- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi ahirimsensin
ben burda kandırıldım falan diye konu açmadım yaşadıklarımı paylaştım hatalarımı bildiğimi de.mağduru oynamıyorum...evli biriyle tanışmadım zaten hiç tanıştığımda bekardı
Mesajımın sizi sinirlendireceğini farketmedim, ki mesajımı alıntı yaparak yazdığınız ilk mesaj gayet sakin bir dille yazılmıştı ve ne kastettiğimi anlamıştınız orda. Şuan ne değişti ki?
Elbette kandırıldım diye konu açmadınız ve açık açık söylediniz mesajların birinde aslında sizinde onunla birlikte olmak istediğinizi ama onun engel olduğunu. Mağduru oynamıyorsunuz ama mağdur hissediyorsunuz yine de bence kendi kendinize. Hala size mesaj atmasından dolayı kendinizi suçlamanız ve sizle zorla erotik konuşmalar yaptığını söylemeniz bunu gösteriyor bana göre.
Rahatsız olduğunu belli etmediğin için şuan hala seninle olabileceğini düşündüğüm kısımında arkasındayım hala.
Buarada tanıştığınızda evli olmadığının da farkındayım. Ben evli ve yaşlı bir adamın düşünmeye değmeyeceğini önüne başka bir sürü iyi seçenek olabileceğini kastetmiştim orada. Gerçekten anlam veremedim durup dururken çıkış yapmana.