yaranamiyorummm biktim:((((

yapacağınız yorumu doğru dürüst yapın,saçmalıyorsunuz,ne demek kardeşine nikah kıysın
aynen ,üstteki gibi yorumları okuyunca ,nevrim dönüyor,mideme sancılar giriyor.daha önce de bu tarz yorumlar okumuştum.hatta "annesini çok seviyorsa,onunla yatsın" bile diyenleri de;ama nutkum tutulmuştu cevap bile yazamamıştım

aynen ben de anlayamıyorum hangi kafayla,hangi maksatla bir de normalmiş gibi yazıyorlar.ne kadar çirkin kelimeler

AAh ahh ben de aynı seyleri yaptım.Baktım eşimin yüzü düşüyor hep alttan aldım durdum düşündüm benden geriye bişey kalmıyor bıraktım.Aramıyor sormuyor oluyorum onlar ne beni ne ailemi sayıyolar bende bıraktım haftada bir gelir saygı sevgi nutukları atar giderler.Artıık ne eşimin yüzü ne bişey tınmıyorum. Yapma güzelim yapmaaa kıymetin bilinmezz yapması gerekeni yapıyor zaten bi de hayıflanıyor olursun

evet agir oluyor bir az ama
merak ettim eşiniz ne diyor bu duruma

ooo sen elini vermiş kolunu da kaptırmışssın.
bu kadarı çok fazla.
yardım gerektiğinde yapıldığında anlamlıdır.
seninki sömürülmeye girmiş artık.
ne demek teşekkür beklemiyorum.
sen onların maaşlı hizmetçisimisin.
acilen tedbirini al.böyle devam etme.
bulacaksın kapı gibi mazeretler yapmayacaksın bu kadar basit.
eşini de görümceni de tepene çıkarmışssın.

evet agir oluyor bir az ama

merak ettim eşiniz ne diyor bu duruma
Bakın boşarım demek cok kolay önce eşinizle konuşmalısınız. Tabi ki tepki gösterecek ailesi ama bazı şeyleri de görmesini sağlamalısınız. Bir de yapmayın gerçekten yapmayın. Yardıma ihtiyacı varsa arasın uygun bulursanız gidin. Erkeğin ailesi nedense hep sayılması gerektiğini düşünür ama bu işler karşılıklı. Evinizin kapısını kapattığınızda siz ikiniz bi ailesiniz. sakince konuşun derim ben size böyle yapıldığında ne hissettiğinizi anlatın. Ömür geçireceğiniz insan karşınızdaki uygun dille anlatıldığında anlaşılabilir bence..

taksit..taksit..geri çekil..böyle birilerine iyilik yapayım derken..kendin hasta olcaksın..belki o zaman kıymetin olur..

esimle konuşmayi denedim ve cevabinda ışı yapıb başima kakma dedi.butun gun evde olsam yine neyse. qitmediyim zamanlarda da evi ariyo işimden ediyo tamam abla sonra konuşuruz diyorum duymuyo sanki .

taksit..taksit..geri çekil..böyle birilerine iyilik yapayım derken..kendin hasta olcaksın..belki o zaman kıymetin olur..
inanmiyorum hasta olsam da anlamazlar. Çocuk için doktora gidelim diyor ben de inşallah gideriz diyorum bana senin aklin işinde ilgilenmiyorsun ben zorlamasam gitmeyeceksin diyo sanki o doğuracak bebek onun bebeği

evet tek çözum mazaret bulup duzenimi kurmak galiba

biz esimle 2 yillik evliyiz bu gune kadar basimizdan çok olay geçdi kaç defa bosanmanın eşiğinden dondük ama hep alttan alan ben oldum. ağir hastalik gecirdi kendimi unutup sadece ona adadim her şeyi. zaten bunlari anlayip kiymet vermiyorsa vermez bundan sonra da

başka mesajı okudum da aklın işinde filan sizin çalışmanızla ilgili bi sorunları mı var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…