Yaptıklarım bu kadar katlanılmaz şeyler mi??

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Kızlar ben yeni evliyim 6 ay bile olmadı daha.
Eşim her tartışmada boşanalım diyor gidicem diyor bende git dediğimde gitmiyor.
Ya da sen git gelme bidaha diyor.
Aramız iyi olunca sinirimden söyledim diyor, sensiz yapamam diyor özür dilerim diyor.
Dün uyuz olduğum bi şeyi habire yapıp duruyor beni sinir etmek için.
Bende yapmasın diye bi daha yaparsan Facebooka yazarım bak dedim güldümm bu yaptı yazdım aha yandın sen dedim.
Ama yazmıcaktım yazamam da zaten yazılmıcak bişey..
Bir başladı bütün aile sırlarımızı döküyorsun konuşmıcam seninle bi daha ki ben kendimden çok karikatür falan paylaşırım kırk yılda bir komik şeyler yazarım.
Ama göörseniz bütün aile hayatım facebookta, hiç özelimiz kalmadı gibi bu bi güzel azarladı küstü beni kötülükle suçladı.

Dün ladese girmiştik yenilen kahve yapcaktı ben yenildim bu hemen bi daha sanş veriyorum dedi o yenildi sonra dedim ki 1-1 oldu son şans yenilen yapar.
Bu yenildi yaptı kahveyi. Gece bana kavgada işte ben yenilsem yapmazmışım zaten o kendi şans veriyorum dedi ben homurdanmışım 2 saat ondan vermiş.
Ya hani o kadar göz göze yaşadığımız şeyi kendince deiştiriyor ki şok oluyorum.

Yine geçen gün dolabta bi 1lt soğuk su bir de yarım lt vardı ben gündüz buna kızıp odama geçtim çok açtım bastırsın diye aldım suyu elime o denk geldi neyse sonra ben şişeyi odada unuttum akşam su içicekmiş nasıl bağırıyor. Bana kızınca özel eşyalarıma zarar veriyorsun su içemedim zarar verdin bana.
Ya diyorum ortalığı yıkacağına sorsana bi şişe daha var yok illa ben özellikle yapmışım herşeyi unutyormuşum.
Bundan hır gür çıkardı ve ben yaklaşmadıkça ne konuşur ne yaklaşır somurtur durur..

Canım çok sıkılıyor bazen öpmem bile bazen suç oluyor.
Etrafındaki insanlar melek oluyor ben kötülük peşinde art niyetli oluyorum hep.
Böyle şeylerden kavga gürültü çıkıyor hep yoruluyorum herşey bana dönüyor.
Sen bunu zaten yapmayacaktın bunu istemicektin..
Sanki hiç yemek çay yapmıyorum gibi gün içinde ona ben sallama çay yapıom kahve ister misin diyorum.
Bunlar hep unutuluyor.
Bazen cidden istenmediğimi, bana tahammülü olmadığını, sevmediğini düşünüyorum,

Son düzenleme:
üzücü bi durum. eşinizi anlayamadım. görücü usulü ile mi evlendiniz? 6 demişsiniz 6 ay mı altı haftamı?

6 ay diyecektim.
Yok 1 sene flört ettik severek evlendik.

Son düzenleme:
bende 4 aylık evliyim bizde yaşadık ama bizim daha kısa sürdü sanırım bu alışma evresi zaman zaman birbirimize batıyorduk, hala eşim 4-12 vardiyasına geçince ohh be derim kimi zaman bir hafta rahatım koca ev bana kaldı diye ... ama şimdilerde gülüp geçiyoruz , uzatmıyoruz ufak tefek şeyleri ,

sizde zamanla ufak konular için üzülmenize deymiyceni anlarsınız , bende o konuda eşime yardımcı olmuştuım mesela ufak bi konudan bana trip atıyor hemen espriyle karışık cevap verdim eşim isterde ben yapmazmıyım dedim böyle böyle kavga çıkmadı bi süre sonra bi baktım benim üzerime düşen görevleride eşim yapıyor anladı inada bindirmediğimni ufak tefek unutkanlıklar olduğunu böylece ağzımızın tadıda kaçmıyor

Ya o kadarcık şeyden azar yiyince şok oluyorum espriye vuramıyorum ki bildiğin tartışıyor çünkü.
Onu espriye vursam bu seferde bunu bahane eder.
Haksız olduğu konuyu bile yapmadığım şeyleri söyleyerek yaptın diyor.

bazılarının karakteri böyle ,sevgisizlikten olduğunu düşünmüyorum,flörtte etmişsiniz zaten

Son düzenleme:

çocukken her istediğini ağlayarak yada küserek yaptırmış şimdide bu huyundan bir parça sizede sunuyor

çocukken her istediğini ağlayarak yada küserek yaptırmış şimdide bu huyundan bir parça sizede sunuyor

mantıklı..
eşinizin ve sizin yaşınız kaç? muhtemelen evlilik olayına tam alışamamış eşiniz..

