Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

sevgilin sana bu lafı her dediğinde senin demen gereken(bence)=
- Canım ben kilo almam da ileride sende göbek yapıp kel kalmazsan sevinirim. türk erkeklerinin genel sorunu.

Yanlış anlama beni ama seni olduğun gibi sevmeyecek insanla vakit kaybetme.
Hamilelikte ne yapacaksın ? O zaman davul gibi oluyor insan.
Sadece "evlenince ve doğum yapınca bazı bayanlar kendilerine bakmazlar kilo alırlar, sen ne yapacaksın dedi" bende duyunca şaşırdım. sanane dedim. Bakalım, zaten kilolu değilim kilomu korumaya çalışırım bir sorun olmaz inşallah

sevgilin sana bu lafı her dediğinde senin demen gereken(bence)=
- Canım ben kilo almam da ileride sende göbek yapıp kel kalmazsan sevinirim. türk erkeklerinin genel sorunu.
Hahaha valla Allah'da sizi güldürsün insallah. Ben bu cümleyi kuramam çünkü kilo alsa benim için sorun olmaz. Şu anki halimden şikayetçi değil de, evlenince, doğum yapınca kendini salmassin demi falan diyor. Doğrusu kilolu hatun seven erkekleri tebrik ediyorum

Eşiniz mi zayıfla dedi size
Yok canım bekarım ben. Bir anda aydınlanma geldi desem de inanma. Sevgilimle ayrıldım, sonra onun stresi ile zaten zayıf olmayan ben bir 10 kilo daha aldım. Bir gün bir baktım ki kıçımla deviriyorum dünyayı. Bu böyle olmaz dedim, ki olmadı da. Zayıfladım sonunda. Yaklaşık olarak senle aynıyız şu an, boy kilo falan. Ama şişman değiliz merak etme, daha da zayıflayınca 50'nin altına inince de yüzü silinir adamın ya, şu iskelet mankenler gibi oluruz.

Erkekler kendilerine bakmadan anca kadınlara yükleniyolar.Kendisi cok mu dikkat ediyor 10 yıl sonra klasik göbekli erkek modeli olup cıkar.
10 yıl sonra göbekli olur mu bilmem ama cidden kendine dikkat ediyor. Yani benim zayıflamasını istediğimi falan dusunuyor ki spor falan yapıyordu, yapma dedim. Yüklenme değil de, bir kaç kez, bu konu açılınca şaşırdım. çok şükür artık açılmıyor

Çok doğru söylüyorsunuz, sağolun bende 50nin altına düşünce yanaklar falan gidiyor. Kimse beğenmiyor kilo al falan diyor ama ne bileyim en iyisi kilomu korumaya çalışmak. Bu arada Allah hepimizin bahtını açık etsin inşallah

Rica ederim tatlım, kilo al diyenlere de inanma. O şakşakçılar pek bir memnuniyetsizler, kilo alsan ver derler, versen al derler. Beni kilo verdikten sonra gören bir hanım teyze vah vah falan etmişti, sanki öldüm. Açlık hastası olmuşum güya, ya hu 2 senedir hamur işi yemeyen adamın burnuna kete dayarsan yemez tabi.

Benimki de bana derdi, hala diyor. 45'tim evlenirken 47'yim şu an; şiştin, popon büyüdü, göbek yaptın falan diyor. Hiç sevmez kiloyu.

Kız bırak yapsın spor iyidir bosver. Sende iyisin suan ki kilonda korusan yeter.

Hahaha
canım bizim aile bir az balık etlidir, 1 kilo versem fark edip neden kilo verdin diye soruyorlar. Benim zaten kilo takıntım vardı, birde üstüne sevgilimin dediği şey geldi Sağolun

Hahaha
canım bizim aile bir az balık etlidir, 1 kilo versem fark edip neden kilo verdin diye soruyorlar. Benim zaten kilo takıntım vardı, birde üstüne sevgilimin dediği şey geldi Sağolun
Kendine dikkat et tabi de ama onun bunun dediği lafla değil. Güzel hissediyorsan kendini sorun yok. Gerisi teferruattır.
Bizim aile bırak balık eti, komple obez canım. Amcalar, halalar falan hepsi yani.

Benimki de bana derdi, hala diyor. 45'tim evlenirken 47'yim şu an; şiştin, popon büyüdü, göbek yaptın falan diyor. Hiç sevmez kiloyu.
47 kilosunuz ve şistin diyor :O inanılır gibi değil. Kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz var mı? bir de ayıptır sorması zayıf istemelerinin nedeni ilişki için rahat olmaları mı?? Anlamadım yorununuz için sağolun

50 kilosun ya 50. Biraz zayıflayıp napicaksin. Sevgili ne de şimdiden bu kadar prim verme. Bugn buna karisan yarin corbaya attigin tuza bile karisir ve cekilmez olur.. belki kendisi senden çok çok kilo aLacak.. Herşey fizik demek değil.bu tutumu çok yanlış ..sana psikolojik baskı uyguluyor..çok seviyoruz demissin ama o ne kadar seviyor bunu bilemezsin..

Kendine dikkat et tabi de ama onun bunun dediği lafla değil. Güzel hissediyorsan kendini sorun yok. Gerisi teferruattır.
Bizim aile bırak balık eti, komple obez canım. Amcalar, halalar falan hepsi yani.
Kendimi böyle iyi hissetmiyorum açıkçası en iyisi bacakları eritmeye çalışmak, üst beden incede işte, bacaklarim ust bedene göre kalın Yaparız bir şeyler. Tombul teyzemlerin (kilo al) çağrısını sildim kafamdan

Sana diyorum ama ben de 6 gündür sabah akşam yulaf ezmesi ile besleniyorum Ölmedim henüz.

Valla dedim ki "bu kadar kilo lafı geçerse, daha çok yerim görürsün" dedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum Şu an ki kiloma karışmıyor da, evlenince ve doğum yapınca kendini bırakma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…