Yarı yolda bırakıp başkasıyla evlendi

Şöyle uzun yıllar beraberdik. Evlendiği kız istanbuldaymış biz ise başka şehirdeydik. Kızla önceden sevgiliymiş aileler tanışmış ama bana benimle ciddi olduğunu evleneceğimizi söyledi, o kızla doğru düzgün vakit geçirmemiş anlayacağınız bana görüşmüyorum onunla olmam imkansız dedi. Ümitler verdi benimle yaşlanmak istediğini söyledi, sonra bana soğuk davranmaya başladı çat diye nişanlandı sonra bensiz yapamadığını söyledi her şeyi bıraktım dedi, geldi affettim inandım sonra yine soğuk davrandı ve öğrendim ki evlenecekmiş bana hala seviyorum seni dedi. Ama gördüm ki çok mutlu. Ailem yüzünden diyip duruyor. Ağladım sızladım ve hayatından çıktım. Ama böyle ağır bi durumu kaldıramıyorum
Eeeen hafif tabirle karaktersizin tekiymis. Ne küfürler ne agir sözler yakışırdı şimdi o şerroya ama böyle çöp biri için ağzımı bozamam. Geneli değil fakat bir çok Türk erkeğinde karakter bakimindan büyük sorunlar olduğunu düşünüyorum o yüzden salla gitsin. Mis gibi biri sana nasip olsun inşallah, seni el üstünde taşısın, prenses muamelesi göresin. Hic geçmişe takilip kalma, şimdini de mahvedersin.

Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?🥺
Kendi hayatina bak.Onun mutlu olup olmadığını bilemezsin.Biraz üzülürsünüz.Sonra hatirlamazsiniz bile.

Şöyle uzun yıllar beraberdik. Evlendiği kız istanbuldaymış biz ise başka şehirdeydik. Kızla önceden sevgiliymiş aileler tanışmış ama bana benimle ciddi olduğunu evleneceğimizi söyledi, o kızla doğru düzgün vakit geçirmemiş anlayacağınız bana görüşmüyorum onunla olmam imkansız dedi. Ümitler verdi benimle yaşlanmak istediğini söyledi, sonra bana soğuk davranmaya başladı çat diye nişanlandı sonra bensiz yapamadığını söyledi her şeyi bıraktım dedi, geldi affettim inandım sonra yine soğuk davrandı ve öğrendim ki evlenecekmiş bana hala seviyorum seni dedi. Ama gördüm ki çok mutlu. Ailem yüzünden diyip duruyor. Ağladım sızladım ve hayatından çıktım. Ama böyle ağır bi durumu kaldıramıyorum
İstediği kadar zorla evlenmiş olsun mutsuz olsun, ailesinin onayladığı bir evlilik yapmış, bi tarafı tatmin bu durumdan. Bazı insanlar böyle zayıftır, kendilerine çizilen çemberden çıkamazlar, onaylanmışın dışına çıkmaya yürekleri olmaz, başkalarının çizdiği kaderi yaşamak için dünyaya gelmişlerdir; başka türlüsünü bilmezler, beceremezler. Yani adam seçimini yapmış, sonuçlarına da katlanacak. Katlanmayıp napacak? Siz de gözünüzü ordan alın artık, ağlayın zırlayın, yatağı yumruklayın, kemikleriniz kırılana kadar acınızı yaşayın. Ama artık o tarafa bakmayın.

