yaramı deşmek ona ne kazandırıyor

ben burda kandırıldım falan diye konu açmadım yaşadıklarımı paylaştım hatalarımı bildiğimi de.mağduru oynamıyorum...evli biriyle tanışmadım zaten hiç tanıştığımda bekardı

Mesajımın sizi sinirlendireceğini farketmedim, ki mesajımı alıntı yaparak yazdığınız ilk mesaj gayet sakin bir dille yazılmıştı ve ne kastettiğimi anlamıştınız orda. Şuan ne değişti ki?

Elbette kandırıldım diye konu açmadınız ve açık açık söylediniz mesajların birinde aslında sizinde onunla birlikte olmak istediğinizi ama onun engel olduğunu. Mağduru oynamıyorsunuz ama mağdur hissediyorsunuz yine de bence kendi kendinize. Hala size mesaj atmasından dolayı kendinizi suçlamanız ve sizle zorla erotik konuşmalar yaptığını söylemeniz bunu gösteriyor bana göre.

Rahatsız olduğunu belli etmediğin için şuan hala seninle olabileceğini düşündüğüm kısımında arkasındayım hala.

Buarada tanıştığınızda evli olmadığının da farkındayım. Ben evli ve yaşlı bir adamın düşünmeye değmeyeceğini önüne başka bir sürü iyi seçenek olabileceğini kastetmiştim orada. Gerçekten anlam veremedim durup dururken çıkış yapmana.

Sevda böyle bir şey, durup durup can yakar

Saflığını bildiğinden zaman zaman denemiş şansını

Yüreği acır insanın ama acısın bırak, çek bir çizgi, yoluna devam et. İnan yeniden seveceksin

palavra atıyor seninle kafasına koyduğunu yapamamış ya içinde kalmış besbelli. şükret ki kurtulmuşsun böyle birinden. bence sana ulaşmasına izin verme sonra başına dert alırsın.

Adam sana bas baya saf demis :/ ve adim gibi eminim yuz versen yanina gelicek duygusallikdan degil seyinin uckuruna, e sonra yine hoscakal deyip esinin yanina gidicek sen uzuldugunle kalicaksin:( sen sevdiginde uzuluyorsun seni cok cok iyi anliyorum zamaninda bizde sevdik :/ suan nisanliyim allaha sukur iyi biri cikdi karsima! sana tavsiyem uzak dur sen dogru olani yapmisssin kim olsa uzulur senin yerinde guvenip sevdigin adamin dudaklarindan cikana bak serefsiz! bence senin ona olan zaafini biliyo seni yokluyor gecmisini yuzune vuruyo hatirlasinki istesin eskisi gibi diye pis sapik!

liseyi bitirdiğim yaz tanıştık onunla..ilk görüşte içim ısındı..benden 6 yaş büyüktü sevecendi ilgiliydi yakışıklıydı sesi çok etkileyiciydi
ünlü birine hayran gibi hayrandım ona ama yaşadığı şehir bura değildi eskişehirdi
o yıl üni sınvalarına hazırlanacktım..benle cinsel yönden yakınlaşmak istedi içim yanarak ayrıldım
eskişehire gidince aradı dayanamadım barıştık..benle sadece gece konuşuyordu ama sabaha kadar hergece..neden güzdüz konuşmuyordu şimdi anlıyorum bence sevgilisi vardı

cinsel içerikli çok konuştu ama sesini duymak uğruna dayandım

ankaraya geldi az çok bişeyler yaşadık..ben eskişehire gittim sadece 3 saatliğine benle hiç sohbet etmedi hep dokunmaya çalıştı ve döndüğümde ankaraya günlerce aramadı

benden defalarca ayrıldı 2 yıl içinde arama bidaha diye yalvardım hep aradı bazen seviyoum dedi bazen sevmiyorum dedi
hayatımın merkeziydi sesine ihtiyacım vardı elimde telefonla bekleyerek uyumaya başladım..6 ay sonra gene aradı ankaraya geldi ama hiç cinsel anlamda yaklaşmadı son geldiğinde hoşçakal diyip sarıldı
o günden sonra uzunca bir süre gene aramadı ben elimde telefon umut ettim derken msnde karşılaştık evlendim dedi bende mutluluklar dedim sildim msnden çıktım

