Yaptığım hiç birşeye değmiyor

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
Ben daha önce hiç böyle birşey yaşamadım..
daha önce 25 yaşlarında iken birini sevdim ama o beni hiç üzmezdi.. hatırlamıyorum ilişkimiz boyunca bana salak dediğini bile. Tmm sonu çok hüsranla bitti anlatsam yuh bütün bunları o mu yaptı dersiniz beni yıkıp gitti aileside kendiside.. evlenemedik die pişman değilim aslında. Yani zaten artık üzerinden çok zaman geçti unuttum onu..
Ben artık çok yalnızım 30 yaşına girmeme az kaldı.. mantık evliliği yapıcam die niyetlendim karşıma biri cıktı ama oturtamadığım birleyler var... eksik birşey var..
ona sen beni sevmiyorsun bunu hissedemiyorum dediğim zaman bana verdiği cevap bu zamana kadar seni sevdiğimi anlayamadıysan kusura bakma sen salak bi kızsın ozaman dedi..
Ben iş cıkışı kuaföre gittim süslendim püslendim koştur koştur otobüse yetiştim yollara düştüm.. 2 saat yol geldim bana sarılışında bile istediğim gibi değil hayal ettiğim bakışlar yok birşey eksik.. ona sorsan beni çok seviyor.. evlilik konuşuyorz hayaller kuruyoruz evimizi dekor ediyoruz oda mutlu bende bu hayalleri kurarken bende cocuklarımızı hayal ediyoruz... ama bi laf diyor kafama takılıyor.. sana benzemesin senden gen almasın bana benzesin gülerek söylüyor şaka yapıyorum diyor ama ben üzülüyorum insan derki saçları gözleri sana benzesin.. tek bir iltifat etmiyor bana..
onun geçim sıkıntısı yaşadığını bildiğim için bütün masrafları ben karşıladım elini cebine attırmadım bide işyerineen prim aldım bi nevide primi kutladık.. yani bunların lafını yapmak istemedim ama dün sinemadan dönerken telefon kılıfımın eskidiğini gördü aşkım bu ne dedi takıldı güldü sonra konu nasıl geldiyse oran ben köyde yaşadığıma geldi he sen köylüsün ya ondan tarlaya giriyon eskittin dedi .. bende doldum bu eleştirmelerine bi anda ne olmuş köylüysem dedim beni ezmeye çalışma istesem ben seni çok daha güzel ezerim dedim..
ben suçlu oldum gözleri doldu beni ezemezsin sen ne bicim konuşuyosun benimki şakaydı ama sen ciddi söyledin dedi..
Ve hala bana soğuk davranıyor sarılmıyor bile o saatten sona hiç sarılmadı.. ben sarılıyorum yüzünü ekşitiyor.. bende şaka söyledim dedim senin ciddimi olduğunu şaka mı yaptığını anlatamıyorum bazen dedim
Aldığım cevap aynı klasik cevao bu zamana kadar beni tanıyamadıysan kusura bakma salaksın benim kimseyi küçğk görmeyeceğimi bilmen lazım.. ve bana salaksın dediğinde dolmuştaydık herkes dönüp bize baktı...
ben suçlumuyum..
Evt

Bence sen biraz fazla takıntılı ve alıngansın.
Yanlış anlama kötü birşey söylemeye çalışmıyorum ama gerçekten şakalarını anlayamıyor musun? Besbelli ki çok şaşırmış tepkisine bakılırsa. Gen meselesine gelince gerçekten bu takılacağın birşey değil.
Eşim bile bazen bana benzesin sen çok inatçısın diyor. O dedi diye ona mı benzeyecek? :)
Biraz vurdum duymaz olursan daha iyi olur.
Bide her halinden birşey arıyorsun. Burdan takıntılı olduğunu düşündüm.

