- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi emilinarzusu
-
Gayet mantıklı yorum. Kardeşine nikah kıyamayacağına göre eşinin yerini bilecek demek oluyor o. Herkesin yeri ayrı kısaca.yapacağınız yorumu doğru dürüst yapın,saçmalıyorsunuz,ne demek kardeşine nikah kıysın
merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin
Yaranamadığın izlenimine nasıl kapıldın?merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin
kizi okula gidiyor ve cok zayif ben de oğretmen olduğum için yardım istiyor haftada 3 kez gidib onu çaliştiriyorumş inanin işden yorgun argın gidiyorum allahin bir çayini saatler sonra koyar önümeArayaa mesafe koyacaksin....
Yoksa daha cok ezilirsin
....
evet ben her keze karşi oyleyim huyumu değiştirmem lzim galibaYalnız buna sebep senin abartılı ilgin davranışların alıştırmışsın artık zor kurtulursun gibi geliyor bana.
Geri çekilib sizlanmak en doğrusuE siz kendiniz üzerinize vazife olmayan şeylere girişmişsiniz, arada duvar falan kalmamış.
Yapmayacaksınız iyilik falan, başka yolu yok...
Geri çekilib sizlanmak en doğrusu
kizi okula gidiyor ve cok zayif ben de oğretmen olduğum için yardım istiyor haftada 3 kez gidib onu çaliştiriyorumş inanin işden yorgun argın gidiyorum allahin bir çayini saatler sonra koyar önüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?