Merhaba kızlar benim bir eski sevgilim vardı. Biz bunla çok az çıktık. Ayrılmak istedi benden ve ayrıldı. Burada haklıydı. Çünkü o sıralar benim psikolojim bozuktu. Buna yazmıyordum mesaj atmıyordum. Sürekli uyuyordum. Psikolojimin bozuk olduğu bir döneme denk geldi. Sonra bir gün bu pişman oldu ve geri dönmek istedi. Mesaj attı buluştuk. İşte ben seni hala seviyorum. Ne dersim dedi bende zamana bırakalım dedim. Sonra aksamına mesaj attım öyle ismini yazıp yazmadı sonra bu bana telefonum bozuktu yazamadım kusura bakma dedi. Bende yok sorun değil dedim. Sonra bir gün buna ben yazdım dedim senle yarın buluşalım mı dedim bu bana direkt sapıklık yaptı yarın dudaklarının tadına bakabilir miyim şöyle boyle ben spk oldum yazamadım bir şey diyemedim. Kaldım öyle. Sonra bu serbest ilişkisi var falan yazmış. Ama daha önceki gönderileri görseniz hep bana yazılı bir şey yazıyor işte atarlı giderli bir iki gün sonra yapıyor bunu ilişki yok diye düşünüyorum ortada benim canımı yakmak amaç sürekli aklımda canımı çok yaktı ben ne yapacağım
konuşmuyorum zaten ama yapabileceğim başka bir şey yok mu canım yanıyorEngelliyorsunuz hemen
Bur daha da konusmuyorsunuz
Bu kadsr basit
Zamaninda siz de onu uzmussunuz belli simdi caninizi yakmak istiyo
konuşmuyorum zaten ama yapabileceğim başka bir şey yok mu canım yanıyor
başlamak istemiyorum zaten ama yanına kar kaldı ona kızıyorumŞimdiden kartlarını açık oynayıp içinde ki absürt düsünceleri açığa çıkarmış zaten .
Size ters gelmiyorsa yaptığı gel gitler içinize siniyorsa karar sizin, ben olsam ikilem de kalıp bitmişken tekrar başlamazdım , kötü günüm de beni çekemeyen iyi günüm de hiç debelleş olmasın...
ama hiçbir şey yapamadım hiçbir laf söyleyemedim kaldım öyleNe yapacaksiniz ki
Onun seviyesine dusup intikam mi alicaksiniz
Tinlamamak en buyuk intikamdir
Bencede beni üzmek amacı ama eline kar kaldı ona sınırlenıyorumKendini seviyorsan eğer uzak dur senin zamanında psikolojik bozuk olmuş olabailir hepimizi dönem dönem iyi hissetmiyoruz kendimizi . Neyse sonuca geleyim sana öyle art niyetli bir teklifte bulunduysa kesinlikle uzak dur belli ki amacı seni bayagii üzmek
aramızda bir şey olamaz artık zaten ama ben hiçbir laf söyleyemedim bu terbiyesizliği karsısındaBunlar ilişki içinde olağan olarak gelişir ya böyle iğrenç bi üslupla dudaklarının tadına bakabilir mıyım diyen adamın totosuna tekmeyi basarım ben olsam bu cümle karşısında soğurdum çünkü
Sevindim böyle düşünmene cidden sen daha iyi ilişkiler yaşamayı hakediyosun her kadın gibi, değerini bil asla bu tarz hareketlere boyun eğme şimdi olduğu gibi ya cevap vermek istiyosan yaz biseyler ama buna en güzel cevap iletişimi keserek uzaklaşmak olur gibi çünkü bu adam ne dersen de anlayabilecek birine benzemiyo iş iyice çirkinleşebilir sankiaramızda bir şey olamaz artık zaten ama ben hiçbir laf söyleyemedim bu terbiyesizliği karsısında
Bu olay üzerinden baya geçti ama benim sürekli aklıma geliyor ne yapacağım bilmiyorumSevindim böyle düşünmene cidden sen daha iyi ilişkiler yaşamayı hakediyosun her kadın gibi, değerini bil asla bu tarz hareketlere boyun eğme şimdi olduğu gibi ya cevap vermek istiyosan yaz biseyler ama buna en güzel cevap iletişimi keserek uzaklaşmak olur gibi çünkü bu adam ne dersen de anlayabilecek birine benzemiyo iş iyice çirkinleşebilir sanki
Ne kadar zaman geçti hiç konuşmadınız mı bu olaydan sonraBu olay üzerinden baya geçti ama benim sürekli aklıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum
Iliski tecrubem yok ama bu konularda ne dersem sonunda o cikiyor.Merhaba kızlar benim bir eski sevgilim vardı. Biz bunla çok az çıktık. Ayrılmak istedi benden ve ayrıldı. Burada haklıydı. Çünkü o sıralar benim psikolojim bozuktu. Buna yazmıyordum mesaj atmıyordum. Sürekli uyuyordum. Psikolojimin bozuk olduğu bir döneme denk geldi. Sonra bir gün bu pişman oldu ve geri dönmek istedi. Mesaj attı buluştuk. İşte ben seni hala seviyorum. Ne dersim dedi bende zamana bırakalım dedim. Sonra aksamına mesaj attım öyle ismini yazıp yazmadı sonra bu bana telefonum bozuktu yazamadım kusura bakma dedi. Bende yok sorun değil dedim. Sonra bir gün buna ben yazdım dedim senle yarın buluşalım mı dedim bu bana direkt sapıklık yaptı yarın dudaklarının tadına bakabilir miyim şöyle boyle ben spk oldum yazamadım bir şey diyemedim. Kaldım öyle. Sonra bu serbest ilişkisi var falan yazmış. Ama daha önceki gönderileri görseniz hep bana yazılı bir şey yazıyor işte atarlı giderli bir iki gün sonra yapıyor bunu ilişki yok diye düşünüyorum ortada benim canımı yakmak amaç sürekli aklımda canımı çok yaktı ben ne yapacağım
ama hiçbir şey yapamadım hiçbir laf söyleyemedim kaldım öyle
Kızlar birde bu ilişkiisi var yazması ne demek oluyor ilişkisi olmadığından supheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?