- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ona bakarsanız kocanızı diğer adamlardan da kıskanmanız lazım ortamda gizli gaylik çok fazla. Online terapi daha uygun fiyatlı onu değerlendirebilirsiniz.Herkese selamlar,
Direkt konuya gireyim, Sözlümün 3 vardiya sistemi bol kadınla çalıştığı bir işi var.Benim de onun fazlaca kadınla yakın temas çalışmasıyla, mesai saatlerinin uzaması ve vardiyalı olmasıyla alakalı sıkıntım var.( gece ve akşam da çalışıyor ) Haftaya nişanımız var.Onunla tanıştığımda bu işte çalışmıyordu.Bulunduğu kulesi çok sorunluydu ve kendi de işini zaten değiştirmek istiyordu, bende ona bu işte çalışırsa ilerde evlendiğimizde mesai saatleri ve ortamı yüzünden kaldıramayacağımı, sorun olacağını ( çocuk olursa vs ) iş değiştirmesi gerektiğini söyledim tamam dedi.Ama şimdi daha rahat bir kuleye geçti.Alışkanlıklarıyla uzun süre devam edebilen ve sorunu olmadıkça değiştirmeyen bir insan, kulesi rahat olursa bu işi asla bırakmak istemeyecek diye düşünmeye başladım.Mesai saatleri, çalışma ortamı bir sorun ama benim onun bol kadınla çalışmasını kaldıramamam da benim için bir sorun.Ortamına gidip ziyaret ediyorum, nişan İçin izin almış beni biliyorlar sanırım ama öyle şeyler duyuyoruz ki hayatta.Ona güvensem de içimi rahatlatamıyorum.Terapi alayım dedim ama seanslar bin TL den başlıyor.Öyle bir bütçe arayamadım.Kıskançlık ve akışa bırakmak ile ilgili kitap olur, başka önerileriniz olur hepsine açığım.
Evet vardiyalı olması da sorunoyy
kadın kuaförlerinin, erkek hemşirelerin, steward'ların eşleri hepsi kafayı yemeli size göre
bir de kule değişince iş değilmiş olmaz işyeri değişmiş olur
kulede ise ATC ise adam sizi değiştirir yine o işi değiştirmez...
ayrıca kulede tamaslı falan bir işleri de yok
vardiyalı her iş sorun sizin bu kafanıza göre
“bir de kule değişince iş değilmiş olmaz işyeri değişmiş oluroyy
kadın kuaförlerinin, erkek hemşirelerin, steward'ların eşleri hepsi kafayı yemeli size göre
bir de kule değişince iş değilmiş olmaz işyeri değişmiş olur
kulede ise ATC ise adam sizi değiştirir yine o işi değiştirmez...
ayrıca kulede tamaslı falan bir işleri de yok
vardiyalı her iş sorun sizin bu kafanıza göre
bir kuleden başka bir kuleye geçince "işyeri" değişmiş olur "iş" değişmiş olmaz, yazdığınız şey iş değiştirdi şeklinde ama hatalı yazıyorsunuz adam iş değiştirmemiş. işyeri değiştirmiş.“bir de kule değişince iş değilmiş olmaz işyeri değişmiş olur
kulede ise ATC ise adam sizi değiştirir yine o işi değiştirmez”
Burda demek istediğinizi anlamadım
Dövseydin :)bir kuleden başka bir kuleye geçince "işyeri" değişmiş olur "iş" değişmiş olmaz, yazdığınız şey iş değiştirdi şeklinde ama hatalı yazıyorsunuz adam iş değiştirmemiş. işyeri değiştirmiş.
ATC ise işi, sizi değiştirir işi değiştirmez yazdım bence bunda anlaşılmayacak bir şey yok...
tarzım değil.Dövseydin :)
Tekrar okudum hatalı yazdığımı düşünmüyorum işi bilmediğinizden siz öyle anlamışsınız.Teşekkürler.Hoşçakalınbir kuleden başka bir kuleye geçince "işyeri" değişmiş olur "iş" değişmiş olmaz, yazdığınız şey iş değiştirdi şeklinde ama hatalı yazıyorsunuz adam iş değiştirmemiş. işyeri değiştirmiş.
ATC ise işi, sizi değiştirir işi değiştirmez yazdım bence bunda anlaşılmayacak bir şey yok...
Dövseydin :)
ben yazmışım zaten onu başlıkta yardım etmeyecek yazmasın lütfen işi kızıştırmaya gerek yok kiT
Terapi almanız gerek sonra terapistinizin terapi alması gerek .En kibar cevaba bunu yazdığınıza göre
Herkese selamlar,
Direkt konuya gireyim, Sözlümün 3 vardiya sistemi bol kadınla çalıştığı bir işi var.Benim de onun fazlaca kadınla yakın temas çalışmasıyla, mesai saatlerinin uzaması ve vardiyalı olmasıyla alakalı sıkıntım var.( gece ve akşam da çalışıyor ) Haftaya nişanımız var.Onunla tanıştığımda bu işte çalışmıyordu.Bulunduğu kulesi çok sorunluydu ve kendi de işini zaten değiştirmek istiyordu, bende ona bu işte çalışırsa ilerde evlendiğimizde mesai saatleri ve ortamı yüzünden kaldıramayacağımı, sorun olacağını ( çocuk olursa vs ) iş değiştirmesi gerektiğini söyledim tamam dedi.Ama şimdi daha rahat bir kuleye geçti.Alışkanlıklarıyla uzun süre devam edebilen ve sorunu olmadıkça değiştirmeyen bir insan, kulesi rahat olursa bu işi asla bırakmak istemeyecek diye düşünmeye başladım.Mesai saatleri, çalışma ortamı bir sorun ama benim onun bol kadınla çalışmasını kaldıramamam da benim için bir sorun.Ortamına gidip ziyaret ediyorum, nişan İçin izin almış beni biliyorlar sanırım ama öyle şeyler duyuyoruz ki hayatta.Ona güvensem de içimi rahatlatamıyorum.Terapi alayım dedim ama seanslar bin TL den başlıyor.Öyle bir bütçe arayamadım.Kıskançlık ve akışa bırakmak ile ilgili kitap olur, başka önerileriniz olur hepsine açığım.
Teşekkür ederimBenim nişanlım atanmadan önce uzun bir süre kuyumcuda çalıştı. Dükkan gerçekten sürekli inanılmaz kalabalıktı, bilinen bir yer olduğu için. Çalışma arkadaşlarının çoğu kadındı ve müşteriler zaten haliyle full kadın. Takıları takarken de hep yakın temas halindeydiler. Ama inan hiç umrumda olmadı. Bu tamamen öz güvenle alakalı diye düşünüyorum. Kendimi hiçbir kadından düşük veya çirkin görmüyorum. Böyle olsaydı eminim bende kıskanırdım. Eğer nişanlımın olur da kafası karışırsa, başkasına ilgisi kayarsa verilmiş sadakam varmış kurtuldum derim. Nişanlının karakterine güveniyorsan eğer, bunlar sadece içi boş kuruntulardan ibaret. Gerçekten ömür bu düşüncelerle geçmez. Hayatımızda her zaman her koşulda karşı cins olacak. Kendini sevip öz güvenini yükselttiğin an problem ortadan kalkacak eminim.
Kiskanclik bana cok uzak bir duygu, tam olarak anlayamiyorum sizi ama yapacak adam her zaman her yerde yapar bana goreHerkese selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?