Söylemeseniz de görmüşlerdir zaten eli boş gittiğinizi. Gaf olduğunu düşünmüyorum. Büyütmeye değmezEşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Benimde yeni bebeğim oldu doğalı iki buçuk ay evime geleli bir ay . Pandemi var zaten çok yakın olduğum akrabalarımdan kirilmayayim die gelenler oldu birinden hediye beklemiyoruz ki . Hayırlı olsun demek , Allah analı babalı sağlıklı büyütsün demek kısacası dua almak insanı mutlu ediyor arkadaşınizin yada kan bağı olan kişinin bunu dert edeceğini zannetmiyorum .Eşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Bunun neresi gaf?
Pot da kirmamissiniz ki. Bence çok uygun bir laf etmişsiniz,eliniz boş geldiniz diye özür dilemissiniz. Çünkü gerçekten de eliniz boş gelmemeniz lazimdi , gayet kibarca 'henuz' hediyesini veremediğinizi soylemisisniz.Pot kırmak desem daha doğru olurdu sanırım
Ben burada bir gaf göremedim. Kibarca kusura bakma demişsiniz. İnsanın durumu olmaz, gerçekten zamanı olmadığı için alamaz... Bir sürü mazeret olabilir.Eşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Bebeğe hediye almak aklımdaydı ama bir türlü gitmek nasip olmadı şimdi de yol üzeri uğradık yani tamamen plansız bir şeydi. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Benimde yeni bebeğim oldu doğalı iki buçuk ay evime geleli bir ay . Pandemi var zaten çok yakın olduğum akrabalarımdan kirilmayayim die gelenler oldu birinden hediye beklemiyoruz ki . Hayırlı olsun demek , Allah analı babalı sağlıklı büyütsün demek kısacası dua almak insanı mutlu ediyor arkadaşınizin yada kan bağı olan kişinin bunu dert edeceğini zannetmiyorum .
Gayet mantıklı birşey demişsiniz gaf değil ki bu.. Ayrıca şahsi fikrim madem uğruyorsunuz her yer açıktı birşey alabilirdiniz ya da ben hiç gitmezdim..Eşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Bebeğe hediye almak aklımdaydı ama bir türlü gitmek nasip olmadı şimdi de yol üzeri uğradık yani tamamen plansız bir şeydi. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Gaf değil ki buEşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Bebeğe hediye almak aklımdaydı ama bir türlü gitmek nasip olmadı şimdi de yol üzeri uğradık yani tamamen plansız bir şeydi. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Eşimle kan bağı olan, samimi olduğumuz bir dostumuzun bebeği oldu. Bize yakın bir ilçede oturuyorlar. Pandemi vs derken gidememiştik. Geçen hastane işimiz için bir yere gittik yolumuzun üzeri diye onlarada uğrayalım dedik uğradık. Bebeğe hediye almak aklımdaydı ama bir türlü gitmek nasip olmadı şimdi de yol üzeri uğradık yani tamamen plansız bir şeydi. Kızla sohbet ederken, yaa bizde elimiz boş geldik çocuğa bir şey alamadık daha kusura bakma dedim. Olur mu öyle şey falan dedi. Sonra eve geldiğimizde kafama takıldı ben nasıl böyle salakça bir şey dedim diye kendime kızdım. Hakkımda ne düşünmüştür acaba onun yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Çok mu salakça konuşmuşum ?
Bunu sorun edecegini zannetmem . Söylediğinizi de emin olun sizin kadar düşündüğünü sanmiyorum hatta sadece o an duymuş ve geçmiştir . Sizde dusunmeyinHaklısınız bende kesinlikle böyle düşünürüm ama ben severim böyle şeyler içimden gelir sevdiğim samimi hissettiğim kişilere karşı o da. yoksa kimse zorunda değil tabi aynı şeyi kendi çocuğum için de düşünürüm güzel dilekler dilemek yeterlidir. İçimden geldiği için o an aklıma yapamadığım geldi ve boş bulundum söyledim
Pot da kirmamissiniz ki. Bence çok uygun bir laf etmişsiniz,eliniz boş geldiniz diye özür dilemissiniz. Çünkü gerçekten de eliniz boş gelmemeniz lazimdi , gayet kibarca 'henuz' hediyesini veremediğinizi soylemisisniz.
Bence sonraki aşama olarak çocuğa bir seyler alın, kargo ve not ile gönderin gitsin.
Takılacak da bir şey yok, herkesin kuracağı bir cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?