- 27 Ağustos 2025
- 32
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi valienttee
-
3 aydır deniyoruz henüz. Ama bu ay ilk defa gecikmem oldu bat günümde karın sancım başladı 3 gün sürdü geçti aynı zamanda devam eden mide bulantım göğüs şişliğim ve süt kesiği gibi akıntım varNezaman dır bekliyorsun bebek
Amin inşallah hayırlısıyla bi gelsin bu kadar bekletmek neymiş bir öpüp koklayarak göstereyim bebişimeAmin kızlar insallah hepimiz saglikli gebeliklerimize bebeklerikize kavuşuruz. Eylül uguruyla gelsin
Kokulu mu enfeksiyon olabilir mi3 aydır deniyoruz henüz. Ama bu ay ilk defa gecikmem oldu bat günümde karın sancım başladı 3 gün sürdü geçti aynı zamanda devam eden mide bulantım göğüs şişliğim ve süt kesiği gibi akıntım var
Kokulu değil çok yoğun da değil arada geliyorKokulu mu enfeksiyon olabilir mi
Aynı belirtiler bende de var ama süt kesiği gibi değil benim beyaz krem gibi mide bulantısı koku hassasiyeti var şu an bende de ne yapılsa koku burnuma geliyor hassas olduKokulu değil çok yoğun da değil arada geliyor
Mide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım3 aydır deniyoruz henüz. Ama bu ay ilk defa gecikmem oldu bat günümde karın sancım başladı 3 gün sürdü geçti aynı zamanda devam eden mide bulantım göğüs şişliğim ve süt kesiği gibi akıntım var
Vallahi oğlumdayken İlk haftalarda benim midem bulanıyordu midenin sarı suyunu kusuyordumMide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım
Kisiden kişiye göre değişebilirMide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım
Ben de öyle sanıp test vermedim önce 3 gün sancı oldu ha oldu ha olacak derken geçti sonra sancım kesildi ara ara hafif oluyor. Belim fazla ağrıyor halsizlik yaşıyorum.sonuçta gecikmem var negatif de çıkınca kist vs olur korkusuyla doktora gittim ama doktor direk kestirip attı herhangi bi sorun yok gebelik de yok 7. Günden sonra bakmana da gerek yok dediMide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım
Sen ümitsiz olma bu belirtiler gebelik belirtileride aynı zamanda. Regl gecikmesi var belirtilerde var:) bir kaç gün sonra tekrar kan ver :)Ben de öyle sanıp test vermedim önce 3 gün sancı oldu ha oldu ha olacak derken geçti sonra sancım kesildi ara ara hafif oluyor. Belim fazla ağrıyor halsizlik yaşıyorum.sonuçta gecikmem var negatif de çıkınca kist vs olur korkusuyla doktora gittim ama doktor direk kestirip attı herhangi bi sorun yok gebelik de yok 7. Günden sonra bakmana da gerek yok dedi
Benim de midem bulantım yoğunAynı belirtiler bende de var ama süt kesiği gibi değil benim beyaz krem gibi mide bulantısı koku hassasiyeti var şu an bende de ne yapılsa koku burnuma geliyor hassas oldu
Stresten de hasta olmuyor olabilirsin kafayı çok taktığında oluyorBen de öyle sanıp test vermedim önce 3 gün sancı oldu ha oldu ha olacak derken geçti sonra sancım kesildi ara ara hafif oluyor. Belim fazla ağrıyor halsizlik yaşıyorum.sonuçta gecikmem var negatif de çıkınca kist vs olur korkusuyla doktora gittim ama doktor direk kestirip attı herhangi bi sorun yok gebelik de yok 7. Günden sonra bakmana da gerek yok dedi
Çok teşekkür ederim ya konuşmak çok iyi geldi. İlk defa olacağı için hiç bilmiyorum birkaç gün sonra regl olmazsam test yapar sonucu yazarımSen ümitsiz olma bu belirtiler gebelik belirtileride aynı zamanda. Regl gecikmesi var belirtilerde var:) bir kaç gün sonra tekrar kan ver :)
Sürekli zeytin tuzlu seyler yiyorumBenim de midem bulantım yoğun
Evet aslında iş stresim de yoğun bu aralar bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallahStresten de hasta olmuyor olabilirsin kafayı çok taktığında oluyor
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinÇok teşekkür ederim ya konuşmak çok iyi geldi. İlk defa olacağı için hiç bilmiyorum birkaç gün sonra regl olmazsam test yapar sonucu yazarım
Amin inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasınEvet aslında iş stresim de yoğun bu aralar bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
İnşallahİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Amin inşallahAmin inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ben de öyle sanıp test vermedim önce 3 gün sancı oldu ha oldu ha olacak derken geçti sonra sancım kesildi ara ara hafif oluyor. Belim fazla ağrıyor halsizlik yaşıyorum.sonuçta gecikmem var negatif de çıkınca kist vs olur korkusuyla doktora gittim ama doktor direk kestirip attı herhangi bi sorun yok gebelik de yok 7. Günden sonra bakmana da gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?