- 5 Eylül 2015
- 197
- 183
- 23
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Aynı boyda 58 kiloyum. Kendimi kötü hissettim şimdiArkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz
He ya, onu çok seviyorum ve sevgilim beni daha çok seviyor biliyorum. Ama şaşırdım yanı, ne yalan söyleyeyim. üst beden ince, benim ince, ama bacaklar üst bedene göre kalın, ne yapsam bilmiyorum??Aşırı kg yok ..
Hiç sevmiyorum uyarıcı model erkek. .
Canım valla en iyisi takmamak ama ne bileyim sevince insanın zoruna gidiyor. Bazen beni sınır etmek için söylediğini düşünüyorum çünkü sinirli halimi çoi seviyor. değişik bir çocukAynı boyda 58 kiloyum. Kendimi kötü hissettim şimdi((
Bende aynı..He ya, onu çok seviyorum ve sevgilim beni daha çok seviyor biliyorum. Ama şaşırdım yanı, ne yalan söyleyeyim. üst beden ince, benim ince, ama bacaklar üst bedene göre kalın, ne yapsam bilmiyorum??
Benimki de yanaklarımı falan sıkıyor, oh ne güzel diyip kolumu ısırıyor falanCanım valla en iyisi takmamak ama ne bileyim sevince insanın zoruna gidiyor. Bazen beni sınır etmek için söylediğini düşünüyorum çünkü sinirli halimi çoi seviyor. değişik bir çocuküzülmeye değmez biliyoruz ama valla yinede elimde değil
Böyle sevsinler o vakitBende aynı..
Üstüm küçük , altım büyük
Canım ya, valla yat kalk dua et senBenimki de yanaklarımı falan sıkıyor, oh ne güzel diyip kolumu ısırıyor falanHer biri bir model :) bi de bizim ilişkimiz başladığında ben 45 kiloydum. Kilo almamı isterdi. Fazla fazla aldım. Şimdi de ben huzursuzum. Bi de şimdi senin konuyu görünce böğrüme öküz oturdu
5dk önce de kiloma bakıp artık zayıflama vaktin geldi demiştim kendi kendime.
Böyle sevsinler o vakitne yapayım. Bacak inceltme egzersizleri mi yapsam Heyya hele bu duruma bak be ağlayayım mı, güleyim mi
Valla çok değişiklerbenimki de al diye tutturuyor, değişikler
Henüz reşit değilim. Uzaktan akrabayız, birbirimizi tanıyoruz. yıllardır beni seviyordu. şimdi ise beraberir ve ayrı şehirlerNe saçma laf...
Kaç yaşındasınız ?
Henüz reşit değilim. Uzaktan akrabayız, birbirimizi tanıyoruz. yıllardır beni seviyordu. şimdi ise beraberir ve ayrı şehirlerYinede çok seviyoruz. İnşallah zamanla bu düşüncesinden vaz geçer
Hahhaah Allah iyiliğinizi versinBişey dicem de siz kilolu değilsinizki hatta zayıf kategorisine giriyorsunuz bence dikkat edip böyle kalırsanız gayet normal kilodasınız. Sevgiliye gelince sizde onu bi konuda uyarın bakalım nasıl oluyormuş mesela sakallarını uzatma çirkin oluyosun falan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?