yaprak dökümü psikopatligim

Bana sevmeyi anlat ve kara sevda sardı beni de ama aşk i Memnu tek geçerim

Bu sene Bodrum Masalı güzel diğerleri pek sarmadı beni.Eskilerden en sevdiğim dizi Aşkı Memnu oldu.Hala özetlerine rastlarsam izliyorum.Nasıl sahiciler.Müziği, yaşadıkları ev, yağmurlu boğaz manzarası beni benden alıyor.

Matmazelin zarifliği ,Bihterin asil kibar kocası çok etkileyici filimde tutku ,aşk ne ararsan var.

Birde zamanında Asmalı konak çok etkilemişti beni. Deli dolu Baharla Seymenin tutkulu aşkı

Bende avrupa yakasi dizisini 2 senedir araliksiz hergun izliyorum.izlemesem bile acik duruyo bi köşede.
Replikler ezberimde senaryoyu oturur yazarim.
Benim stres atma seklim bu gayet memnunum

Teve2 ısıtıp ısıtıp koyuyor zaten devamlı bu diziyi.yine başladı sabahları bakıyorum.ben de yıllardır kanıt dizisini izlerim gece izlemeden uyumam.ama tvden izlerim.takıntı mı acaba?

Kelin ilaci olsa basina surer Bende bos gunlerimda aciyorum tv2 yi sabahtan yaprak dokumu sonra aski memnu adini feriha koydum Araliksiz bunlari iziyorum

ay inanmıyorum ben de!!!!! tek manyak benim sanıyordum. son yarım sezon sarmamıştı beni bir tek ama ondan öncekiler. o ilk sezonların tadı. allahım ne guzel dizi. başa sarıp sarıp ızlıyorum ben de. bazen sıkılıyorum gözümü kapatıp bölüm seciyorum ızlıyorum. cok guzel bir dizi cok sıcak cok farklıydı..

Şu anda tv2 de tekrarları var.. hatta leyla pembe mantoyu fırlattı daha dün..

Ya 49 days diye bi dizi var. Cokk güzel. Aynı diziyi dönüp dönüp izleyeceginize yeni kesiflere çıkın

Biz de annemle Binbir Gece'yi izliyoruz tekrar baştan. Şu an bile 38. bölüm oynuyor. Kim ne derse desin, bugünün dizileri çok saçma ve albenisiz geliyor bana. Bunu binbir geceyi izlerken bir kez daha anladım. Yeni dizilerden Paramparça'yı izliyordum mesela, bu sezon bıraktım. Kırgın çiçekler'i izliyorum ama şu son 2 bölümü izlemek külfet gibi geliyor, daha izlemedim. Yav içimden gelmiyor, merak etmiyorum. Sanki keyif için değil de, görev icabı izleyecekmişim gibi erteleyip duruyorum. Yakında tamamen bırakabilirim onu da Onun yerine binbir geceyi daha önce izlemiş olduğum halde hevesle, merakla izliyorum. Yeni diziler keyif vermiyor. Eski dizilerin senaryoları daha kaliteliymiş vallahi. Diğer bir faktör de dizilerin uzunluğu. Şimdiki diziler yaklaşık 3 saat. Bana baygınlık geliyor saatlerce aynı diziye bakmaktan. Zaten mıy mıy mıy ilerliyorlar, afakanlar basıyor. İşini gücünü bırak, 3 saatlik bölüm izle. Bayıyor.

Sizin sürekli aynı diziyi izlemeniz sevmenizin yanısıra, o dizidekilere alışmanız da olabilir. Mesela ben o insanları, eski oyuncuları çok sevip özlediğim için Kemal Sunal filmlerini 264942 keredir izliyorum.

bende bir ben böyleyim sanıyordum ,aşkı memnuyu şu an bile izliyorum aslında bakmıyorum sadece seslerini dinliyorum ,sesleri yatıştırıyormu ne onu anlamadım ,temizlik yaparken,pasta yaparken son ses açıyorum o şekilde yorulmadan her işi yapabiliyorum o sesler olmadan yapmak istemiyorum ,bu bir takıntı hastalıkmıdır nedir anlamadım

Tv2de oluyor haftaici 9.30 gibi basliyoooor.. ben de aeviyorum izliyorum. Donup dolasip tekrar baslatiyorlar da.. su sevket degismese iyiydi .yenisevkete alisamiyorum ben de hic. Onlu bolumlerden oncekileri daha cok seviyorum

Ay ayni ben
Sanki ailem gibi olmuşlardi izlemeyince özlüyordum
En son eşim kızdı da artık izlemiyorum ama tv 2 de yine veriyor denk geldikçe izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…