra gibi ye sardım .bu yıl hep o vardı .o kısa ve çabuk bitiyor sürekli başa sardım aylardır sonra platformlardaki eski izlediklerime döndüm şimdi. Artık Avrupa yakası izlemiyorum ama illa bir şeyi sarıp sarıp izleme huyum devam ediyor .saldım kendimi

ayy cok uzun suredir izlemiyorum ama iki gundur ozel sahnelere bakıp duruyorum tesadufen konuyu gormek garip geldi niye düştük bu batağa yeniden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…