yaranamiyorummm biktim:((((

Canım af edersinde s.....olsun gitsin bu ne biçim adam onlar sana saygısızlık yaparken iyiya çocuğun varmı allah sabır versin böyle adamla işin zor

Deveye diken insana s**kn yaranır demişler..İyilik yaparsan yaranamazsın Kendini geri çek.mesafeli ol.kaçan kovalanır.

Yaranamadığın izlenimine nasıl kapıldın?
Görümcen falan kötü mü davranıyor sana?
Sen çalışıyorsan ve zaman sorunun varsa kendi çizgini kendin çiz.
Yaptıktan sonra yakınmak bir tek seni üzer.

Kendinizi çok fazla kullandırmışsınız
Görümcenizde ben nasıl olsa bunu kullanıyorum salak yerinede koyuyorum seside çıkmıyor!
Diyerek iyice tepenize çıkmış
Bence Hata sizde neden kendinizi bu kadar kullandrdınız ki onlara yaranacam diye?
Neden bu kadar ezdirdiniz kendinizi
Eşiniz de bu durumu bilerek görerek hala size mi kızıyor
İlk başta eşinizle konuşun bence ona sizin bir oyuncak olmadınız saf salak olmadgınızı
görümcenizin siz nasıl kullandını tepenize çıktıgını söyleyin tabi anlarsa
O kişidende uzaklaşın mesafe koyun sizi artık kullanamayacagını gösterin ona bırakın böyle olmaktansa kötü olun daha iyi.
Eşiniz bu duruma nasıl göz yumuyor böyle onuda anlamadım..

sorun sen de, yaranmaya çalışmayacaksın, sanane ki ev sahibi gibi dönüp durmuşsun, yaranma çabanı onlarda fark etmiş ki hep daha fazlasını istemeye başlamışlar, biraz bencil, keyfine düşkün olmayı dene

Böyle yapılıp yapılıp söylenmesine acayip sinir oluyorum. Yaptıklarınızin bi kıymeti kalmıyor. Bu kadar konusacaginiza yapmayın efendim.yaranmaya çalışmak için iki yüzlü davranmayin.saygi duyulmuyosa bırakırsınız. Dir dir şikayet niye

Yalnız buna sebep senin abartılı ilgin davranışların alıştırmışsın artık zor kurtulursun gibi geliyor bana.

ben sikayet dir dir etmiyorum fakat bunaldim ve çıkış yolu ariyorum. Gorumce konussun saygidan hürmetden laf eder kendini hep över ben iyiyim falan diye ama ortada bir şey yok. Kavgaçi biri değilim asla aramizda en ufak tartişma keçmedi ama doldum artik patladim patliycam yani

E siz kendiniz üzerinize vazife olmayan şeylere girişmişsiniz, arada duvar falan kalmamış.

Yapmayacaksınız iyilik falan, başka yolu yok...

kizi okula gidiyor ve cok zayif ben de oğretmen olduğum için yardım istiyor haftada 3 kez gidib onu çaliştiriyorumş inanin işden yorgun argın gidiyorum allahin bir çayini saatler sonra koyar önüme

Kozinada gitsin baska birini olsun ders ogretecek..

Sen arana meaafe koy canim , iyilikten maraz dogar derler ..
Her seferinde bir bahane bul
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…