- 18 Haziran 2025
- 91
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi valienttee
-
bugun tekrar bi test yapsaydin canimBugün adet olmam lazımdı olmadım
Evden çıkıp test alamadım ayın üçünde de hastaneye gideceğim tekrar kan vereceğim umarım vardırbugun tekrar bi test yapsaydin canim
insallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bizeEvden çıkıp test alamadım ayın üçünde de hastaneye gideceğim tekrar kan vereceğim umarım vardır
İnşallahinsallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bize
Doktor rahim kalınlaşması olduğunu söyledi şimdi Beta hcg verdim sonuç bekliyorum inşallah vardır dua edin çok istiyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıninsallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bize
Bugün hastaneye gittim kanda negatif çıktı fakat doktorum rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi geç döllenme olabilirmiş akşam da evde kaset testi yaptım çok silik çıktıinsallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bize
Bugün hastaneye gittim kanda negatif çıktı fakat doktorum rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi geç döllenme olabilirmiş akşam da evde kaset testi yaptım çok silik çıktı
Ayy gerçekten mi inşallah ya çok istiyorum iki tane düşüğüm var tekrar anne olmayı çok istiyorumOlabilir. Halen adet olmayıp rahim kalınlaşması geç döllenmeden
İnşallah bebeğin seninle olurAyy gerçekten mi inşallah ya çok istiyorum iki tane düşüğüm var tekrar anne olmayı çok istiyorum
Amin inşallah öncelikle şuan 8 yaşında bir oğlum var ikinci gebeliğim boştu kendi düştü üçüncü de 6 haftada gelişimi durdu 9+2'de kalbi durdu kürtaj oldumİnşallah bebeğin seninle olur. Düşüklerin neden oldu kaçıncı haftada
Boş gebeliğim de 8 haftalıkken düştüAmin inşallah öncelikle şuan 8 yaşında bir oğlum var ikinci gebeliğim boştu kendi düştü üçüncü de 6 haftada gelişimi durdu 9+2'de kalbi durdu kürtaj oldum
Artı medİnşallah vardır canım ama kana görünmeyen hormon idrar da nasıl çıkacak ki. Test yanıltıyor olabilir. Markası nedir?
Maşallah Allah bağışlasın. Benimde 1.5 yaşında oğlum var bende aslında ikinci bir çocuk düşünüyorum ama çok zor hamile kaldım oğluma tekrar olurmu endişeliyimAmin inşallah öncelikle şuan 8 yaşında bir oğlum var ikinci gebeliğim boştu kendi düştü üçüncü de 6 haftada gelişimi durdu 9+2'de kalbi durdu kürtaj oldum
Maşallah yaşınız kaç bilmiyorum ama aralarını çok açmayın derim 4 yaş Max benceMaşallah Allah bağışlasın. Benimde 1.5 yaşında oğlum var bende aslında ikinci bir çocuk düşünüyorum ama çok zor hamile kaldım oğluma tekrar olurmu endişeliyim
Bu marka burada çok kadını yanılttı. Laboquick awox gibi markalarla tekrartest yapmanizi tavsiye ederim. Yaşadıklarınız benim de basimdan gecti hatta 9 ağustosta kalbi durdu bebeğimin kayb ettim bende umutla yeniden olmasını deli gibi istiyorum. Ama umutlanip hüsrana uğramanizi istemem. İnşallah mucizen seninledirArtı med
Amin inşallah yarın tekrar bir test alacağım 2 gün sonra bir daha bakacağım umarım vardır çok istiyorum Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar kötü bir durum kiBu marka burada çok kadını yanılttı. Laboquick awox gibi markalarla tekrartest yapmanizi tavsiye ederim. Yaşadıklarınız benim de basimdan gecti hatta 9 ağustosta kalbi durdu bebeğimin kayb ettim bende umutla yeniden olmasını deli gibi istiyorum. Ama umutlanip hüsrana uğramanizi istemem. İnşallah mucizen seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?