- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Karatay yaptım canım, ekmeği, unu, şekeri kestim temel olarak, biraz da sporla destekledim.Az yiyerek, spor yaparak mı zayifladiniz yoksa, diyet vs. yaptınız mı??valla zayıflık tabi ki iyi, herkes ister ama kilo konusunun şimdiden açılması garipti
Kusura bakmayın ama kendimi burada öldüremem, cidden kafama çok takıyorum ama ne yapayım ancak kendimi avutuyorum. zaten evlenmeye çok zaman var, ne yapabilirim ki. Bu şekilde düşünmemiz ve buna sebep olduğuma üzüldümSen işin geyiğindesin zaten..ciddiyetin farkında değilsin..
Kusura bakmayın ama kendimi burada öldüremem, cidden kafama çok takıyorum ama ne yapayım ancak kendimi avutuyorum. zaten evlenmeye çok zaman var, ne yapabilirim ki. Bu şekilde düşünmemiz ve buna sebep olduğuma üzüldümSen işin geyiğindesin zaten..ciddiyetin farkında değilsin..
Halkında hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursunuz. Saçın güzel kokuyor dediyse zaten bu iş tamamdırKaratay yaptım canım, ekmeği, unu, şekeri kestim temel olarak, biraz da sporla destekledim.
Ama ne olursa olsun, sevgilimin bu konuyu açmasını istemezdim tabi. Şimdi görüştüğüm birisi var, çıkmıyoruz ama beni beğendiğini hissediyorum. Saçların çok güzel kokuyor, rujun muazzam falan gibi ufak iltifatlarla belli ediyor yani. Ama kiloma laf etmedi hiç.
Daha 1 yıl oldu ama 7 senedir beraberiz yani ilk çıktığımız zamanlarda 43 kiloydum, zamanla 45'te sabitledim. 43 iken çok zayıf duruyormuşum ama 45 ideal benim için. 1 yılda 2 kilo aldım ve gerek şaka gerek gerçek fazla olduğunu söylüyor:) Çocuğum yok.47 kilosunuz ve şistin diyor :O inanılır gibi değil. Kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz var mı? bir de ayıptır sorması zayıf istemelerinin nedeni ilişki için rahat olmaları mı?? Anlamadımyorununuz için sağolun
Allah mutlu mesut ersin inşallahDaha 1 yıl oldu ama 7 senedir beraberiz yani ilk çıktığımız zamanlarda 43 kiloydum, zamanla 45'te sabitledim. 43 iken çok zayıf duruyormuşum ama 45 ideal benim için. 1 yılda 2 kilo aldım ve gerek şaka gerek gerçek fazla olduğunu söylüyor:) Çocuğum yok.
Kendisi zaten biz çıkarken de kiloya takık biriydi, ablası annesi kilo alsın acımadan "dana gibi oldun" falan derdi ilişkiyle ilgisi yok yani gramaj fazlalığa tahammülü yok adamın:)
153Allah mutlu mesut ersin inşallahpeki boyunuz kaç acaba??
Valla çok kiskandim sizi
Ben fazla olduğunu düşünmüyorum, sadece üst bedenime gore alt bedenim bir az kilolu. bu sorun yaratmaz ama bacaklar bir az zayiflasa iyi olur dedim160 a 51 kilo fazlan olduğunu düşünüyorsun, sevgilin de kilo alma diyor... Allahım sen akıl fikir ver bu gençlere...
Bu pek kiloyla değil aslında, hala 34 bedenim ama 2 kilo bile gözüne batıyor adamın:)Valla çok kiskandim sizimaşallah diyeyimde nazar değmesin ama bir yandan için rahatladı, benim boyum en son 160 dı şimdi uzamismidir bilemiyorum. yani kilom normal inşallah
sen de ona onun sana davrandıgı gıbı davran.Mesela şişmanda zayıflasan bıraz ıyı olur de zayıfsa da bıraz kılo alsan ne ıyı olur de.Eger bu sekılde kendını ezık duruma durursen senı hep ezer...Arkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz
Hakkımızda hayırlısıBu pek kiloyla değil aslında, hala 34 bedenim ama 2 kilo bile gözüne batıyor adamın:)
Amacı beni ezmek değil ki. Her konuda iyiliğimi ister, kilo konusu problem değil ama takintılıyım işte. onun kilosu da benim için önemli değil. Hem onun bana yaptıklarını ben ona yapsam, kim bu ilişkiyi ayakta tutup 5 yıl sabredecek ?? sorayim ben sizesen de ona onun sana davrandıgı gıbı davran.Mesela şişmanda zayıflasan bıraz ıyı olur de zayıfsa da bıraz kılo alsan ne ıyı olur de.Eger bu sekılde kendını ezık duruma durursen senı hep ezer...
ooo Hayırlı oldun ablabenimkide kilo al diye söylenirdi hep
bende aldım o da bende rahatladık
kilo da bana yakıştı haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?