Eeeen hafif tabirle karaktersizin tekiymis. Ne küfürler ne agir sözler yakışırdı şimdi o şerroya ama böyle çöp biri için ağzımı bozamam. Geneli değil fakat bir çok Türk erkeğinde karakter bakimindan büyük sorunlar olduğunu düşünüyorum o yüzden salla gitsin. Mis gibi biri sana nasip olsun inşallah, seni el üstünde taşısın, prenses muamelesi göresin. Hic geçmişe takilip kalma, şimdini de mahvedersin.
Tükendim bu acıyla günden güne, bana seni hayal ettim gelinlikle diye söylendi düşünün her şeyi yaptığı halde bana hala umut veriyor o kadar üzülüyorum ki sevmek ne acıymış nasıl başkasıyla düşüneceğim aynı evde aynı yastıkta... çok teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun Amin 🥺🙏

Göreceli bir kavram bu. Ama benim inancıma ve gözlemlerime göre kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Düşünsene ne kadar ahlaksızmış. Hem seni hem onu aldatmış. Allah bilir daha ne kötü huyları vardır! Sen kurtulan taraf olmuşsun olan o kadına olmuş. Hayatına bak acı çekmeye değmez
Gerçekten ahım tutar mı 🥺o kadar umutsuzlaştım ki tükendim günden güne canım yanıyor açıp göstersem şok geçirirsiniz 🙏Çok sağolun bana cevap yazdığınız için

Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?🥺
Daha gençsin unutursun ilerde aklına bile gelmez ah olayı bilmiyorum ben de ettim musmutlu evli ya çocuğu bile olmuştur

Her şeyi söylemek istedim kıza fotoğraflarımızı bana yazdıklarını 🥺 sustum ama bana çünkü mecburum evlenmeye annemin kalbine iner diyip durdu
Sakın böyle bisey yapma sakın karısına inkar eder peşimi bırakmıyor der sen suçlu olursun aşkından gebersende yapma ilerde bir gün iyiki yapmadım dersin şimdi acin var sağlıklı düşünemiyorsn boş ver engelle sana asla ulasamasin bırak karısı ile ne hali varsa görsün erkeklerde vicdan arama.gururunu ezdirme akıllı ol evli adamlarla isim olmaz de

Ee zaten herifin

Ee zaten herifin ne mal olduğu biyormussun ona rağmen devam etmişsin. Her defasında gitmiş geri gelmiş geri geldiğinde de sizde affetmişsiniz yani olacakları zaten biliyordunuz. Belki gitmez diye şansınızı denemişsiniz olmamış. Bu durumda ah mah tutmaz. Olanları kabulenin ve hayatınıza bakın.

Çok kötüyüm utanmadan arayıp halimi hattımı soruyor, bana seni gördüğümde selam verip konuşabileyim diyor 🥺 öyle sevdim ki hep inandım ama görseniz bizi siz ne kadar benziyorsunuz birbirinize aşıksınız derdiniz. O kadar dua ettim ki ben burda hastalığa kaldım o orda mutlu..
Yani yapacağınız şey hicbir şekilde size ulaşmasına izin vermemek.
Birde vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bari buna müsade etmeyin.
Sosyal medyadan falan bakmayın fotoğraflarına görmeyin irtibatı kesin tamamen.
Ve kendi yolunuza bakın.
Geçecek unutmayın.

Tıpa tıp aynısı değil ama benzeri geldi başıma ahım tutmadı galiba bilmiyorum tutuysada 🤣 ama bende çok acı çektim ne yalan söyleyeyim. Ahim tutacak mı tutmayacak mi diye düşünmek bana zarar verecekti ben bırakmayı tercih ettim hayatıma bakıyorum 😇 sizede bunu tavsiye ederim 😊

Çok kötüyüm utanmadan arayıp halimi hattımı soruyor, bana seni gördüğümde selam verip konuşabileyim diyor 🥺 öyle sevdim ki hep inandım ama görseniz bizi siz ne kadar benziyorsunuz birbirinize aşıksınız derdiniz. O kadar dua ettim ki ben burda hastalığa kaldım o orda mutlu..
Canım o şuan evlenince de sizinle görüşüp buluşmanın yolunu yapıyor. İkinizide idare etmeye devam edecek. Onunla evlenmek zorundayım diye bir sürü yalanlar falan. Sonrasında evlenecek bir süre boyunca da boşanacam seninle evlenecem diye yalanlarla sizi kandıracak. Ve en sonunda da karısı hamile kalır artık boşanamam diye size yol verir. Anlattıklarım biraz kalbinizi kırmış olabilir. Ama gerçekleri görün ve hemen numaranızı değistirin her yerden engelleyin. Zamanla unutacaksınız inşallah...

