Ya o kadarcık şeyden azar yiyince şok oluyorum espriye vuramıyorum ki bildiğin tartışıyor çünkü.
Onu espriye vursam bu seferde bunu bahane eder.
Haksız olduğu konuyu bile yapmadığım şeyleri söyleyerek yaptın diyor.
Kızlar ben yeni evliyim 6 ay bile olmadı daha.
Eşim her tartışmada boşanalım diyor gidicem diyor bende git dediğimde gitmiyor.
Ya da sen git gelme bidaha diyor.
Aramız iyi olunca sinirimden söyledim diyor, sensiz yapamam diyor özür dilerim diyor.
Dün uyuz olduğum bi şeyi habire yapıp duruyor beni sinir etmek için.
Bende yapmasın diye bi daha yaparsan Facebooka yazarım bak dedim güldümm bu yaptı yazdım aha yandın sen dedim.
Ama yazmıcaktım yazamam da zaten yazılmıcak bişey..
Bir başladı bütün aile sırlarımızı döküyorsun konuşmıcam seninle bi daha ki ben kendimden çok karikatür falan paylaşırım kırk yılda bir komik şeyler yazarım.
Ama göörseniz bütün aile hayatım facebookta, hiç özelimiz kalmadı gibi bu bi güzel azarladı küstü beni kötülükle suçladı.
Dün ladese girmiştik yenilen kahve yapcaktı ben yenildim bu hemen bi daha sanş veriyorum dedi o yenildi sonra dedim ki 1-1 oldu son şans yenilen yapar.
Bu yenildi yaptı kahveyi. Gece bana kavgada işte ben yenilsem yapmazmışım zaten o kendi şans veriyorum dedi ben homurdanmışım 2 saat ondan vermiş.
Ya hani o kadar göz göze yaşadığımız şeyi kendince deiştiriyor ki şok oluyorum.
Yine geçen gün dolabta bi 1lt soğuk su bir de yarım lt vardı ben gündüz buna kızıp odama geçtim çok açtım bastırsın diye aldım suyu elime o denk geldi neyse sonra ben şişeyi odada unuttum akşam su içicekmiş nasıl bağırıyor. Bana kızınca özel eşyalarıma zarar veriyorsun su içemedim zarar verdin bana.
Ya diyorum ortalığı yıkacağına sorsana bi şişe daha var yok illa ben özellikle yapmışım herşeyi unutyormuşum.
Bundan hır gür çıkardı ve ben yaklaşmadıkça ne konuşur ne yaklaşır somurtur durur..
Canım çok sıkılıyor bazen öpmem bile bazen suç oluyor.
Etrafındaki insanlar melek oluyor ben kötülük peşinde art niyetli oluyorum hep.
Böyle şeylerden kavga gürültü çıkıyor hep yoruluyorum herşey bana dönüyor.
Sen bunu zaten yapmayacaktın bunu istemicektin..
Sanki hiç yemek çay yapmıyorum gibi gün içinde ona ben sallama çay yapıom kahve ister misin diyorum.
Bunlar hep unutuluyor.
Bazen cidden istenmediğimi, bana tahammülü olmadığını, sevmediğini düşünüyorum,
çocukken her istediğini ağlayarak yada küserek yaptırmış şimdide bu huyundan bir parça sizede sunuyor
canım yaaaaaa ilk 2 ay bizde öyle olduk. el öpmeye annemlere gittik ona çay getirirken bardağın altından su mu damlamış ne ayağına görmüşüm de özür dilememişim diye dünyanın kavgasını ettik:) sonra ben alıştım onun bu hallerine ne kendimden taviz veriyorum ne de ona cevap veriyorum dil çıkarıp şımarıklık yapıp gülüp geçiyorum... şimdilerde bayılıyorum senin bu huyuna sana kızamıyorum gülünce dayanamıyorum diyor:)
tavsiye ederim
canım yaaaaaa ilk 2 ay bizde öyle olduk. el öpmeye annemlere gittik ona çay getirirken bardağın altından su mu damlamış ne ayağına görmüşüm de özür dilememişim diye dünyanın kavgasını ettik:) sonra ben alıştım onun bu hallerine ne kendimden taviz veriyorum ne de ona cevap veriyorum dil çıkarıp şımarıklık yapıp gülüp geçiyorum... şimdilerde bayılıyorum senin bu huyuna sana kızamıyorum gülünce dayanamıyorum diyor:)
tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?