yaramazlıklarımız...

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
arkadaşlar konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama küçükken yaptığımız yaramazlıkları yazalımmı?

açılış benden :ecrin_bebek:

daha 4 yada 5 yaşındaymışım... Almanyada yaşıyoruz.. O zamanlar daha bakkallar yaygın değilmiş... Evin önüne bi minibüs gelirmiş. İçinde bakkalda aradığın herşey varmış. Neyse. Arabanın geldiğini görünce annemden para istemişim sakız almak için. Annemde vermemiş. Sonra annemin çantasını karıştırıp küçük altın bulmuşum. Satıcıya altını verip ben sakız istiyorum demişim :lepi: kadın iyi bir insanoğluymuşki bu çocuğun anası kim böyle böyle oldu demiş kaydirigubbakcemile2 tabi annem öğrenince baya bi fırça yemişim kafamçokkarıştı

Bende baya kücükmüsüm hatırlamıyorum bilee. Annem icerideymis ben girmisim banyo' ya almısım elime omo'yu dökmüsüm bütün banyo' ya. Annem görünce fırcalamıs tabii.

Bir kere de ramazandı ( bak bunu hatırlıyorum ) Ramazan davulcusu para topluyor zile basıyo annemin cüzdanı önümde annem yook !! Actım camı vermisim cüzdandaki en büyük parayı. Annem güzel bir fırca kaymıstı tabi..
kaydirigubbakcemile

ben kücükken okulun spor salonunun catisana cikmistim

Bende terasın dışındaki sığ betona çıkmışdım annem beni sakin sakin gel kızım diye çağırıp iyice iç kısma yaklaşınca yapışmışdı yakama.Birde bakkala gittiğimizde rafları çok kurcalar bakardım ne nedir.Bakkal birince biz dışarı çıkarken ''Ay bu nasıl çocuk '' diye kapıyı zor kapamış üzerimize.

Son düzenleme:

napıyodun kız sığ betonda kafamçokkarıştı iyi bişi olmamış kafamçokkarıştı
annenin kalbi fırlamıştır herhalde yerinden :mymeka:

bitane daha geldi aklima :roflol: ben 10 yaşıma kadar geceleri kaçırırmışım...
Annem hep kızardı... bilerek yapıyorum sanardı... Neyse bi gün altıma kaçırmadım.. ama hep annem bana kızıyo biraz da kardeşime kızsın diye kardeşim uyurken bacak arasına su döktüm :jeyyar: neyse bu uyandı.. yataktan kalkamıyor :roflol:hemen anneme yetiştirdiydim kötükedihüso

ben çok yaramazmışım
bitanesi geldi aklıma
tahmini 5yaşındayken
annemin bir kazağı vardı
hatırlıyorum ama çok güzeldi
krem rengi üzerinde bisürü taşlar pullar felan vardı
çokta para verip almış kadıncağız
ben o taşları pulları tek tek tek koparmışım :kedi:
sebebide kendi kazağıma yapıştırcakmışm delikafadulden

Anaaam sen ne cadısın öylee kızz.

napıyodun kız sığ betonda kafamçokkarıştı iyi bişi olmamış kafamçokkarıştı
annenin kalbi fırlamıştır herhalde yerinden :mymeka:

Fırladığı için zaten sakin durmak zorunda kalmış aaa ay falan dese bende panikleyip düşüverirdim herhalde

Bende çocukken acayip sakız çiğnerdim yerde bile görsem kazır alır ağzıma atardım çocukluk işte..
Ama en vahimide bir gün çöpçü gelmişti evimizin önüne çöpleri toplayacaktı ağzında da kocaman bir sakız gittim amca versene sakızını demişim adam da verdi ben bir güzel şakkıdı çiğniyom ama annem bir gördü kıyametleri koparmıştı resmen .
Simdide sakız bile çiğneyemem artık

şakkıdı cokacimcoook :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum ya

adamda vermiş öylemi :roflol:
demek o yüzden sakız fobisi başladı sende :roflol:

İlkokula gitmiyordum ama net olarak hatırlıyorum yaptığımı 5,5-6 falan olmalı yaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…