yaramı deşmek ona ne kazandırıyor

Eşine aşık biri böyle konuşamaz.Eşine yaptığını, birgün sana da yapabilirdi kurtulduğuna sevinmelisin.
Böylelerini ıslak odunla dövüceksin ya, eşine yazık.:20:

O adamın "zaaf" olarak değerlendirdiği, seninde içini acıtan şey, sadece "daha fazlasını isteme" duygusu. Sen veya birbaşkası ne fark eder..
Kadın olsunda taştan olsun diyenlerden bence o şerefsiz. Eşine de yazık, ilerde doğacak çocuklarınada..
Canım benim kendine gel. Seni sen olduğun için seven biri yok karşında. Cinsel bi obje olarak gören bi sapık var.
Erken kurtulmuşsun, yat kalk dua et.
Ya anlık bi gafletle daha ilerisine gitseydiniz? Şimdi ne halde olurdun düşün bakalım..
Hatanın neresinden dönsen kar yani..
Yoluna bak sende.
Allah yardımcın olsun.

bu kadar başarılı "kötü karakterler" hala var mıymış hayatta..allah kahretsin hepsini... sen şeytana uyduğun ve duygularına yenik düştüğün anda kaçkişinin hayatına malolacak bir durum bu. daha doğrusu evli olduğu kadın zaten hayatını karartmış demektir. allah o kadıncağıza yardım etsin asıl. sen sevgilnilegeleceğine bak canım.
ama gerçekten merak ettim, bu adam ne iş yapıyor? hiç mi törpülenmemiş sapıklığı yıllar boyu?

bu kadar başarılı "kötü karakterler" hala var mıymış hayatta..allah kahretsin hepsini... sen şeytana uyduğun ve duygularına yenik düştüğün anda kaçkişinin hayatına malolacak bir durum bu. daha doğrusu evli olduğu kadın zaten hayatını karartmış demektir. allah o kadıncağıza yardım etsin asıl. sen sevgilnilegeleceğine bak canım.
ama gerçekten merak ettim, bu adam ne iş yapıyor? hiç mi törpülenmemiş sapıklığı yıllar boyu?

babasının çay ocağı var orda çaycılık yapıyor
ilk tanıştığımızda kendini bazen simitçi kılığında bazen boyacı kılğında gezen bir adam ne iş yapabilr diye tanıtmıştı
neyse ki bunu yemedim :37: sonra şakaya vurdu :47:

bencede son anda kurtulmuşşun karısına
bunu yapan o kadına yazık ya senden yüz bulamayınca
başkalarına iyi sıyırmışsın

Back
X