- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
hahahahaha annende verseymis 10 fenik sakiz parasi
simdi izmirde mi yasiyorsunuz
nasil alisabildinmi evlilik yapip ta mi yerlestin izmire
ben kücükken okulun spor salonunun catisana cikmistim
Bende terasın dışındaki sığ betona çıkmışdım annem beni sakin sakin gel kızım diye çağırıp iyice iç kısma yaklaşınca yapışmışdı yakama.Birde bakkala gittiğimizde rafları çok kurcalar bakardım ne nedir.Bakkal birince biz dışarı çıkarken ''Ay bu nasıl çocuk '' diye kapıyı zor kapamış üzerimize.
bitane daha geldi aklima :roflol: ben 10 yaşıma kadar geceleri kaçırırmışım...
Annem hep kızardı... bilerek yapıyorum sanardı... Neyse bi gün altıma kaçırmadım.. ama hep annem bana kızıyo biraz da kardeşime kızsın diye kardeşim uyurken bacak arasına su döktüm :jeyyar: neyse bu uyandı.. yataktan kalkamıyor :roflol:hemen anneme yetiştirdiydim kötükedihüso
Anaaam sen ne cadısın öylee kızz.
napıyodun kız sığ betonda kafamçokkarıştı iyi bişi olmamış kafamçokkarıştı
annenin kalbi fırlamıştır herhalde yerinden :mymeka:
Bende çocukken acayip sakız çiğnerdim yerde bile görsem kazır alır ağzıma atardım çocukluk işte..
Ama en vahimide bir gün çöpçü gelmişti evimizin önüne çöpleri toplayacaktı ağzında da kocaman bir sakız gittim amca versene sakızını demişim adam da verdi ben bir güzel şakkıdı çiğniyom ama annem bir gördü kıyametleri koparmıştı resmen .
Simdide sakız bile çiğneyemem artık
Fırladığı için zaten sakin durmak zorunda kalmış aaa ay falan dese bende panikleyip düşüverirdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?