Karektersizmiş.
Kararsız dengesiz tuhaf tip dolu ortalık.
Böyle biri için üzülmeye değmez ama insan üzülüyor tabi birşey diyemiyorum.
İnsan evladı olsunlar biraz ya bu ne ahlaksızlık.
Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığı.

benim deli divane aşık olduğum adam gidip zengin bir ailenin kızıyla evlendi. ama hiçbir hesabı tutmadı. öyle bir süründü ki dua ettim düzelsin diye. karısına çocuğuna acıdım düşün. sonra toparladı hayatını. ama çok canım yanmıştı. ben hayatımda o kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum. ama geçti gitti. evlendim 2 çocuğum ve aşık olduğum bir kocam var çok şükür. aklıma bile gelmiyor

Tükendim bu acıyla günden güne, bana seni hayal ettim gelinlikle diye söylendi düşünün her şeyi yaptığı halde bana hala umut veriyor o kadar üzülüyorum ki sevmek ne acıymış nasıl başkasıyla düşüneceğim aynı evde aynı yastıkta... çok teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun Amin 🥺🙏
Seni ne amaçla düşündüğü anlaşıldı
Elinde kanıt varsa öbür kıza at bence biraz da onların huzuru bozulsun

İstediği kadar zorla evlenmiş olsun mutsuz olsun, ailesinin onayladığı bir evlilik yapmış, bi tarafı tatmin bu durumdan. Bazı insanlar böyle zayıftır, kendilerine çizilen çemberden çıkamazlar, onaylanmışın dışına çıkmaya yürekleri olmaz, başkalarının çizdiği kaderi yaşamak için dünyaya gelmişlerdir; başka türlüsünü bilmezler, beceremezler. Yani adam seçimini yapmış, sonuçlarına da katlanacak. Katlanmayıp napacak? Siz de gözünüzü ordan alın artık, ağlayın zırlayın, yatağı yumruklayın, kemikleriniz kırılana kadar acınızı yaşayın. Ama artık o tarafa bakmayın.

Adam zorla evlenmedi ki aşko konu sahibini idare etmek için ailem onayladı diyor.

Onla evlencem senle eğlencem dese olmaz :) konu sahibine yedirmiş bu yalanı bi güzel alan memnun veren memnun

Adam zorla evlenmedi ki aşko konu sahibini idare etmek için ailem onayladı diyor.

Onla evlencem senle eğlencem dese olmaz :) konu sahibine yedirmiş bu yalanı bi güzel alan memnun veren memnun
Öyle olsa ne olmasa ne? Evleniyor mu? Evleniyor. Hala ilişki kopmuyorsa adın belli yani, konumun belli. Seven adam sevdiğini ölür de o konuma koymaz.

Gerçekten ahım tutar mı 🥺o kadar umutsuzlaştım ki tükendim günden güne canım yanıyor açıp göstersem şok geçirirsiniz 🙏Çok sağolun bana cevap yazdığınız için
Ben de aldatıldım 10 yolluk evlilik 2 çocuk biri de bebek. Boşandım çok canım acıdı. Ama başına gelmeyen kalmadı . 1,5 yıl oldu rezil rüsva yani. Hiçbir ilişkisi yürümüyor, maddi olarak tepetaklak oldu, işinden sürüldü, ailesini, şerefini, namusunu, haysiyetini herşeyini kaybetti. Ama dışarıdan gören tanımayan anlamıyor. Ben inanıyorum tutar ahın ama onu düşünerek enerjini ona vererek yaşama. Neler çıkar karşına iyi ki defolup gitmiş dersin

Back
X