- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Yoğun değil tek kişiyim işi öğrenme sürecindeyim eski personel tayin olup gitti ben sürekli iş öğrenmek için birilerini arıyorum mali sorumluluğu olduğu için stresli geliyor bana hep bi huzursuzum hata yapıcam diyeSevmeye çalışsanız olmaz mı ?
Çok mu zor ?
Yoğun mu ?
Sorun nedir ?
Direk üst amire bağlıyım zaten başka birini koyarsam daha çok tepki alabilirim çünkü amir dediğim dedik bir tipBirim değişikliği için en üst amire başvurun,dilekçe falan yazın. Mali konuların yeteneklerime uygun olduğunu düşünmediğimden ........ birime geçmem hususunda gereğiniz arz ederim falan filan..Ama dilekçeye gelene dek direkt üst makamla yüz yüze konuşsanız daha iyi ( söylemekten haz etmiyorum şu an ama bağlantılı olan birilerini tanıosanızz o konuşsa daha da iyi olur).
Geçici bir süreç ama öğrenince alışırsınız gibi geliyor.Yoğun değil tek kişiyim işi öğrenme sürecindeyim eski personel tayin olup gitti ben sürekli iş öğrenmek için birilerini arıyorum mali sorumluluğu olduğu için stresli geliyor bana hep bi huzursuzum hata yapıcam diye
6 ay oldu öğrenemedim ama cok uzun zamanımı alıyor bu süreç ağlamaklıyım evde hepGeçici bir süreç ama öğrenince alışırsınız gibi geliyor.
Kurumdaki en üst amir o mu??? Bu mali işler dairesi ya da diğer dairelerin bağlı olduğu bir birim yok mu? Nasıl oluo o ya..Direk üst amire bağlıyım zaten başka birini koyarsam daha çok tepki alabilirim çünkü amir dediğim dedik bir tip
Evet en üst amir kendisi ifşa olmamak adına pek açıklama yapamıyorum tabiki konuşursam o tepkiyi göze alacağım fakat işimden tabiki edemezler birim değiştireceğini zannetmediğim için konuşmaya gitmiyorum çünkü beni verirken senden başka seceneğimiz yok demiştiKurumdaki en üst amir o mu??? Bu mali işler dairesi ya da diğer dairelerin bağlı olduğu bir birim yok mu? Nasıl oluo o ya..
Mutsuzsanız o tepkiyi de göze alacaksınız.Kamuda olduğunuzdsn işinizden edecek halleri yok,en fazla birim değiştirirler ki sizin de istediğiniz bu zaten
Hiç mi birim değiştirme imkanınız yok ?6 ay oldu öğrenemedim ama cok uzun zamanımı alıyor bu süreç ağlamaklıyım evde hepBide insanlarla muhatap olduğum bi yer Önceden kimseyle muhatap olmazdım işimi yapıp çıkardım
Yok bence tek çarem hamile kalmak izin alıp gitmek oda anca 1 sene sürer zaten çok düşüncem vardı o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorumHiç mi birim değiştirme imkanınız yok ?
Biraz çalıştıktan sonra falan
Kamuda olduğum icin istifa şansım yok mecburen calışıyorum tek çarem hamile kalıp izin alıp gitmek o da en az 1 yılBirim değiştiremiyorsunuz, üst amirinizin bi üstü yok her şey ona bağlı. O zaman geriye tek seçenek kalıyor ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Onun gibi bişey düz memur olduğumuz icin heryerde çalıştırıyorlar acıkçası bende daha önce mali işlerde çalışmadığım için sıfırım ve çok zorlanıyorum öğrenmek istiyorum ama işin içine girdikçe afakanlar basıyo beni depresyondayım hayatımda hiç bu kadar bir işten soğumamıştım elim kolumda bağlı hiç bşy yapamıyorummaaş mutemedliğinde falan mısınız ? idari işlerde misiniz ? anlamadım sizin mali yetkinliğiniz yok ama sizi o birime mi verdiler ?
Kadroluyum şehir değiştirme gibi bir niyetim yok çünkü olduğum şehri çok seviyorum evim var düzenim var keza eşimde öyle başka şehire gitmek istemiyorum hamile kalırım insallah diye dua ediyorum en azından izin alıp giderimŞehir değiştirin kadroluysanı kesin çözüm
Koronadan dolayı zaten yoğun değilsinizdir diye teselli etmeye çalışın kendinizi. Sürec bitince ücrersiz izne ayrilin diyeceğim ama ona da izin vermez amirinizKadroluyum şehir değiştirme gibi bir niyetim yok çünkü olduğum şehri çok seviyorum evim var düzenim var keza eşimde öyle başka şehire gitmek istemiyorum hamile kalırım insallah diye dua ediyorum en azından izin alıp giderim
Ücretsiz izin ben istemem çünkü maaş alıyorum sonuçta evet iş genel olarak zaten yoğun değil orda sıkıntı yok ben panik biri olduğum için bu işlerde stres oluyorum hata yapıcam benim başıma patlıcak diyeKoronadan dolayı zaten yoğun değilsinizdir diye teselli etmeye çalışın kendinizi. Sürec bitince ücrersiz izne ayrilin diyeceğim ama ona da izin vermez amiriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?