dün bir mail atmış, senin yerin senin saflığın bambaşka sana karşı bir zaafım var çözemiyorum ama yanınada gelemiyorum eşimede aşığım ama yapamıyorum yazmış

bende sen eşini aldatıyorsun şuan bana mail atma Allaha şükür ki senin gibi eşini aldatan birinden kurtarış beni şerefsizsin sen yazdım

cevap geldi yanyana olsak dli gibi sevişirsin benle diye :43: :43: :43: canm çok yandı birlikte olmadık ama az çok bişeyler yaşadık bu mailden sonra sesini kokusunu hatırladım ilk aşık olduğum adamı onu ne kadar özlediğimii artık imkansız denen şeye inandığımı hatırladım

bu sana son mailim onurlu ol eşinin kıymetini bil sevgilim var çok seviyorum evleneceğiz düş yakamdan sapık yazdım...cevap yok

neden kalbim bu kadar acıyor ki...gururmu kırdığından mı...yaşayamadığım aşkı hatırladığımdan mı :43:

canım öncelikle doğru olanı yaptığın için seni kutluyorum. böyle durumlarda insan kendisini diğer kadının yerine koyup düşünmeli. böyle ahlaksızlara prim vermemeli.sen duyarlı ve akıllı bi insansın belli ki.sana %100 zarar verecek birşeyden kendini çok doğru bi şekilde sıyırdın.

sen onunla olan ilişkini senin istediğin şekilde yaşayamamışsın,senin ona hissettiklerini o sana karşı hissetmemiş olaya daha farklı bi açıdan bakmış. cinsellik boyutuyla ilgilenmiş yani. canı isteyince senin yanına gelmiş istemeyince kaçmış. kaçan kovalanır hesabı sen de ona tam olarak sahip olamadığın için içinde kalmış diyebiliriz.bu ona aşık olduğunu göstermez sadece tamamen elde edemediğin için böyle şeyler hissediyosun.belki hayranlık duyuyosun.
ama sen de şu an farkıdasındır ki karşındaki adam dengesizin şerefsizin biri. hem karıma aşığım hem seni istiyorum diyo kısacası karımın yeri ayrı onu seviyorum ama sende metresim olsan arada seninle de olsak çok iyi olurdu demek istiyo.ağzını arıyo yani tepkini ölçmek için.önceden de sevgilisi vardı heyecan yaşamak istediğinde senin yanına geliyodu.şimdi evlendi yine heyecan yaşamak istiyo ve yine seni ağına düşürmeye çalışıyo. zamanında o tarz yani rahat bi ilişkiyi kabul ettiğin için yine edeceğini düşünüyo.(rahat derken sürekliliği olmayan bi ilişki anlamında)seni cinsel anlamda kullanabileceği bi obje olarak görüyo .seni hiç bi zaman gerçek anlamda sevgili olarak yanında görmek istememiş ki seninle cinsellik yaşamak istemiş. sende yakınlaşmış olabilirsin tabi o heyecanla. cinsellik yaşamasanda yakınlaşma da onu mutlu ediyodur.hala o heyecanı duyuyo da olabilirsin bunun için seni kınayamam

ama söylemeye çalıştığım lütfen değerini koru ve bu insana asla yani birşeyler hissetsen bile prim verme. seninle iletişime geçebileceği tüm kanalları kapat. telefonunu sil. onu da engelleyebiliyosun sanırım aramaya filan kalkarsa.
ayrıca hayatına girebilecek bi sevgili adayı yokmu. eğer karşına hoşlandığın biri çıkarsa o aklına bile gelmez emin ol. çünkü ona aşık olduğunu yukarıda da belirttiğim gibi düşünmüyorum. ama şu an hayatında birliktelik anlamında herhangi biri olmadığı içinde doğal olarak onu düşünüyosun. ben de öyleyim çünnkü.ayrılsam bile eğer gerçekten hoşlanıpta ayrıldığım biriyse beni heyecanlandıran yeni biri karşıma çıkana kadar eski ilişkimi düşünürüm.bu çok doğal birşey bunun için kendini suçlama .onun söylediklerine de kafanı takma baksana hemen lafı cinseliğe vurmuş gene terbiyesizz aklı fikri oraya çalışıyo zaten.

ama o adamdan nefret ettim şu anda ya daha yeni evlenmiş hemen başlamış iğrençliklerine. karısının yerinde olmayı hiç istemezdim umarım eşi geç olmadan bu adamın gerçek yüzünü görür. resmen midem bulanıyo artık böyle erkeklerden herşeyi bu kadar basit görebiliyolar.

