yaramazlıklarımız...

şakkıdı cokacimcoook :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum ya

adamda vermiş öylemi :roflol:
demek o yüzden sakız fobisi başladı sende :roflol:

işte adamda vermiş bana demiyorki bu sakız çiğnenmez benim diye sempatiksalakcinni ama ders olmamıştı bana yerde gördümmü hemen kazırdım benim olmalı diye guclubacismile

İlkokul 2 deydim,hiç unutmam Yıldız isminde bi sınıf başkanımız vardı o kadar ukalaydı ki 8 yaşında olmamıza rağmen:)))
bunu bi dövmüştüm :))
ilk ve son vukuatımdır inşallah...
Hele o suratına yapıştırdığım tokadı hiç unutamam
ailelerimizi falan çağırmışlardı,üniv.de dahil okul hayatımda hiç dişi bi kişilik sergileyemedim..
İçimde hep bi erkek yanım vardı...

Annem çok anlatırdıayımla birlik olup kedilerin ayağına ceviz kabuğu yapıştırırlarmış,kafalarını kazırlarmış,elibise dikerlermiş vs vs.Anneannemle dedem evden gidince biri makyaj malzemelerini çıkarırmış biri traş takımlarını

valla benim anne ve teyzelerim hatta ablam da, yaramazlık konusunda Avrupa derecesi yapmış insanlardır...bütün aile toplantılarında bu vukuatlardan bahsedilir; anneannemin bu yaşa aklı selim olarak nasıl geldiğine şaşırılır
ben ablamdan sonra gayet uslu bi çocukmuşum;öyle şiddet içeren bi maceram vs olmadı ama ben de takıntılı bööle manyak gibin bişeydim...evdeki kasetlerin üstüne sesimi kaydeder, radyoculuk oynardım...ama öyle böyle değil...kaç tane Arif Susam kasedi, Bülent ersoy kasedi helak olmuştur benim radyoculuk kariyerim uğruna...gerçi şuanki pekçok dj den daha eğlenceli şovlarım vardı ama...teknoloji de bi yere kadar dayanıyo teybi bozmuştum en sonunda...rahmetli babam da tamir edecem diye ÇOTAAA diye orrtadan ikiye ayırmıştı teybi...sonra yapamadı bıraktı...geride hem favori kasetlerini hem de teybini kaybeden bi anne kalmıştı:roflol:

anneler günüydü... hiç unutmam boshayallersmile kız kardeşimle bir olup anneme güzel bi kahvaltı hazırlayacaktık... o zaman yumurta kaynatma makinaları yeni çıkmıştı... bi güzel yerleştirdim içine yumurtaları fisfisfis sonra kabloyu prize taktım. Bu da yetmezmiş gibi ocağı da yaktım kafamçokkarıştı annemler eriyen makinanın kokusuna kalktılar...
çok üzülmüştük sürprizimizi gördü diye... Meğer ocak açılmıyomuş :roflol:

4-5 yasimdayken misafirler gelicekti annem heryeri tertemiz temizlemisti
bende oldum olasi cekmece karistirmasini cok severim
o yemek hazirlarken bütün cekmeceleri döktüm yere
koltuklarin yastiklarini falan hersey yerde
kapi caldi misafirler geldi annem buyrun gecin oturun derken bir gördü
ben tabi firrrrrrr komsu ya kactim

biz iki kızkardeşte tavşanları havaya atıp yere düşürüyomuşuzz
bide biz muhabbet kuşunu ayağımızda sallardık

eskiden köy evlerinde divanlar vardı
divanların altı boş olurdu
birçoğunuz biliyorsunuzdur
kuzenimle evcilik oynarken o boşluğu girip bir sürü mum yakmıştk
birden divanın kenarından sarkan örtü alev almasın mııı :26::26:
çok korkmuştuk
yediğimiz azarında haddi hesabı yok

Ben küçükken ortalama 4-5 yaşlarındayken bizim o zaman meşhur misafir odasında geziniyordum masanın altında bir kibrit kutusu buldum ve kibriti yaktım o arada annem uyuyordu erken saatlerinde kalkmışım vee birden sandalya tutuşmaya başladı sonra koca misafir odası yandı itfaiye geldi söndürdü geriye birtek külleri kaldı

