yaprak dökümü psikopatligim

Bebegin oldugunda zaten tv dizi filan luks olur zor zaman kalir izlemek hosuna gidiyosa bak nolcak
Bende hayatta baktigim bir seye tekrar bakamam eger izledigim biseye sevsem bile rast gelirsem hemen degistirmem lazim ayni seyi gormek gicik eder beni :)

Ben en sevdigim filmi bile ikinci defa izleyemem.
Neler olacagini bilerek izlemek bence cok sıkıcı yani, bilemedim ne tavsiye etsem :deli:
Bazi dizi/filmleri ikinci hatta ucuncu izledigimde bile aaa bu sahne bu replik var miydi diyorum, cogunu hatirlamiyorum.
Gecen Barda' yi tekrar izledim sanki ilk kez izliyor gibiydim zihnim silmisti sanki. Mesela old boy u ne bileyim eyes wide shut i, fight club i don don izle filmleridir benim icin.

Ben gecen gun bide şen dul şabanı izledim
Dur bakiym eskiden evler esyalar kiyafetler sokaklar nasilmis duygusuyla izledim birazda
Cocukken izledigim zamanlari hatirladim
Bi mutlu oldum ki sorma

Ben de tv2den onu ve aşkı memnuyu izliyorum düzenli. İzlemesem de açıktır dinlerin yani.
İşin kötüsü ikisini de ilk oynadığı zamanlar işlemedim, sonra sardım.
Kabullendi gitsin.

Size dizi önerisinde bulunayım. Ben de Game Of The Thrones dizisini çok seviyorum. Bunu tavsiye ederim. Eşime de önerdim. 3 günde 6 sezonu bitirdi. Kopamadı adam diziden ;) Yalnız bu dizide 1 sezonda 6 ya da 7 bölüm var. En azından bu dizi diğerini unutturur ;)

Size dizi önerisinde bulunayım. Ben de Game Of The Thrones dizisini çok seviyorum. Bunu tavsiye ederim. Eşime de önerdim. 3 günde 6 sezonu bitirdi. Kopamadı adam diziden :KK66: Yalnız bu dizide 1 sezonda 6 ya da 7 bölüm var. En azından bu dizi diğerini unutturur :KK66:

Ay ben izleyim dedim onu ilk sezonunu izledim. Çok sıkıldım sevişmelerinden bıraktım:D

ahah bende bır ara sarmıştım sıkıldım sonra bıraktım en son Aliye ile kapanışı yaptım şimdide Arrow u izliyorum :) günümüz dizilerinin hiçbirine bakmıyorum onlar ilgimi cekmıyo nedense içerde ye baktım biraz begenmedım kapattım.

Ay ben izleyim dedim onu ilk sezonunu izledim. Çok sıkıldım sevişmelerinden bıraktım:KK70:
Aslında ilk bölümler de bunlar oluyor. Sonra krallıkları ve birbirlerine olan düşmanlıklarını anlatıyor. Daha sonrasında ise asıl konular devreye giriyor. Son iki sezonunda ise yavaş yavaş 7 krallığın sahibi ortaya çıkma amacı ve kim olduğu güdülüyor. Ve jon snow devreye giriyor. Şuan yeni sezonu beklemekteyim.

Bu dizi asıl 2 sezondan sonra devleşiyor. Hele ki son 3 sezon muhteşemdi.

Devam etmeni tavsiye ederim. İzledikçe anlayacaksın. Asıl konunun ne olduğunu.

Ya kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum :KK43:
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Aynı durum bende de var. Geçenlerde bitmişti şimdi yine başladı tv 2 de ve ben gene izliyorum ;) kendimi falan bulmuyorum sadece çok çok sevdiğim bi diziydi. Bunun kadar hiç bi diziyi sil baştan izlemedim

Aha! Benim gibileri varmış. En sevdiğin bölüm hangisi?
Ben özellikle ilk bölümleri seviyorum canım . Ferhunde nin evde olduğu :)
Sonradan Necla çok havalandı bi ona uyuz oldum
Size dizi önerisinde bulunayım. Ben de Game Of The Thrones dizisini çok seviyorum. Bunu tavsiye ederim. Eşime de önerdim. 3 günde 6 sezonu bitirdi. Kopamadı adam diziden :KK66: Yalnız bu dizide 1 sezonda 6 ya da 7 bölüm var. En azından bu dizi diğerini unutturur :KK66:
Özledim canım bende yeni sezonu bekliyorum ama tee nisan da çıkar dediler. O zaman a benim bebek doğmuş 1 aylık filan oluyor nasıl izlerim bilmiyorum :)

deme be ben 3 aylık olunca iyi kötü dizi falan izlerim diye düşünüyodm :bicak:
İnternetten izlersin, vakit degerli oluyor cunku. Cocuk uyuyunca senin de birsuru isin olur,yemek camasir utu bulasik temizlik derken,diziyi reklamsiz sekilde izlemek bile avantajin olur canim.

Ben özellikle ilk bölümleri seviyorum canım . Ferhunde nin evde olduğu :)
Sonradan Necla çok havalandı bi ona uyuz oldum

Özledim canım bende yeni sezonu bekliyorum ama tee nisan da çıkar dediler. O zaman a benim bebek doğmuş 1 aylık filan oluyor nasıl izlerim bilmiyorum :)
Son bölümler çok kasvetli. Ben Mithat' ın Ferhunde' yle Şevket' i bastığı bölümü seviyorum. 138 olması lazım. İlahi adalet tecelli ediyor. Birde 25. bölüm güzel.

Back
X