Canım evliliğin ilk aylarında sudan sebeplerden kavga çıkabiliyor ki resmen sudan çıkmış kavganız.Eşinin yaşı kaç bu arada.Evliliğin ne demek olduğunu zamanla anlayacaktır.Sana tavsiyem erkenden çocuk falan düşünme evliliğinizi oturtun önce.Biraz sabır gerekiyor sanırım bir tavsiyede çok üstüne düşmemeye çalış uğraş bul kendine bişeylerle ilgilen kafanı rahatlatmaya çalış bunaldığını düşünerek yazıyorum sana bunları.Umarım herşey yoluna girer.Eşinle tartışmak yerine karşısına geç kahve yap ve onunla arkadaşınmış gibi güzel bir dille rahatsız olduğun kırıldığın noktaları anlatmaya çalış.Eşine kırıldığın noktalar olduğunda bana içinde ne varsa NEYE KIRILDIYSAN güzel bir dille anlat anlarım falan de.Yani bunlar bir tavsiye.Herşey yolunda gitmesi ümidiyle...

daha çok yenisiniz canım alışma tam anlamıyla tanıma evresindesiniz birbirinizi zamanla herşey oturur rayına sonra gülersiniz neydik ilk zamanlar diye kolay deyil aynı evde yaşamak alışana kadar genelde zaten erkekler çift karekterli evlenince hemen ikinci kişiye dönerler takma sıkma canınını canım gelip geçer inş :)

henüz çok yenisiniz alışma evresinde çok normal bunlar ama bu boşanma olayını çok dillendirmek yanlış bişey...
eşinizle konuşun her tartışmada boşanma konusu gündeme getirilmemeli...
benim eşimde ilk evlendiğimiz çok nazlıydı herşeye küserdi şimdi 2 yılı doldurduk bi höd dedimmi hemen hazır ola geçer
arsız oldu artık

Son düzenleme:
Kızlar sinirle ayağımı duvara vurdum aslında yumuşak şeye vuracaktım ama yanlışlıkla duvara vurdum ayağım yumuşak doku zedelenmesi olmuş.
Ama çok kötüyüm ne ilgilenme ne başka birşey ayağıma basamıyorum ancak seke seke gidebiliyorum canım çok yanıyor.
kendim yapmışım bunu haketmişim öyle diyor hep.
Ne sarıldı ne geçicek dedi sadece bağırdı sabahtan beri, bahane buluyormuşum sınavıma gitmemeye.
Dedim 12 13 saatlik yola nasıl dayanıcam bu şekilde otobüste, ayağıma yüklenmemem lazımmış otobüste yarın akşam..
Uzanarak bile ağlıyorum acıdan otobüste nasıl incem bincem sınavım önemli ama gidemem ki bu durumda.
nasıl incem bincem, sende gel diyorum madem tek başıma yapamam hayır gelmicem diyor.
nasıl oturayım uzanayım az buz yol değil ki:S
Sanırım beni gerçekten sevmiyor.
Hala bana git gelme senin yükünü çekmek zorunda değilim diyebiliyor(

Son düzenleme:
canım madem git diyor bi yokluğunla imtihan et şunu sonrada bahanen olsun ben durup dururkem gitmedim sen beni hayatından kovdun dersin eğer bu süreci iyi yönetisen bence bu durumu lehine çevirebilirsin :)

maalesef evlilik boyle bişey işte.
zamanla ya sabır çekip susmayı öğreniyor insan. evliliğe alışmaktan kasıtları arkadasların bu

ayyyyyy...gece gece yazdıklarını okudum aynı benm 2 oğlan gibisiniz....o şunu yaptı,ben şunu dedim...evliliğin ilk yıllarında olağan şeyler...ama aynı çoçuk gibisiniz...büyürsünüz inşlh...

yazık etmeyin kendinize sen inat o inat tüketirsiniz aşkınızı. daha çok yensiniz oturun karşılıklı geride bırakın olayları inatlaşmaları temiz bir sayfaya başlayın yıllar geçip sorunlar uzadıkça bunu yapma şansınız olmaz. ama şimdi yapar ve sürdürürseniz mis gibi bir evliliğiniz olur. yazık etmeyin birbirinize

aynı şeyleri biz de yaşıyoruz sürahiyi boş bırakıyorum bazen unutup, yok hep o dolduruyomuş da bilmem ne yerde saçımı görüyo. sen temizlik yapmıyo musun demeye başlıyo o kadar çok var ki anlatamam.. böyle şeyler yaşanılması normal. takma sende arkadaşım. söyle ona eğer beni uyarmak istiyosan tatlı dille uyar, bi kusurum varsa güzelce anlat de

canım yaaaaaa ilk 2 ay bizde öyle olduk. el öpmeye annemlere gittik ona çay getirirken bardağın altından su mu damlamış ne ayağına görmüşüm de özür dilememişim diye dünyanın kavgasını ettik:) sonra ben alıştım onun bu hallerine ne kendimden taviz veriyorum ne de ona cevap veriyorum dil çıkarıp şımarıklık yapıp gülüp geçiyorum... şimdilerde bayılıyorum senin bu huyuna sana kızamıyorum gülünce dayanamıyorum diyor:)
tavsiye ederim

aynen bizde öyle bu kavgalara çözümler üretmeye başladık hemen kikirdemeye başlıyoruz.. hatta geçende kızdım sen benim dengemi bozdun , bi ağız tadıyla kavga edemiyorum senle dedim şaka bi yana her evlilikte oluyor bunlar, mükemmel evlilik yok ki...

ya nolur yanlış anlama inşallah hep böyle şımardıında eşinin hoşuna gider. şimdi bunu yazmışsın ya okuyorum ay ne şeker bişey bak şımarıklığınıda eşi tatlı buluyomuş diyorum sonra evlilik süreniize bakınca pis pis sırıtıyorum :)))))))))))))))).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…