yaramazz çocuklar

Halan da maaşallah ayaklı Beck Depresyon Envanteri. Biraz mesleğini ön plana atıp damatların gelinlerin yanında ilgi uyandırmaya çalışmış. Yok öyle dünya.

Halan da maaşallah ayaklı Beck Depresyon Envanteri. Biraz mesleğini ön plana atıp damatların gelinlerin yanında ilgi uyandırmaya çalışmış. Yok öyle dünya.

Eşimin yanında söyleyince biraz utandım açıkçası.yılda bir gorusuruz zar zor.onda da beni depresyon a meyilli yaptı

Eşimin yanında söyleyince biraz utandım açıkçası.yılda bir gorusuruz zar zor.onda da beni depresyon a meyilli yaptı

Kendi de narsisizmin kıyılarında yüzüyor farkında değil Aman boşver Bu arada çocukları böyle yapan analarından ben daha da nefret ediyorum. Her seferinde dua ediyorum beni bu annelerden yapma allahım diye :)

Kendi de narsisizmin kıyılarında yüzüyor farkında değil Aman boşver Bu arada çocukları böyle yapan analarından ben daha da nefret ediyorum. Her seferinde dua ediyorum beni bu annelerden yapma allahım diye :)

Takmiyorum zaten artik :) evet laf da soyleyemiyorsun cocuga hemen anneleri bir sekillere giriyor.bende dua ediyorum ama biraz da bizim elimizde.annem babam her zaman der ki cocuk yetistirmek bir sanattir. Anne babalarda birer sanatci.sanat eserleriyle ovunmek isteyen sanatina sahip cikar bence.

Konu açamıyorumi buraya yazdım Bayanlar fikir verin oğlum 5yaşımda anaokuluna gidiyo son bir haftadır ögretmenden şikayet alıyorum bana evde rahat bi cocuk oldugunu söylüyor bunu kabul etmiyorum kapı önüne cıkarıyorum görüyor ögretmeni serbest bırakmışsın diyo tv izlemesindem daha iyi değilmi dısarı ki ben öyle salıp yatan bi anne degilim babası komsuşarım oglumdan şikayet aldıgıma inanamıyor bende şoktayım napmalıyım bu hep böyleömi gidicek konusuyprum anlatıyorum

okulda farklı davranıyor olabilir
öğretmen de Acayip sokağa çıkarıp başıboş bırakmıyorsun ya

Kendini cok güzel ifade edebilen bi cocuk uyumlu ama ögretmen gözgöze gelip konusan biri değil bunu görüyorum atamam 20 tane cocuk yetişemeyebilie bilmiyprum okula gittifinden beri evde sinirli... neden yaptın diyince ögretmen beni kızdırıyor diyo ceza verdim bilgisayar acmadım inaşlh işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…