Yaptığım hiç birşeye değmiyor

Yine yeni bir Hülya konusu
Para musluğunu kes bak bakalım aşk kalıyor mu???
Önceden kadın parasının harcanılmasından utanılırmış.
Maşallah şimdikiler kadın para kazansın bende yiyim diye para yedirecek kadın arıyor.

Mantık evliliğine karar verdiğinize emin misiniz? Beklentileriniz o yönde değil çünkü.

Yani bence Hülya beğenmiş gayet ama bir mantık yok çünkü adam mantık(=para) evliliği yapıyor. Adam madem mantık evliliği yapıyor edebiyle oturacak insanca davranacak ama o da yok. Bu adam 5 para etmez. Çok saygısız ve edepsiz.

Son düzenleme:
Hülyacım belli ki adamın tipini çok beğenmişsin ama inan bana bu karakterde birinden eninde sonunda bıkarsın

İnsan tatlı dil güleryüz bekler eşinden. Hele ki kadınsan ilgi sevgi beklersin yani. Sen bu adamdan bunca saçmalıktan sonra hiç mi soğumadın?

Ya ben böyle koca koca insanlara bu tip çocuksu davranışları yakıştıramıyorum.
İkinizde hatalısınız..

Siz de, lafını edecekseniz, masraf etmeyin..

Her naneyi yapıp, "aaa şaka yaptım" ne saçmalıktır..

Mantık bunun neresinde mantık evliliği yapıcam demişsiniz ama.Adam ezik gibi duruyor sürekli size alaycı şakalar yapmasından belli.Bi' de sürekli siz neden para harcıyorsunuz , hiç mi para kazanmıyor ki?

Bana da öyle geldi.Sakın o da size "mantık evliliği" için bakıyor olmasın.İşiniz gücünüz var diye yani.

Yahu arkadaşım daha niye uzatıyorsun bu ilişkiyi yol versin gitsinnn

Mantık evliliği bu değil ki. Aklına yatması lazım maddi açıdan iyi olması lazım. aşk yoksa bile sevgi saygı olması lazım. Ev işlerinde yardımcı olabilecek kapasitesi var mı acaba. Bunu da evlenmeden öğrenemezsin sanırım. Özveri tek taraflıysa yürümez o evlilik.

Mantık bunun neresinde?

burnuma kötü kokular geliyor .

Onun para için benle evlenmek istediğini nasıl test edebilirim onu nasıl deneyebilirim

Şakayla mı uğraşıyosunuz hala açıkça konuşun ikimiz de şaka kaldırmıyoruz yapmayalım deyin
Ayrılmakdan acı çekmekten korkuyosunuz yani ayrılmayı da düşünüyorsunuz anlamadım ilişkinizi
Beni seviyomusun ne ya isterse söyler adam ne yapsa inanmazsın ki tamam salaf falan oda ayıp etmiş ama
Köylü diye neden küçümsesin ki belki ciddi söylemiştir köye gitgel eskimiştir acaba çok mu alıngansın
Bu arada mantık evliliği diyosun ama beni seviyomusun diyorsun yani işin ucu hep aşka çıkıyo

Onun para için benle evlenmek istediğini nasıl test edebilirim onu nasıl deneyebilirim

Ablacığım bir dahaki buluşmada bir şey ödeme elini cebine götürme
Adama yalvarır şekilde davranma
Bu kadar gör bak nasıl davranıyor

Sen bu adamın sana değer verdiğini samimi olarak düşünüyor musun? Sürekli hakaret adam seni sevmiyor ki

Aaa soğumam mı soğuyorum elbet.. zaten aman aman aşık değilim ben zaten aşık olamıyorum ki artık valla öyle eskisi gibi derin duygulara dalamıyorum heleki ciddi yola girince cazibesi kaçıyor illa bi imkansızlık olucak benim ona aşk demem için artık
İşin şakası bi yana evlenmeyi çok istesemde onu tanıma sürecindeyim cayabilirimde 20 yaşında olsaydım daha niceleri cıkar der bırakırdım ama şimdi onu beğenme bunu beğenme evde kaldım.. bu cocukta ettafında o kadar sevilen sayılan bi cocuk ki eski kız arkadası bile ben hatalıyımdım diyormuş vakti zamanında evlnmek istedi korktum red ettim maddiyattan ötürü ama ondan sonra karşıma hep serserile cıktı diyormuş (ortak ark var da köstebek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…