Bana kalırsa onun sana zaafı yok sadece senin ona olan zaafının çok iyi farkında ve bu zaafı kendi zevkim için kullanabilirmiyim diye sana zarf atmış..eğer karşılık alırsa o kazanacak alamazsa sen huzur içinde hayatına devam edeceksin

kızlar durumu sevgilime anlattım çünkü sevgilim mail şifremi bilmesede facebook şifremi biliyor yarın birgün bu pislik facedende msj atabilir hani mailleşmiştik falan diye

sevgilim kendi hesabından cevap yazmayı istedi küfür falan işte..hiçbirşey yapma diye rica ettim o da mail şifremi istedi ve engellediğini söyledi ondan mail

gelmeyecekmiş artık yani

durumu anlattım derken deli gibi sevişirsin falan yazdığını söylemedim elbette
sapıkça olmayan bir mail gibi anlattım mecburen

Son düzenleme:
en güzelini yapmışsın canım:46: en büyük tepki tepkisizliktir o yazdıkça sen daha sinir olacaksın o da bundan keyif alacaktır adamın suratına bir tükürmediğin kalmış ama tükürsen yarabbi şükür diyecek pislik böylesi çok etrafta bunların kafası bir tek şeylerine çalışır gerisi boş ne olack karsından sıkılmıştır sağa sola bakınıyordur iğrenç herif böyleleri alışkın canım evli de olsalar eşlerine aşıkta olsalar muhakkak başka birileriyle de bir şeyle yaşamak isterler doyumsuzlar :47:
çok güzel yapmışsın bir daha ondan bir şey gelemez sana ulaşamadığı için alır havasını :33:

en güzelini yapmışsın canım:46: en büyük tepki tepkisizliktir o yazdıkça sen daha sinir olacaksın o da bundan keyif alacaktır adamın suratına bir tükürmediğin kalmış ama tükürsen yarabbi şükür diyecek pislik böylesi çok etrafta bunların kafası bir tek şeylerine çalışır gerisi boş ne olack karsından sıkılmıştır sağa sola bakınıyordur iğrenç herif böyleleri alışkın canım evli de olsalar eşlerine aşıkta olsalar muhakkak başka birileriyle de bir şeyle yaşamak isterler doyumsuzlar :47:
çok güzel yapmışsın bir daha ondan bir şey gelemez sana ulaşamadığı için alır havasını :33:

evet canm karısına bile saygısı yok ki bana mı olacak sokakta görsem yüzüne bakmam

aferin sana gurur duydum vallaha duygularına yenilip devam edebilirdin görüşmeye. helal olsun sana... işte böyle kadınlar olacak ki aptal kocalar aldatmayacak.

canım öncelikle doğru olanı yaptığın için seni kutluyorum. böyle durumlarda insan kendisini diğer kadının yerine koyup düşünmeli. böyle ahlaksızlara prim vermemeli.sen duyarlı ve akıllı bi insansın belli ki.sana %100 zarar verecek birşeyden kendini çok doğru bi şekilde sıyırdın.

