Yalnızlıktan o kadar korkuyorum ki ayrılamıyorum.. eski ilişkimde de ben ayrılmıştım ve hemen gidip başka birini bulmuştu.. aynı acıyı üzüntüyü yaşayacaağım die korkuyorum ayrılamıyorum yapamıyorum cesaretim yokHala sevgilin değildir inşallah??
Bende bezen aynı şeyi düşünüp onu kaybetmekten korkuyorum daha önce 6 sene biri ile çıkmış hatta aynı sene bitmiş ilişkilerimiz.. düşünüyorum kötü biri olsa 6 sene kimse çekmes onu.. ilişkisinin bitme sebebi maddiyatmışBence sen biraz fazla takıntılı ve alıngansın.
Yanlış anlama kötü birşey söylemeye çalışmıyorum ama gerçekten şakalarını anlayamıyor musun? Besbelli ki çok şaşırmış tepkisine bakılırsa. Gen meselesine gelince gerçekten bu takılacağın birşey değil.
Eşim bile bazen bana benzesin sen çok inatçısın diyor. O dedi diye ona mı benzeyecek? :)
Biraz vurdum duymaz olursan daha iyi olur.
Bide her halinden birşey arıyorsun. Burdan takıntılı olduğunu düşündüm.
Yalnızlık... babamın evlen baskısı... bu sorunlarımı babama anlatığım zaman sen bu kafayla evlenemezsin iki güne geri gelirsin diyorPeki seni ona mecbur tutan ne Allah aşkına? Of ya! Sürekli size salak diyen birini sevdiğinizi söylemeyin rica ederim .
Bende bezen aynı şeyi düşünüp onu kaybetmekten korkuyorum daha önce 6 sene biri ile çıkmış hatta aynı sene bitmiş ilişkilerimiz.. düşünüyorum kötü biri olsa 6 sene kimse çekmes onu.. ilişkisinin bitme sebebi maddiyatmış
Desin. Her gün sevgiliniz size salak diyeceğine babanız bu lafları etsin. Ne olmuş? Kimseyi takmayın. Elbet düzgün biri çıkar karşınıza.Yalnızlık... babamın evlen baskısı... bu sorunlarımı babama anlatığım zaman sen bu kafayla evlenemezsin iki güne geri gelirsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?