Yardiiiiimmmmmmm lutfeeeennn

Maşallah yaşınız kaç bilmiyorum ama aralarını çok açmayın derim 4 yaş Max bence
Yaşım 33. Bende öyle düşünüyorum ama 3 sene sonra doğal yolla anca hamile kalabildim korunmadığım halde. Acaba korunmasam mı diye düşünüyorum zor hamile kalabildiğim için. Bu seferde cesaret edemiyorum ya hemen tutarsa diye kafalar çok karışık:)
Sizin durumla alakalı içine bebiş var diye doğdu :) güzel haberinizi bekliyorum :)

Yaaa çok yeni kaybınız . Çok üzüldüm Allah içinize ferahlık versin. Kürtaj mı oldunuz kaçıncı haftada kalbi durdu

İstiyorsan olsun Allah hayırlısını versin birine bakan ikisine de bakar :) bence korunmayı bırak gitsin zor oluyor diyorsun zaten olursa da şansa nasipmiş dersin zaten istiyorum diyorsun
Yaa inşallah vardır bilmiyorum bu sefer bende umutluyum garip bi şekilde için pır pır ediyor valla sanki ilkmis gibi

Bugün hastaneye gittim kanda negatif çıktı fakat doktorum rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi geç döllenme olabilirmiş akşam da evde kaset testi yaptım çok silik çıktı
Doktor rahim kalınlaşması olduğunu söyledi şimdi Beta hcg verdim sonuç bekliyorum inşallah vardır dua edin çok istiyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
ayy insallah canimmm hadi hayirlisi

Anne hisleri yanıltmaz. İçinizdeki his doğrudur bence . Hem güzel düşünün güzel sonuçlansın. Sizde anaç ruhlusunuz belli . Çocuk sahibü olmak çok güzel duygu . O duyguları tekrar yaşamak istiyor insan

Valla o kadar çok istiyorum ki belki de bu kadar çok istediğim için olmuyor onu da bilmiyorum

Yaaa çok yeni kaybınız . Çok üzüldüm Allah içinize ferahlık versin. Kürtaj mı oldunuz kaçıncı haftada kalbi durdu
Amin canım benim 10 haftalikdi. 3 gün önce duyduğum kalbi 3 gün sonra duyamadım. Kurtaj olmak istemedim ve hem rahim içine hem de ağızdan 2 saat arayla ilac verdiler ve öyle düşürdüm. Ne diyelim takdir. Rabbim yerini doldursun

Bugün hastaneye gittim kanda negatif çıktı fakat doktorum rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi geç döllenme olabilirmiş akşam da evde kaset testi yaptım çok silik çıktı
Merhaba benim de gecikmemin 7. günü bugün doktora gittim testim negatifti aynı şekilde bana rahim kalınlaşman var ama adet olursun dedi. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı. Ben de çok üzüldüm umut var mı yani.7 günden sonra teste gerek yok pozitif olmaz dedi de bana

Merhaba doğrudur vallahi bilmiyorum bana da çarşamba günü tekrar kan verdi doktorum Çarşamba tekrar test vereceğim işte beta HCG ona göre belli olacak adetim normalde düzenli olduğu için dedi belki de bilmiyorum geç döllenme olabilirmiş

Amin inşallah tez vakitte sağlıkla cocuğunuzu kollarınıza Almayı nasip etsin Allah

Amin inşallah çok üzüldüm sizede inşallah tez zamanda yeri dolar

Benim de adetlerim düzenli olur ilk defa böyle geciktim. Belki geç döllenme olabilir tekrar test yapayım birkaç gün sonra dedim ama doktor gerek yok diyip kestirince baya üzüldüm. Sizin gecikme kaç gün oldu

Çok olumsuz konuşmuş doktor. Hiç belli olmaz gecikme söz konusu ise herhangi bir sağlık problemi yoksa gebelik şüphesi artar.

Çok olumsuz konuşmuş doktor. Hiç belli olmaz gecikme söz konusu ise herhangi bir sağlık problemi yoksa gebelik şüphesi artar.
Ben de öyle biliyordum burada bazılarının 14. hatta 21.gün pozitife döndüğünü okudum. Teşekkür ederim içimde bi umut bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…