yaramı deşmek ona ne kazandırıyor

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
liseyi bitirdiğim yaz tanıştık onunla..ilk görüşte içim ısındı..benden 6 yaş büyüktü sevecendi ilgiliydi yakışıklıydı sesi çok etkileyiciydi
ünlü birine hayran gibi hayrandım ona ama yaşadığı şehir bura değildi eskişehirdi
o yıl üni sınvalarına hazırlanacktım..benle cinsel yönden yakınlaşmak istedi içim yanarak ayrıldım
eskişehire gidince aradı dayanamadım barıştık..benle sadece gece konuşuyordu ama sabaha kadar hergece..neden güzdüz konuşmuyordu şimdi anlıyorum bence sevgilisi vardı

cinsel içerikli çok konuştu ama sesini duymak uğruna dayandım

ankaraya geldi az çok bişeyler yaşadık..ben eskişehire gittim sadece 3 saatliğine benle hiç sohbet etmedi hep dokunmaya çalıştı ve döndüğümde ankaraya günlerce aramadı

benden defalarca ayrıldı 2 yıl içinde arama bidaha diye yalvardım hep aradı bazen seviyoum dedi bazen sevmiyorum dedi
hayatımın merkeziydi sesine ihtiyacım vardı elimde telefonla bekleyerek uyumaya başladım..6 ay sonra gene aradı ankaraya geldi ama hiç cinsel anlamda yaklaşmadı son geldiğinde hoşçakal diyip sarıldı
o günden sonra uzunca bir süre gene aramadı ben elimde telefon umut ettim derken msnde karşılaştık evlendim dedi bende mutluluklar dedim sildim msnden çıktım

dün bir mail atmış, senin yerin senin saflığın bambaşka sana karşı bir zaafım var çözemiyorum ama yanınada gelemiyorum eşimede aşığım ama yapamıyorum yazmış

bende sen eşini aldatıyorsun şuan bana mail atma Allaha şükür ki senin gibi eşini aldatan birinden kurtarış beni şerefsizsin sen yazdım

cevap geldi yanyana olsak dli gibi sevişirsin benle diye canm çok yandı birlikte olmadık ama az çok bişeyler yaşadık bu mailden sonra sesini kokusunu hatırladım ilk aşık olduğum adamı onu ne kadar özlediğimii artık imkansız denen şeye inandığımı hatırladım

bu sana son mailim onurlu ol eşinin kıymetini bil sevgilim var çok seviyorum evleneceğiz düş yakamdan sapık yazdım...cevap yok

neden kalbim bu kadar acıyor ki...gururmu kırdığından mı...yaşayamadığım aşkı hatırladığımdan mı

Sakıın sakın görüşmeee aslaaaa nasıl böyle birisini sevmişim diye kız kendine..
Belli ki senin saflığından faydalanmak istemiş pislik!!

benden uzak olmasını istedikçe kendini hatırlatıyor
yıllarca bir hayat kuramadım çok zor toparlandım zaten

bu adam ş....önde gideni senden almak istediğini alamadığı için böyle şeyler yapıyor adınada zaaf diyor hayır zaaf degıl tamamen içindeki pisliğin dışa vurumu intıkam gibi bir şey

Sakıın sakın görüşmeee aslaaaa nasıl böyle birisini sevmişim diye kız kendine..
Belli ki senin saflığından faydalanmak istemiş pislik!!

asla görüşmem öyle bir salaklık yapamam

bu adam ş....önde gideni senden almak istediğini alamadığı için böyle şeyler yapıyor adınada zaaf diyor hayır zaaf degıl tamamen içindeki pisliğin dışa vurumu intıkam gibi bir şey

evet belki de
bu yaptıkları yanına kalmasın benim çektiğim acıyı çeksin yeter bana ı

yazdığı maıle bakarmısın ya ne kadar salak bı adam
ne demek yan yana olsak delı gıbı sevışırsın benımle

en geç bu maılı okuduktan sonra soğumalıydın ondan

Yaranı deşmeye çalışmamış, emin ol Ankara'da yaşadıklarınızı düşünerek bile atmamış o mesajı. Belki fantazi başlangıcı olur ekmek çıkar filan diye atmış. Boşuna kendini suçlama o yüzden.

yazdığı maıle bakarmısın ya ne kadar salak bı adam
ne demek yan yana olsak delı gıbı sevışırsın benımle

en geç bu maılı okuduktan sonra soğumalıydın ondan

sanki çok onursuz tek derdi sevişmek olan bir kızmışım gibi
bu muameleyi yapansa zamanında uğruna ölecek kadar çok sevdiğim adam sandığım ş...z

sanki çok onursuz tek derdi sevişmek olan bir kızmışım gibi
bu muameleyi yapansa zamanında uğruna ölecek kadar çok sevdiğim adam sandığım ş...z

adam hemde o dedığının en önce gıdenlerınden
nıkahlı karısını aldatan adam
zamanında senı kımlerle aldatmıştır, bırde bunu düşün
ne demek karıma aşığım ama sana karşı bı zaafım var
bence bu -adam- bı değışıklık arıyor hayatında, ve onun ıçın senı yokladı
baktı kı olmuyor, çırkınleştı, her zaman olduğu gıbı

evet ben ne kadar safım yıllarımı harcadım
bi umutla tlfn elimde sabahladım hepsi bitti evlendi mutluluk diledim geçtim
benimi yanlış tanıdıda yüz buldu karakteri mi böyle anlamadım gitti

malesef çok haklısın
o kadar gurur kırıcı bişey ki bu anlatamam

Yo alakası yok aslında. Eminim tanıdığı ve sosyal hayatını etkilemeyeceğini düşündüğü her kadının onunla sevişeceğine inanıyordur. Sosyal hayatını etkilemek derken çevresinden olanları kastediyorum, iş hayatından olmayan veya karısını tanımayan ama yine de diyalog kurduğu her kadınla birlikte olabileceğini düşünüyordur kesin. Komik ve zavallıca bir tutum bir erkek için.

böyle zalimlik olmaz
ona bi keresinde demiştim ki bana bunu yapma ben dayanamıyorum sevmiyorsan arama umut verme bilmiyorum demişti
o gün dedim ki senle tanışcağıma kaza geçirip sakat kalsaydım ölseydim ama yanına gelemez olsaydım ağlarak dedim
adam bunu bile bi tarafına takmamıştı
merhametsiz vijdansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…