Yaptığım hiç birşeye değmiyor

Elini cebine attirmamaniz egosuna zor gelmis farkli yollarla sizi asagida gormeye calismis bence saka falan degil. Surekli yapiyosa ve bozuldugunuzu horupte devam edebiliyosa bu yuzdendir yani
Ya daha acık söylicrm ben 3400 maaş alıyorum o 2200 mesailerle felan 2500 oluyo bazı aylar be tek yaşıyır kira veriyor istanbulda malum 1+0 kira aidar faturalar 1500 tl gidiyor minimum.. dedim karın tokluğuna yaşıyorsun diye oda mutsuz bu durumdan kpss felan çalışcam diyor bi yandan daha iyi bir iş arıyor kurtulmak istiyorum bu şirketten diyor.. yani bi çabası var yok değil.. parası pulu yok die bırakmak istemiyorum ben destek olurum tamam ama işte karşılığında da böyle gücüme giden şeyler duyunca üzlüyorum. Akşam annm anlattım sen suçlusun dedi sen çok alıngansın dedi..

Kızlar zaten nedense kalbime ona karşı bi sogukluk geldi onu sevip sevmediğime emin değilim

Seni baya saf/kandirilabilir buldum.
Gozunu ac bir an once.

Asil sen degil, adam mantik evliligi yapiyor seninle. Hem ezecek kucumseyecek, sevgi gostermeyecek, ancak parani yiyecek gorursun evlenince ama umarim gozunu acarsin.

Kusura bakma annen de yasin 30 olmus bir an once evlen diye adami hakli buluyor. Ona da kizdim. Hayatta her sey evlenmek degildir.

evet, evli olup erkeklere kendini ezdirenlere de bosan diyoruz, hic bdv okumuyor musun?

Bir erkek bu kadar onemli olmamali. Tepenize cikarmayin şunlari.
Tabi ki sen kendine bu erkegi, bu hayati, paranla rezil olmayi layik goruyorsan, evlilikten anladigin buysa bize ne ki, her yapan kendine yapar. Mutsuz olacak olan sen olursun, sana tavsiye verenlere hava hoş

Mantık evliliğini adam yapacak bence. Siz gayet mantıklısınız onun açısından bakıldığında fakat onun sadece erkek olması nedeniyle evlenilebilecek biri olmasi dışında size mantıklı gelen bir tarafını göremedim ben.

mantık evliliği yapıcam die niyetlendim karşıma biri cıktı ama oturtamadığım birleyler var... eksik birşey var..

açıkçası konunuzu bu cümleye kadar okudum; yapmayın, insan aşık olup evlendiğinde bile yeri geliyor katlanamıyor..

Para olmamasi sorun degil bencede zaten. Cabalamamak sorun olur ama bunu gururuna yediremiyo bence. Sizin daha yuksek bi helire sahip olmaniz bence zoruna gidiyo. Size soyledikleri sakayla karisik olabilir ama koyden geldin falan diyerek kendince yuksek gormeye calisiyo bence kendisini. Psikolojik bi durum gibi hordum ben

Emin olmadığınız biriyle sakın hemen evlenmeyin emin olana kadar bekleyin derim sonra pisman olursunuz. 30 yasina yaklaşmıssınız ama aranizdaki diyaloglar olgun değil, sevgiliniz de cok kaprisli geldi bana. Kaprisli, soguk esprileri olan biri de cekilmez yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…