Hala sevgilin değildir inşallah??
Yalnızlıktan o kadar korkuyorum ki ayrılamıyorum.. eski ilişkimde de ben ayrılmıştım ve hemen gidip başka birini bulmuştu.. aynı acıyı üzüntüyü yaşayacaağım die korkuyorum ayrılamıyorum yapamıyorum cesaretim yok

Ama masraf kısmına değinmedim,onun durumu yoksa evlenmeyi düşünme.
Maddi durum önemli değil diye düşünüyor olabilirsin ama evlilikte öyle olmuyor.

Bende bezen aynı şeyi düşünüp onu kaybetmekten korkuyorum daha önce 6 sene biri ile çıkmış hatta aynı sene bitmiş ilişkilerimiz.. düşünüyorum kötü biri olsa 6 sene kimse çekmes onu.. ilişkisinin bitme sebebi maddiyatmış

Ya ben belli bir olgunluğa erişmiş, 30 yaşına gelmiş insanlara bu tür çocukça hareketleri hiç yakıştıramıyorum. Hem sevip sevmediğinizden emin değilsiniz, hem aşağılanıyorsunuz hem de adam size karşı soğuk yapınca üzülüyorsunuz?!?

Böyle şeyleri okuyunca diyorum ki, erkekler değil kadınlar suçlu.

Adam, sizi küçük görüyor. Elini cebine attırmamışsınız e büyük ihtimal de sizi kullanıyor. Şöyle yazdıklarınızı objektif bi gözle okusanız sanki, aklınız başınıza gelir.

Peki seni ona mecbur tutan ne Allah aşkına? Of ya! Sürekli size salak diyen birini sevdiğinizi söylemeyin rica ederim .
Yalnızlık... babamın evlen baskısı... bu sorunlarımı babama anlatığım zaman sen bu kafayla evlenemezsin iki güne geri gelirsin diyor

Kötü biri olmayabilir ama sana olan davranışları önemli. Sende içine atmak yerine o an tepkini koysan daha iyi olur. Bu kadar korkmana gerek yok bunun farkına vardığı için senin değerini bilmez ki.
Bir kadın erkeğin yanında daha dik durmalı bence. Ayrılırsa ayrılsın.
Maddiyat önemli açıkçası.
Yani evlendikten sonra bu ciddi anlamda sorun olur.

Ya siz lütfen şu kişiyi hayatınızdan bir çıkartır mısınız kendiniz diyorsunuz işte 'bir şey eksik'. Bu eksikliği evlendikten sonra hissetmek inanın çok daha acı olur.

Arkadaşım dönüp dolaşıp aynı konuları açıyorsun. Sorun hep aynı. Bizim yaptığımız yorumlar aynı. Hemen hepsine yorum da yazdım. 6 yıllık evliyim kocam bana şaka yollu da olsa salak diyemez. Şakası yapılacak şey vardır yapılmayacak şey vardır. Kirildiginiz şey şaka olmaz. Kendini değersiz hissettiren adamla devam etme .edeceksen artık bunları takma.

Iciniz almiyor bu adami belli.Insan 2 guzel laf etmez mi yaw. Soylediklerine bozulmakta haklisiniz.Koskoca adam cocuk gibi sakalar falan zorlamayin kendinizi.30 ise yasiniz ne var yani evlemedim diye boyle bi adamla omur gecmez.Degismez huyu yarin birgun baskalarinin yaninda da soyler.Yol yakinken zorlamayin.

Yalnızlık... babamın evlen baskısı... bu sorunlarımı babama anlatığım zaman sen bu kafayla evlenemezsin iki güne geri gelirsin diyor
Desin. Her gün sevgiliniz size salak diyeceğine babanız bu lafları etsin. Ne olmuş? Kimseyi takmayın. Elbet düzgün biri çıkar karşınıza.

Tüm masrafları sen karşılıyısun bide bu adamın aptal aptal şakalarına maruz kalıyosun.
Önce kendine baksın tüm masrafları kadına ödedip bide onu aşağılıyor yarım aklıyla.
Ben bu adamı sevmedim bana samşmi gelmedi.
İşiniz var, kazancınız var diye çok sevmediği halde sizle birlikte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…