- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
Ben çok uslu bir çocuktum
Hatta öyle usluydum ki orta okulda öğretmenim veli toplantısında babama annemin üvey olup olmadığını sormuş
Ama sonra lise döneminde açıldım çenem bir düştü mü tutabilene aşkolsun
nevoş çok güldüm msjına neden öyle sormuş ki,çok içine kapanmış bir çocuksan falan ondan şüphelendi galiba
ben yaramaz değildim aslında uslu bıle sayılır mısım ama ne yapacagım hıc bellı olmazmıs durup dururken herşeyı yıkabılır sonrada uslu
uslu kenarda otururmusum genel olarak boleymıs annem anlatır bı keresınde benı evde bırakmıs babanneme babnnemde başka bişiler yapıomus annem çilek reçeli yapmış.
ben ust üste bıseyler koymusum mutfak dolabından çıkıp onu yere atmısım kavanoz kırılmıs çileklerını yemişim annem
gelınce recelı yerde görmus :)
bi günde babannem benı tarlaya göturmüştü etlerımı sıktı kenarda oturacaksın hiçnbişeye dokunmuycaksın dedı bende
yenı çıkmıs salatalıklar gördum kopardım bı tanesını kadın çok kızdı kalçalarımı ezdi ama çok acımıstı elınde de orak
öyle canım yanınca orağı alıp elıne şiddetle vurdum baş parmağı ayrılmıstı 9 dikiş atmıslardı...
neden se hırcındım bıraz yasıtlarımdan buyuktum döverdım hırpalardım bı keresınde oyun oynuyoruz köyde çocuun bırı dedığımı yapmadı bende şeyıne tekme attım meğersem testıslerı yukardaymıs cocuk amelıyat olmus oralarından ne bılım tabı bende cocuktum o zaman otaokuldayken okuldan kaçıp hastanenın morgunu aramaya gitmiştik tabı bulamamıstık hademe tutup dısarı atmıstı bızı hala gulerız o hıkayeye eskıden guvenlık kamerası yoktu ıdarecılerı odaya kıtlemısdıkhey maşallah korku filmi serisi gibi
Mümkünse tüm yaramazlıklarını hatırlayabilir misin lütfeeeenBen yaramaz bir çocuktum .
Aklıma ilk gelenler ;
Pet şişelere taşan foseptik çukurunun sularını doldurup , alt katta oturan japon çocuklara buranın colası bu diye içirmem ,
Giriş kattaki apartmen görevlisinin ne zaman tuvalet ışığı yansa ve wc camı aralık olsa , bahçe hortumu ile tuvalettekileri ıslatmam ,
En yakın arkadaşımın barbie evini bile bile kırmam ,
Neyse ben susayım şimdilik , sabıkam fenaymış çok
Mümkünse tüm yaramazlıklarını hatırlayabilir misin lütfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?