sen onunla olan ilişkini senin istediğin şekilde yaşayamamışsın,senin ona hissettiklerini o sana karşı hissetmemiş olaya daha farklı bi açıdan bakmış. cinsellik boyutuyla ilgilenmiş yani. canı isteyince senin yanına gelmiş istemeyince kaçmış. kaçan kovalanır hesabı sen de ona tam olarak sahip olamadığın için içinde kalmış diyebiliriz.bu ona aşık olduğunu göstermez sadece tamamen elde edemediğin için böyle şeyler hissediyosun.belki hayranlık duyuyosun.
ama sen de şu an farkıdasındır ki karşındaki adam dengesizin şerefsizin biri. hem karıma aşığım hem seni istiyorum diyo kısacası karımın yeri ayrı onu seviyorum ama sende metresim olsan arada seninle de olsak çok iyi olurdu demek istiyo.ağzını arıyo yani tepkini ölçmek için.önceden de sevgilisi vardı heyecan yaşamak istediğinde senin yanına geliyodu.şimdi evlendi yine heyecan yaşamak istiyo ve yine seni ağına düşürmeye çalışıyo. zamanında o tarz yani rahat bi ilişkiyi kabul ettiğin için yine edeceğini düşünüyo.(rahat derken sürekliliği olmayan bi ilişki anlamında)seni cinsel anlamda kullanabileceği bi obje olarak görüyo .seni hiç bi zaman gerçek anlamda sevgili olarak yanında görmek istememiş ki seninle cinsellik yaşamak istemiş. sende yakınlaşmış olabilirsin tabi o heyecanla. cinsellik yaşamasanda yakınlaşma da onu mutlu ediyodur.hala o heyecanı duyuyo da olabilirsin bunun için seni kınayamam

ama söylemeye çalıştığım lütfen değerini koru ve bu insana asla yani birşeyler hissetsen bile prim verme. seninle iletişime geçebileceği tüm kanalları kapat. telefonunu sil. onu da engelleyebiliyosun sanırım aramaya filan kalkarsa.
ayrıca hayatına girebilecek bi sevgili adayı yokmu. eğer karşına hoşlandığın biri çıkarsa o aklına bile gelmez emin ol. çünkü ona aşık olduğunu yukarıda da belirttiğim gibi düşünmüyorum. ama şu an hayatında birliktelik anlamında herhangi biri olmadığı içinde doğal olarak onu düşünüyosun. ben de öyleyim çünnkü.ayrılsam bile eğer gerçekten hoşlanıpta ayrıldığım biriyse beni heyecanlandıran yeni biri karşıma çıkana kadar eski ilişkimi düşünürüm.bu çok doğal birşey bunun için kendini suçlama .onun söylediklerine de kafanı takma baksana hemen lafı cinseliğe vurmuş gene terbiyesizz aklı fikri oraya çalışıyo zaten.

ama o adamdan nefret ettim şu anda ya daha yeni evlenmiş hemen başlamış iğrençliklerine. karısının yerinde olmayı hiç istemezdim umarım eşi geç olmadan bu adamın gerçek yüzünü görür. resmen midem bulanıyo artık böyle erkeklerden herşeyi bu kadar basit görebiliyolar.

Bu konu için en doğru yorum bu. Lütfen arkadaşın yazdıklarını dinleyin.

Haddimize düşmez onaylamak ama bende tebrik ederim canım seni kestirip attığın için.
Ne adamlar var gerçi adam denilmez böylelerine. Allahın sevdiği kulluymuşsun karısının yerine sen olabilirdin.
Aslında herkes senin gibi yapsa bu kadar aldatma olayları da olmayacak, kimse 2. kadın muammelesi görmeyecek.
Allah hakkında hayırlısını versin.

onda sana dair kalan tek şey ne biliyomusun?

seni tamamen elde edememesi.. tam istediğine ulaşamamış pislik ondan kuyruk acısı var..

iğrenç herif ya.. sen ona cevap bile yazma arkadaşım eşine yazık günah..

emin ol ona bişey kazandırmıyor. kusura bakma, senin için değil bu yazacaklarım. bazı erkekler yarım kalan işi tamamlamazsa gurur meselesi yapıyorlar diye biliyorum. sen de ona karşı belli çizgiyi geçmemiş, herşeye izin vermemişsin, adamın içinde kalmış. o yüzden seni kırmak istiyor. ya da senin ona karşı zaafın, sevgin olduunu tahmin ederek belki seni kandırabileceğini düşünüyor. allah seni kurtarmış bu adamdan. eşine de sabır evrsin üzüldüm valla elin tanımadığım kadınına:(

Son düzenleme:
sevinmelisin şuan onun eşinin yerinde sen olabilirdin ve başkasına yazıyor olabilirdi. arkada yaşadıkların arkanda kalsın... yüzünün bu yarısını gördükçe bu iğrenç adamın sevin kurtulduğuna..

Back
X