Yaptığım hiç birşeye değmiyor

Saka yapmış, sen de yap . Takılma bu kadar ya, köy muhabbetini şaka olduğunu anlamadın mı sahi?

Bence olmaz.

Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum.Değmiyor değmez,moralini bozan bir insanın varlığındansa yalnızlık en iyisiymiş ,ben bunu öğrendim.
Cesaret edip prim vermeyelim artık,bunu hak etmiyoruz.

Tam olarak bahsetiğiniz şeyde haklısınız.. yanında kendimi değersiz hissediyorum.. aramızdaki maddiyat farklılığını bence bu şekilde bastırıyo benim kişiliğimi ezerek

Tam olarak bahsetiğiniz şeyde haklısınız.. yanında kendimi değersiz hissediyorum.. aramızdaki maddiyat farklılığını bence bu şekilde bastırıyo benim kişiliğimi ezerek
Seni mutlu etmesi gerekirken böyle yapması katlanılır gibi değil.Hayat inişli çıkışlı sonuçta her iki tarafta birbirine yardım edebilir maddi konularda da,bunu sorun etmesi kötü.
Mantıklı bir seçim yapmak isteyip yine üzülüyoruz ya en yıpratıcı olan bu bence.Ortada emekte var,hemen silip atamıyorsun

Peki ben buna nasıl engel olabilirim onun beni ezmesini yediremiyorum
Bence hiçbir şekilde çaba gösterme bir şeyleri düzelteceğim diye.Bu zamana kadar yaptıklarını yapma.Buluştuğunuzda sen masraf yapmayı bırak.Kendi yapsın bir şeyleri o çabalasın.Seni ezmeye hakkı da olmaz böylelikle.

Bence de birseyler eksik.
Koca adam..sen koylusun ya ondan koyde eskitmissindir tel kilifini..lafi cok gereksiz ve yakisiksiz.

Şaka bunun neresinde?
Nasil bir şaka bu?

Surekli salaksin sen laflari falan.

Bilmiyorum benim hosuma gitmedi bu adam

Saka yapmış, sen de yap . Takılma bu kadar ya, köy muhabbetini şaka olduğunu anlamadın mı sahi?
Neresi saka Allah askina?
Dalga gecilecek birsey mi köylü olmak?
Koca adam.
Karsisindaki bir kadin alinir gucenir diye dusunmez mi?
Ben olsam ben de bozulurum

Peki ben buna nasıl engel olabilirim onun beni ezmesini yediremiyorum

Canım bu 3 . Ayni Konun benim okuduğum . Yapma Allah aşkına illa evleneceğim diye tutturdun .

Olmaz bacım Olmazzz bu adamla olmaz işte niye anlamıyorsun . Hayat ondan ibaret değil illa ki birisi çıkar karşına .

Babanın söyledikleri bu adamla evlenip duyacagin hakaretlerin yanında sinek vızıltısi gelir çok pişman olursun .

Bu kadar kadın sayfalarca sana yaşayacağın olumsuzlukların bin türlü versiyonunu söyledi sen hala adamı nasıl düzeltirim diyorsun .

O yasa gelmiş adamı değiştiremezsin karakter bu eşya değil evir çevir şekillendir.

Yine söylüyorum çok üzülürsün yapma . Bi arkadaş da yazmış bi musluğu kes bakalım yada işten çıkacağım filan de bak bakalım neler yapacak sana .

Aynen.

Maddi acidan faklisiniz

Maddi acidan sizden altta olmasini..sen de salaksin sen de köylüsun..diyerek örtbas etmeye calisiyor.

Sakin buna izin verme

Evet ,bütün suç sende .. mantık evliliği yapıcam ,yaşım 30 oluyor diye karşına çıkan ilk ve içine sinmeyen adamla ciddi birşeyler düşünüyorsan, kusura bakma ama :) ( o öküz gibi salak demiycem) safsın. . Adam mı kalmadı memlekette arkadaşım ?

Çok saçma bir mantık yıllarca kocalarından dayak yiyen kadınlar var bu adamlar iyi mi şimdi?
Daha biri konu açmış 20 yıl dayak yemiş ablası söyleyememiş korkusundan kadın.
20 yıl evli kalmış bu adam iyi biri mi şimdi?

Ayrıca da yıllar geçmiş hala maddiyat sorunu çözülmemiş.
Beyfendi bi zahmet para durumunu çözsün öyle sevgili edinsin elin kızlarını kullanıp durmasın.
Hayır tabi ki zor zamanlar olur yardim edilir destek olunur ama bu baya tek hücreli amip gibi.

Neresi saka Allah askina?
Dalga gecilecek birsey mi köylü olmak?
Koca adam.
Karsisindaki bir kadin alinir gucenir diye dusunmez mi?
Ben olsam ben de bozulurum
Biz eşimle birbirimize çok takılırız öyle. Ama bizimki 12 yıllık ilişki. Adamın mizacı öyledir. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.

Mantik evliligi yapmayi dusunuyormussun ne bekliyorsun ki adamdan. Liseli aşıklar gibi her an sana iltifat edemez bence.

Cicim ayında nişanlıyken sana en ufak bişeyde salak diyorsa daha duyacağın çok laf var
Şaka dediğini karşı taraf da anlayacak yoksa şaka olmaz bu bilinç oluşmamış sanırım onda
Mantık evliliği yapacağım diyorsun ama artısı ne onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…