Bende ilkokul 4 e felan gidiyordum sanırım,memlekette babaannem ve dedemle beraber düğüne gittik,orda yaşıtım bi çocuk buldum (erkek).Bunla baya kaynaştık bir süre sonra tuttum kolundan babanem ve dedemin yanına gittim tabi sülaleden bir sürü insan,bakın bende koca buldum kendime dedim Dedem kızım sus diyo ne var dede bende evlencem diom allahımmm rezillikk hala anlatır gülerler ne tipmişim yaauww

bunu itiraf edip gunahindan kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bennnnnnnn ilk okuldayken bizim bakkaldan cikolata calmistim napim canim cektiydi

bahcesine daldigim komsulardan bahsetmeme gerek yok sanirim. sevgi ve saygilarimi sunuyorum onlara burdan

wallahii buraa süperr olmuşş benden de bitanee ozamn .. :)

bi kere küçüktüm köydeyimm abimle köyün çatısına çıktık :)) şimdii daglara yapıldıgı için yamaçlardayaa bi tarafı yüksek bi tarafıı alçak :)) alçak yerinden çıkmaya başladıkk :)) ilerlioruzz ilerlioruzzz :))) sonra ben abime diorumki çekil ben önden gidicemm o yok ben büyügüm sen arkadaa kalıcaksınn böle en uca geldikk bakınıoruzz D sonraa çekill ben bakıcam dedim yokk bii kızdım ittimmmmm DDD abimm yerrdeee koluu kırıldıı DDDDD benimlee 1 haftaa konuşmadıı DD anemlerrdeenn azarr falaann D çokk komiktii yhaaa DD

bi kere yine köydeimm yaşım 6 şimdii babaannemler dedemler şehree inmişler alışveriş için geldilerr 5 kg lık bulaşık sabunu almışlarr koydular kileree sonraa odaya geçtilerr bende aldımm onuu çıktımm dışarıı sürükleye sürükleyee götürüorumm olugaa ( oluk ineklerinn su içtigii yerr demekk ) sonraa götürdümm açtım kapagınıı yarısıınıı yeree yarısıı olugaa döktümm girdim içinee köpürtt köpürttt oynuorumm köydekilerr hemenn babaneme haber verdilerr babaannem koştu geldii napıosunn diee bendee yalandann diorum kii dedem dedki all bunlaa oynaaaa DDDD sonraa totomaa 1 şaplakk direkk banyoyaaa girdimm D

bikeredeee D

2 sınıftaımm sakızz manyagıyımdırr :)) okulda çigniyorumm arkadaşımmın kafasındann tahtayı göremiorum :)) off 1 sabret 2 sabrett 3 sabrett yokk en sonunda dersin ortasında 1 kalktım çıkardıı kızın saçınaa sakızı yapıştırdımm DDDD derstee herkess koptumm kızz aglıoo benim annemi aradılaaarr geldii bii fırçaladı benii D sonra ertesi gün kızın saçınıı kestilerr DD sonra benide en öne aldılarr annemdee bana bidaha sakızz çignetmedii DDDD

Burayı hortlatalım:).Ben çocukluğumu yaşamamışım ya.Usluydum.Yanlızca hatırladığım ilkokulda çok düzensiz defterimin olduğu,defterimi devamlı evde unuttuğum,okula hep geç kaldığım vs

Ben yaramaz bir çocuktum .

Aklıma ilk gelenler ;

Pet şişelere taşan foseptik çukurunun sularını doldurup , alt katta oturan japon çocuklara buranın colası bu diye içirmem ,

Giriş kattaki apartmen görevlisinin ne zaman tuvalet ışığı yansa ve wc camı aralık olsa , bahçe hortumu ile tuvalettekileri ıslatmam ,

En yakın arkadaşımın barbie evini bile bile kırmam ,

Neyse ben susayım şimdilik , sabıkam fenaymış çok

Ben hiç yaramaz değildim
ama arada olurdu
bir gün köydeydik
ablamla bir anahtara ince ip bağlayıp
Evin balkonundan aşağı sarkıtıyorduk
gelip geçenler yere uzandığında yukarı çekiyorduk

Çok eğlenmiştik

ben çok çok usluydum, ama bir olay var ki içim cız eder hatırladıkça

ilkokulda çok iyi huylu bir çocukla oturdum 5 sene, sakız çiğnemeyi de çok severdim. ama öğretmenim görecek diye korkudan masanın altına yapıştırırdım bir gün çocukla bir şekilde yer değiştirdik, ve öğretmen yere düşen kalemi almak için bizim masanın altına eğilince yaklaşık 8-10 tane sakız gördü çocuğun ismini vermeyeyim bir şekilde burayı okursa kesin tanır beni.. arkadaşım Y'yi tahtaya kaldırıp bir fırça çekti ki evlere şenlik o, beni ispiyonlamamak için sustu, ben de korkumdan sonra çok ağlamıştı ben de çok üzülmüştüm hala içim acır aklıma gelince.. bir gün bir yerde karşılaşırsam özür dileyeceğim sadece bunun için

Son düzenleme:

Demek o sendin haaaa , o ''Y'' benim erkek kardeşimdi

O günden sonra bu vehim olay hafızasından silinmedi ve yıllarca sakız görünce ağladı , sonra bununla savaşmayı öğrendi ve şuan bir sakız fabrikası var

ausss o kadar feci bir kahkaha attım ki neyse en azından zengin olmuş benim sayemde gideyim de komisyonumu alayım kardeşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…